Kozmetika Masszázsok Hypoxitrainer S120 Testkezelések Infraszauna Mezoterápia Izomstimulálás: ultratone, MIO system, Flabélos Kavitációs ultrahang Mûköröm Flabélos testvibrációs mozgásterápiás kezelés Nyirokkezelések: hullámmasszázs, vákuummasszázs

Az ELEMEK négyféle temperamentum, vérmérséklet szerint csoportosíthatók:
Gyors és erős: KOLERIKUS TŰZ
Lassú és erős: MELANKOLIKUS FÖLD
Gyors és gyenge: SZANGVINIKUS LEVEGŐ
Gyengéd és lassú: FLEGMATIKUS VÍZ

vissza a lap tetejére

ELEMEK: TŰZ (kolerikus)
Jegyek: kos, oroszlán, nyilas

A lélekben él.

A tűzjegyek egyik jellemzője a nagy tapasztalatvágy és az örömteli hozzáállás az élethez. A teremtés eleme, az életerő megtestesülése, életigenlés, optimizmus, életöröm és spontaneitás a fő jellemzői. Az intuíciónak, a ráérzésnek igen nagy szerepe van. Ami érzelmeire hat, ami indulatba hozza, az egyben cselekvésre készteti, mégpedig az érzelmet követő gyors cselekvésre.
Legfontosabb számára, hogy higgyen abban, amit tesz.
Mivel a lélek eleme, messzire képes elmenni inspirációt és célt keresve, a mindent felemésztő víziója nélkül nem lenne új horizont. A legaktívabb és a legemésztőbb energiája az állatövnek.
Az új lehetőségek és a megújulás eleme, a tűz nélkül nincsen átalakulás.
A tűz elemben születettek gyors észjárásúak és ösztönösen cselekszenek.
Tüzes elméjük a megérzésekre hallgat, és képes az éterből is ihletet meríteni.
Függetlenül attól, hogy hatalmas léptékben ért-e meg valamit, vagy csak a következtetésekre ugrik, a tüzes elem már születése óta tanulja, hogyan hallgasson a megérzéseire. Amit megtervezett, annak nekivág, azonnal cselekszi, nem szereti halogatni a dolgokat, és nem tekint a körülményekre. Kiválóan alkalmas emberek úttörőmunkára, kezdeményező előretörésre, vezetésre, példamutatásra, bátrak és optimisták, viszont nem előnyük a kitartás, gondjaik lehetnek a monoton munkák felvállalásánál, a kitartással. Elsősorban a jövő érdekli, és kevésbé a múlt. Szeretetét, gyűlöletét nyíltan megmutatja.

vissza a lap tetejére

ELEMEK: FÖLD (melankolikus)
Jegyek: bika, szűz, bak

Élet az anyagban.

A négy elem közül a föld a biztonságtudatos és messze a leggyakorlatiasabb. Alakot akar teremteni a káoszból, mintázza és alakítja az anyagot. Az érzékeire közvetlenül ható világ, a reális valóság hat rá igen erősen. A vágyak, remények kevésbé befolyásolják, cáljától eltéríteni pedig nem tudják. Jellemző rájuk a biztonságigény, röghöz kötöttség, a lassúság, a kitartás és az állhatatosság, a hagyománytisztelet. Ereje abban van, hogy amit eltökélt, azt következetesen megvalósítja. Megbízhatósága, erős kötődése, meggondoltsága szintén értékei közé sorolható. A földből született teremtmények szilárdak és kitartók.
Termékeny, megfogható jegy, amely a fizikai testhez, a fizikai érzékekhez kötődik.
Azok a személyiségek, akiknél a föld elem hangsúlyos, az öt érzéküket használják arra, hogy megteremtsék a körülöttük lévő világot. És az olyan gyakorlatias, alapvető szükségletekre összpontosítanak, mint túlélés, a biztonság, az étel és a meleg.
Ebben az elemben meg lehet bízni, rájuk bízott feladatot elvégzik.
Nehézséget jelent számukra a változás, a kockázat vállalás. Ezért fennáll a a veszélye, hogy megrögződik elért eredményeiben. A föld jegyek szeretnek másokkal együttműködni és felismerik a fizikai kapcsolat értékét, viszont a föld önálló elem. A föld jegyek szülötteinek nincs szükségük másokra ahhoz, hogy működjenek. A materiális érdeklődés kiváló alap a befektetői, gazdálkodói karrierhez, stabil munkatársak és kiszámíthatóak, ellenben nem tudnak kockáztatni, elengedni, nehezen illeszkednek a gyorsan formálódó körülményekhez.

vissza a lap tetejére

ELEMEK: LEVEGŐ (szangvinikus)
Jegyek: ikrek, mérleg, vízöntő

Élet az elmében

A levegő a legintellektuálisabb és legtalálékonyabb az elemek közül.
A szellem, a gondolat világa kerül előtérbe. Jellemzőjük a mozgékonyság, a könnyedség, a kötetlenség, a szerteágazó figyelem, s nagyon erősen kötődik hozzájuk az intellektus. Élénkek, olykor túl gyorsak és igazi társasági emberek. Az élet materiális oldala nem érdekli őket, hiszen olyan összekötő elem, amelyiket az hajt, hogy kommunikálhasson és gondolatait megoszthassa másokkal.
A levegő vágyik az eszmecserére, a mentális összhangot a szenvedély fölé helyezi.
Igényli a társaságot. Szüksége van arra, hogy hasson másokra, fogékony a barátságra, egyben rá is szorul mások szimpátiájára. Vállalkozó kedvű és mozgékony.
Könnyen túl lendül az átlagos tempón, ha valami fellelkesíti.
Mások irányítását elfogadja, persze csak azokét, akiknek ad a véleményére, tudására. Törekszik arra, hogy mindenről nyíltan őszintén ítéletet alkosson.
Akinek a horoszkópjában hangsúlyos a találékony levegő elem, igazi ötletember, végtelen sok új lehetőséget lát maga előtt. Bár nem mindig gyakorlatias, gyakran támaszkodik másokra a kivitelezésben, de ő az inspirátor és a változások elindítója. Racionális, de mégis intuitív szféra: a levegő személyiségtípusára jellemző, hogy hatalmas mennyiségű adatot gyűjt össze, aztán nagy lépésekben feldolgozza őket, de nem ismeri fel az összes lépést és kapcsolatot.
Képviselői a diplomáciának és médiának, alaptermészetük az intellektuális mozgás szeretete, ha röghöz kötnénk őket, elillannának, mint a szél, hamar munkahelyet váltanának.

vissza a lap tetejére

ELEMEK: VÍZ (flegmatikus)
Jegyek: rák, skorpió, halak

Élet az érzelmekben

A víz az elemek közül a legkifinomultabb és legérzékenyebb.
A víz önelemző jegy a maga belső ritmusában áramlik és hallgat az erős érzelmek hívására. Lélek és érzések kerülnek itt előtérbe, valamint az álmok világa. Ami érdekli, abba beleéli magát, szinte minden idegszálával ráhangolódik, feloldja magában, azonosul vele. Mindenkinél jobban, szinte fantasztikusan tud vágyódni. Mégis, vagy talán éppen ezért, olykor megelégszik átvitt jellegű, szimbolikus kielégüléssel is. A víz foglalkozik az érzésekkel, a változásokkal. A belső motivációit követve, gyakran tudat alatt reagál az érzelmi ingerekre.
Az elemek közül a legkevésbé tudatos és a legkevésbé racionális jegy.
A zodiákus művésze és költője. A víz jegyű embereknek szüksége van arra a tudatra, hogy szükség van rájuk, hiszen leginkább a kölcsönös érzelmeken keresztül tudják megtapasztalni saját magukat. Finom apróságokra vannak ráhangolódva, másoktól függenek ezért sebezhetők, néha félreértelmezik a jeleket, mert a saját érzelmeik félre vezetik őket. Ha víz megérzései működnek, a tudás belső szintjét is elérheti, amely túlmutat az öt érzékszerven. Ez az érzékelés és a megérzés zsigeri ösztöne. Átformáló ereje igen nagy, amit azzal ér el, hogy először átengedi magát a külső hatásoknak, szinte azonosul a vele kapcsolatban álló emberekkel, majd saját belső törvényei szerint feldolgoz mindent és újjá szülve adja vissza.
Tehát hozzájuk köthető a leginkább az érzékenység, érzelem, a befogadás, a gondoskodás, valamint a bezárkózás.
Nagyon mély lelkiséggel képesek empatikus munkakörök betöltésére, emberekkel való foglalkozásra, a környezet érzékelésének jó képességét üzleti területen is magukban hordozzák, azonban nem mindig sikerül függetleníteni magukat hangulataiktól, érzelmi azonosulásuktól..

vissza a lap tetejére


Horoszkóp
Asztro csábítás
Csillagjegyek & Legek
Milyen férfira vágyik a nő csillagjegye szerint
Milyen nőre vágyik a férfi csillagjegye szerint
Érzékiség a születésnapok jegyében
Szex után elsõ mondat
Hányadikán születtél?
Csillagjegyek
Gasztronómiai horoszkóp
Elemek
Színek
A bolygók hatásai
Flört csillagjegyek szerint
A férfiak meghódítása csillagjegyek szerintFitness Plusz Hypoxi ls Kozmetikai Stúdió
Kuponok
Stúdiónkról
Akciók kedvezmények
Árlista, bérletek
Étrend, diéta
Vendégkönyv
Horoszkóp
Grafológia
Rosszkedvre
Linkek
Lady Fitt Plusz Kozmetika és Hypoxi Stúdió

1074 Budapest, Dohány utca 59.

Bejelentkezés:
06-30-255-2170
06-30-847-6627

Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek:
12:00 - 20:00, bejelentkezés alapján


Szombat:
2 hetente, bejelentkezés alapján

LájkoldJelölj be a Facebookon!oldalunkat!
Hírlevélre
jelentkezés


E-mail cím:

E-mail cím újra:SZÉP Kártyát elfogadunk
SZÉP Kártya elfogadás
SZÉP Kártya elfogadás
SZÉP Kártya elfogadás
Napimádó Szolárium

Kozmetika | Masszázs | Hypoxitrainer | Testkezelés | Infraszauna
Mezoterápia | Izomstimulálás | Kavitációs ultrahang | Műköröm | Flabélos | Nyirokkezelések
Kuponok | Stúdiónkról | Akciók | Árlista, bérletek | Étrend, diéta | Vendégkönyv | Horoszkóp | Rosszkedvre | Linkek

Lady Fitt Plusz Kozmetika és Hypoxi Stúdió • 1074 Budapest, Dohány utca 59.
Bejelentkezés: 06-30-2552-170, 06-30-847-6627 • fitness@hypoxikozmetika.hu
© 2005-2016. Az oldalt írja és szerkeszti: Csia Ágnes

Ön a(z) . látogatónk 2011. február 19-étől