Kozmetika Masszázsok Hypoxitrainer S120 Testkezelések Infraszauna Mezoterápia Izomstimulálás: ultratone, MIO system, Flabélos Kavitációs ultrahang Mûköröm Flabélos testvibrációs mozgásterápiás kezelés Nyirokkezelések: hullámmasszázs, vákuummasszázs

Érzékiség a születésnapod tükrében

1-es mindenki aki 1-én, 10-én, 19-én,28-án született
1-es Férfi

Hagyni kell, hogy Ő tegye meg az első lépést. a kezdeményezést tilos átvenni tőle a randin és az ágyban egyaránt. Ráadásul imádja, ha felnéz rá a nő. Egyrészt a hiúsága miatt, másrészt "hódítóvezér" egyénisége miatt. Az 1-es emberek nem kedvelik a butákat, de a túl okosakat sem, főleg nem az okoskodókat. Viszont nagyra értékelik, ha a másik is sikeres és önálló, de képes alkalmazkodni.
1-es Nő
Bárhol jelenik meg, hamar a figyelem középpontjába kerül. Ennek fő oka az, hogy különleges a kisugárzása, rendkívül vonzó és határozott. a szerelemben a szexben rendkívül csábító, szenvedélyes. Tévedhetetlennek hiszi magát, ezért nehéz meggyőzni arról, hogy nem jól látja a dolgokat. szereti a luxust, a drága ékszereket, a költséges utazásokat, különleges autókat, valamint az egzotikus, szokatlan élményeket. Élvezi ha a férfi ilyennel meglepi őt.

vissza a lap tetejére

Mindenki 2-es, aki 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én született.
2-es férfi

Hűséges, szerető társra van szüksége. Számára a párkapcsolat mindennél fontosabb. Az ő életében alapvető fontosságú téma a család, ezért a párjában a saját családjának megalapításához keresi a társat. Csendes természete hasonlóan szelíd nőt kíván, akivel békében, vita nélkül élhet. Érzékien vonzó számára a szégyenlős nő.
2-es nő
Az egyik legnőiesebb nő: érzékeny, finom lelkű és alkalmazkodó. Békés, nem bírja a vitát, a feszült légkört. Ha veszekedések, hangos jelenetek zajlanak a közelében , akkor képes "lebénulni", és nem tud normálisan reagálni. Szó szerint "kiszalad a világból" ha sokat balhézik a férfi . Vágyik az elismerésre és a bátorításra, mély, bonyolult lelke van, amivel foglalkozni kell. Nagyon fontos számára a család és a gyerekek. Ezért nélkülözhetetlen, hogy mielőbb szóba kerüljön a családalapítás és a gyerekvállalás.

vissza a lap tetejére

Mindenki 3-as, aki 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án született.
3-as férfi

Egy nővel szemben alapvető elvárása, hogy jó, sőt érdekes beszélgetőpartner legyen. Emiatt a kapcsolat minden esetben úgy indul, hogy a másikban meglátja azt a fajta intellektuális partnert, aki érdeklődik az ő "témái" iránt, vagyis az érzékiség nála verbális. A 3-as férfi azt szereti, ha a partnere ugyanolyan mozgékony, sportos, fiatalos, nyitott, vidám és kíváncsi, mint ő.
3-as nő
Jó humorú, optimista és szórakoztató. Igazán jó társaság, ahol megjelenik vidámabb a hangulat. Emiatt szívesen hívják meg mindenféle rendezvényre. Úgy lehet meghódítani őt, hogy a férfi vidám könnyed stílusban társalog vele. Garantált a sikere, ha kellemes az orgánuma, ápolt a megjelenése, fiatalos a stílusa, és mély, búgó, izgató a hangja. Emellett jó, hogy ha közösen sportolnak. Szóba jöhet a tenisz, a röplabda, vagy bármilyen labda játék. Persze nem kötelező jelleggel, a 3-as nő ugyanis nem szereti, ha bármit ráerőltetnek.

vissza a lap tetejére

Mindenki 4-es, aki 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én született.
4-es férfi

Szigorú elvárása, hogy a nő hűséges és szavahihető legyen. Semmilyen kilengést nem tűr el, önmagával és a párjával is szigorú. Az ágyban is konkrét elképzelései és elvei vannak, nem könnyű mellette szexinek lenni, de nem is lehetetlen. Fontos a 4-esnek, hogy a párja tiszta és egészséges legyen, kellemes lehelettel, illattal, és számára az ápolt haj is elengedhetetlen.
4-es nő
Két lábbal áll a földön: józan, reális, sosem szakad el a valóságtól. Rendszerető, szorgalmas és megbízható, hűséges, becsületes, igazán stabil partner. Az a férfi, aki elkötelezett társra vágyik, megtalálja ezt a 4-es nőben. Mindig hosszú távon tervez, párkapcsolatot nehezen kezd, de ha mégis, már az elején látja, hogyan alapítanak családot, hogyan gyarapszanak és hogyan öregszenek meg. Fontos számára az anyagi biztonság, ezért csak olyan partner mellett érzi magát jól, aki jól bánik a pénzzel.

vissza a lap tetejére

Mindenki 5-ös, aki 5-én 14-én vagy 23-án született.
5-ös férfi

Szenvedélyes, lelkes, nagyvonalú szerető. Szereti, ha nem egyszerű "bevenni a várat", vagyis , ha egy nő nem könnyen meghódítható. Kedveli azokat, akik különlegesek, esetleg egzotikusak. Felizgatja, ha a párja egy kicsit színpadias, és jeleneteket "rendez", különösen a hálószobában. A szerelem nála alapvető életérzés, ezért nem a hűség "mintaszobra". Valószínűleg egy 5-ös szájából hangzott el először: "Úgy szép az élet, ha zajlik!"
5-ös nő
Nagy a szabadság igénye nem lehet őt korlátozni, bezárni. Ha azt veszi észre, hogy a párja "becsukja az ajtót", akkor "tokostul" is kimegy. Nem tanácsos a döntéseiben korlátozni. Mivel szabadságra és izgalmakra vágyik, valamilyen látványos, szokatlan szerenáddal vagy programmal lehet elcsábítani. Ehhez hozzátartózik a luxus, a fényűzés, a drága kellékek, ékszerek, ruhák. Sok kapcsolatban van, mindenkit ismer, emiatt, ha egy párkapcsolatban megszűnni látszik, azonnal adódik helyette öt-hat új jelentkező.

vissza a lap tetejére

Mindenki 6-os, aki 6-án, 15-én vagy 24-én született.
6-os férfi

Maga a megtestesült érzékiség! Kifinomult az ízlése, ezért elvárja a partnerétől, hogy az csinos, divatos legyen mindig, mindenhol. A 6-os igényes ínyenc, aki a test gyönyöreit is élvezi: értékeli, ha finom ízek és illatok várják. Ezekkel és különleges ételekkel könnyen le lehet venni a lábáról. Számára az érintés mindent elárul, beszédesebb, mint sok száz szó. Egy 6-osnak fontos, hogy legyen partnere, akitől megkaphatja azt az elismerést és a szeretetet, amire nagyon vágyik.
6-os nő
Nagyon szerethető, hihetetlenül kedves, gondoskodó, anyáskodó, házias. Olyan nő, aki képes élvezni az életet, nála nagy hangsúlyt kap az öt érzékszerv kielégítésének igénye, Igazi gourmand az élet minden területén. A 6-os nő izgató és szexis, aki tudja, hogy tetszik a férfiaknak: ő az a típusú nő, akit minden férfi szeretne az ágyába vinni. Egy kellemes vacsorával, egy divatos ruhával, szép ékszerrel, gyönyörű virágcsokorral lehet levenni a lábáról. Arra vágyik, hogy kényeztesse a férfi.

vissza a lap tetejére

Mindenki 7-es, aki 7-én, 16-án vagy 25-én született.
7-es férfi

Komoly és titokzatos, számára a hozzá hasonlóan komoly és titokzatos nő a vonzó, kifejezetten izgatja, ha a partnere kicsit zárkózott és távolságtartó. Mert a 7-es szerint a büszkeség, a "tartás" olyan erények, amelyek kizárják, hogy könnyű kaland, könnyű hódítás legyen a kiszemelt nő. A 7-es csak azzal áll szóba, aki erre méltó. Értékeli, ja a párja tud hallgatni, és nincsen állandó "közlési kényszere".
7-es nő
Arisztokratikus, hűvös, távolságtartó, de rendkívül egyenes. Az öltözködési stílusa konzervatív, visszafogott, mentes mindenféle hivalkodástól. Keveset beszél, pedig szeret társalogni, de csak akkor beszélget, ha annak van értelme és tartalma. Megbízható társra vágyik, ezért elcsábítani csak kitartással lehet. Szereti a titokzatos dolgokat és embereket- ezért az udvarló inkább legyen "csukott könyv".

vissza a lap tetejére

Mindenki 8-as, aki 8-án, 17-én vagy 26-án született.
8-as férfi

Elvárja, hogy a partnere szexis legyen. A 8-as folyton keresi a kihívásokat és a kalandokat, ezért szeretné megtalálni a meghódítandó nőt, azt a "vadat", akit "el kell ejteni" , vagy azt a "várat", amit "ostromolni" kell. Mivel a 8-as páros szám, fontos számára a partnerkapcsolat. Mindent meg tud adni az imádott nőnek az ágyban és azon kívül is.
8-as nő
Energikus, tűzről pattant, ezt az is jelenti, hogy az élet minden területén keresi a kihívásokat. A férfiakkal kapcsolatban is : folyamatosan tesztelni szeretné a női csáberejét, és gyakran ő hódít. A szex fontos az életben, ezért ez sarkalatos pontja a párkapcsolatnak. Ha a férfival működik a kémia, akkor olyan vibrálás lesz kettőjük között, ami átlagon felül izgalmas. Szokatlan helyre, például sportpályára vagy kalandparkba érdemes randira hívni.

vissza a lap tetejére

Mindenki 9-es, aki 9-én, 18-án vagy 17-én született.
9-es férfi

Naiv, megfoghatatlan, hóbortos, ezért nehéz kitalálni, hogy mit vár el a másiktól. Sokféle stílus és típus tetszik neki, legyen az extravagáns művészlélek, hűvös arisztokrata vagy egy szelídebb, csendesebb nő. Fontos számára, hogy társa hűséges legyen: hinni akar a kapcsolatban és a másikban, ezért rettenetes tragédiaként éli meg, ha csalódnia kell.
9-es nő
Barátságos, hűséges, becsületes nő, akiben a férfi megbízható társra találhat. De a kapcsolat elején tartózkodó mindaddig, amíg be nem vallja magának, hogy vonzódik a férfihoz. Ekkor lelkes, szenvedélyes, tüzes szeretője lesz, ugyanis a 9-es nő szeret, akkor nagyon szeret. Nem igazán érdekli a pompa és a luxus, így drága ékszerekkel nem lehet elcsábítani. Vágyik a szenvedélyes szerelemre és a romantikára, szereti az állatokat, növényeket, természetet, ezért érdemesebb az állatkertbe vagy egy erdei kirándulásra hívni.

vissza a lap tetejéreHoroszkóp
Asztro csábítás
Csillagjegyek & Legek
Milyen férfira vágyik a nő csillagjegye szerint
Milyen nőre vágyik a férfi csillagjegye szerint
Érzékiség a születésnapok jegyében
Szex után elsõ mondat
Hányadikán születtél?
Csillagjegyek
Gasztronómiai horoszkóp
Elemek
Színek
A bolygók hatásai
Flört csillagjegyek szerint
A férfiak meghódítása csillagjegyek szerintFitness Plusz Hypoxi ls Kozmetikai Stúdió
Kuponok
Stúdiónkról
Akciók kedvezmények
Árlista, bérletek
Étrend, diéta
Vendégkönyv
Horoszkóp
Grafológia
Rosszkedvre
Linkek
Lady Fitt Plusz Kozmetika és Hypoxi Stúdió

1074 Budapest, Dohány utca 59.

Bejelentkezés:
06-30-255-2170
06-30-847-6627

Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek:
12:00 - 20:00, bejelentkezés alapján


Szombat:
2 hetente, bejelentkezés alapján

LájkoldJelölj be a Facebookon!oldalunkat!
Hírlevélre
jelentkezés


E-mail cím:

E-mail cím újra:SZÉP Kártyát elfogadunk
SZÉP Kártya elfogadás
SZÉP Kártya elfogadás
SZÉP Kártya elfogadás
Napimádó Szolárium

Kozmetika | Masszázs | Hypoxitrainer | Testkezelés | Infraszauna
Mezoterápia | Izomstimulálás | Kavitációs ultrahang | Műköröm | Flabélos | Nyirokkezelések
Kuponok | Stúdiónkról | Akciók | Árlista, bérletek | Étrend, diéta | Vendégkönyv | Horoszkóp | Rosszkedvre | Linkek

Lady Fitt Plusz Kozmetika és Hypoxi Stúdió • 1074 Budapest, Dohány utca 59.
Bejelentkezés: 06-30-2552-170, 06-30-847-6627 • fitness@hypoxikozmetika.hu
© 2005-2016. Az oldalt írja és szerkeszti: Csia Ágnes

Ön a(z) 16599 . látogatónk 2011. augusztus 31-étől