Kozmetika Masszázsok Hypoxitrainer S120 Testkezelések Infraszauna Mezoterápia Izomstimulálás: ultratone, MIO system, Flabélos Kavitációs ultrahang Mûköröm Flabélos testvibrációs mozgásterápiás kezelés Nyirokkezelések: hullámmasszázs, vákuummasszázs

FLÖRT CSILLAGJEGYEK SZERINT

KOS
BIKA
IKREK
RÁK
OROSZLÁN
SZŰZ
MÉRLEG
SKORPIÓ
NYILAS
BAK
VÍZÖNTŐ
HALAK

Partner választás a flörthöz, csillagjegyek szerint (nő- férfi egyaránt)

Fontos lényegi különbséget kell tennünk a flört és az ismerkedés között. Utóbbiban ugyanis benne van a közös jövő kecsegtető reménye is, ami természetesen a flörtből hiányzik, de mindenképpen megszépít, és fiatalít.

Csak olyan személy tud elbűvölni magához vonzani egy idegent, aki tudatában van vonzerejének, és elhiszi magáról, hogy képes hatással lenni a másik nemre. Ugyancsak elégedettnek kell lennie szerelmi képességeivel annak is, aki képes a bókok elfogadására. Akit a legkönnyedebb hízelkedés is mélyen zavarba ejt, annak bizony jócskán lehetnek gondjai önmaga felvállalásával. Aki azonban teljében van önbizalomnak, egy pillanatig nem vonja kétségbe, hogy vajon érdemes-e bókokra vagy sem.

Lehet gyakorolni, természetesen csak óvatosan!

Egy évezredes kínai közmondás szerint egyébként is "a kapcsolatteremtés legfőbb szempontja az legyen, hogy több leszel-e általa". Márpedig a könnyednek kikiáltott, sokszor és nem egyszer alaptalanul felületesnek és üresnek tartott flört, a téves közhiedelem ellenére, igenis gyarapíthat értékeket, hiszen akár egy futó viszony során is felfedezhetünk társunkban nemes emberi tulajdonságokat. Arról nem is szólva, hogy a könnyed flörtnek induló kapcsolat nem egyszer átfordul igazi, mély és tartós szerelemmé.

Szemelvények Bogdán Tibor: Szerelem és hódítás mágiája című könyvéből:

vissza a lap tetejére

KOS
A Kost a flört nagymesterének tartják. Imád szemezni, csábmosolyokat küldeni mindazok felé, akik akár a legcsekélyebb mértékben is megtetszett neki. Sikeréhez jelentősen hozzájárul az is, hogy fölöttébb titokzatos, ami rendszerint már eleve izgatja a másik felet. A rejtélyességnek az erotikában, főleg a kapcsolat kezdetén, de mindig különleges varázsa van.
A kos emellett remekül ért a beszélgetés elindításához, kiváló csevegő, színesen mesél, partnerére így nem mindennapi vonzerőt gyakorol. Érhető tehát, hogy könnyen létesít kapcsolatot, nem jelent gondot számára egy futó viszony kialakítása.
Azt viszont tudnunk kell, hogy lagymatag, langyos, minden izgalmat nélkülöző flört halálosan untatja, az ilyenfajta kapcsolatba bele sem kezd, vagy nyomban felmondja a viszonyt. Jóllehet a flörtöt nyilvánvalóan nem veszi olyan komolyan, mint a tartósabb, mélyebb kapcsolatot, azt mindenképpen figyelembe kell vennünk, hogy a flörtölésnél is ragaszkodik a nyíltsághoz és az őszinteséghez, és nem tűr képmutatást, a színjátékot, a hamis érzelemnyilvánítást. A rövid párkapcsolatok esetében sem fogad el olyan partnert, aki uralni akarja őt, ilyen alkalmakor is ő akarja kezében tartani a gyeplőt. A flörtöt a Kos végletesen képzeli el a mindent, vagy semmit alternatíva alapján. Partnerétől tehát ez esetben is elvárja a teljes érzelmi odaadást és erőbedobást, s azt, hogy a viszony idejére teljesen átadja magát a Kosnak, aki ellenkező esetben nyomban véget vet a kalandnak. Ugyanakkor egyáltalán nincs tekintettel társa érzékenységére, készüljünk fel, tehát gorombaságok és sértések sorozatára, amennyiben a Kossal kívánunk flörtölni.
A könnyed kapcsolatok tekintetében egyébként a Kost leginkább az Ikrek, a Nyilas, és az Oroszlán vonzza.

vissza a lap tetejére

BIKA
A ugyan nem a flörtölés nagymester, de mindenképpen el kell ismernünk jártasságát ezen a területen is. Tekintve, hogy igen érzéki és beszédes, és rendkívül természetesen viselkedik, szintén nagy sikere van az ellentétes nem képviselőjénél, akik egyaránt rokonszenvesnek, barátságosnak, pikánsnak és szexinek érzékelik őt. A Bika azonban még csak futó viszonyt sem kezd bárkivel, ilyen tekintetben is válogatós. Ezt a viszonyt is csak megbízható partner oldalán tudja elképzelni. Ahhoz, hogy túltegye magát ezen a kritériumon, sokkal erősebb, már-már a szerelemmel határos vonzódást kell éreznie partnere iránt.
A Bikára az is jellemző, hogy a flörtölés nem lehet túlságosan kurta. Az egyetlen éjszakára szóló öleléseket nem fogadja el. Futó viszonyt is egyfajta értéknek tekinti, ezért sokat ad arra, hogy a kapcsolat ebben az esetben is gyengéd és szenvedélyes legyen. A külső szemlélő egyáltalán nem tudja megítélni, mikor szerelmes és mikor flörtöl a Bika.
A Bikát flörtölésre, elsősorban a Skorpió, a Mérleg, az Oroszlán és a Szűz vonzza.

vissza a lap tetejére

IKREK
Szintén remekül ért a hódításhoz, nagyszerű érzékkel teremt futó kapcsolatokat. Taktikájához szervesen hozzátartozik az, hogy nem engedi magát könnyen levenni a lábáról. Az Ikrek élvezi felcsigázni kiszemelt partnere kedélyét, hangulatát, hogy aztán a választott annál nagyobb hévvel harapjon a csalira. Eközben szüntelenül csipkelődik, élcelődik vele, néha kissé vaskosabb tréfát is megereszt, hogy aztán egy pillanat múlva megint csak mézes-mázos legyen hozzá. Nyilvánvalóan a húzd meg - ereszd meg politikáját alkalmazza, rendszerint sikerrel. A flört vele ezért rendszerint kissé nehézkesen indul be. Ezt örökös gyanakvása is magyarázza, aminek következtében mindenkit, akivel csak érintkezésbe kerül, alapos elemzésnek vet alá. Így aztán még csak futó kapcsolatot sem akar kezdeményezni olyasvalakivel, akit megbízhatatlannak tart és aki esetleg csalódást okozhatna neki. A flörtbe ezért csak nagyon ritkán fektet be igaz, őszinte érzelmet, és a maga részéről leggyakrabban beéri a viszonylag üres tartalmatlan enyelgéssel. A találkákon szívesen tréfál, kedveli a szójátékokat, vidám történeteket mesél. Előszeretettel ragadja magához a szót, ám nem szereti, ha partnere túlságosan hallgatag és passzív. Ilyenkor nyomban nekiáll provokálni őt.
Nagy gondja van arra, hogy legalább is részéről a flörtölés ne járjon semmiféle kötelezettséggel, ezért partnere ne is próbáljon valamiféle ígéretet kicsikarni tőle, akár egy másnapi randevú erejéig sem. Csak határozott elutasításban lehet része.
Az Ikrek flörtölése a Mérleggel, a Vízöntővel, az Ikrekkel és a Kossal a legsikeresebb.

vissza a lap tetejére

RÁK
A jegy szülöttjének vonzerejét mindenekelőtt törékenysége, illetve a személyét belengő titokzatosság adja meg. Ahhoz, hogy futó kapcsolatokat alakítson ki, tulajdonképpen nem is kell flörtölnie: e két tulajdonsága mágnesként fogja vonzani hozzá az ellentétes nem képviselőit, akik egyrészt anyáskodó hajlamukat szeretnék ily módon kiélni, másrészt pedig azon lesznek, hogy fellebbentsék a titokzatosság fátylát lényéről. A Rák ártatlanságával, védtelenségével valósággal provokálóan hat majdani partnereire. A Rák mellett szép és aránylag tartalmas lesz a futó viszony is, mivel e jegy szülötte mondhatni javíthatatlanul romantikus. A vele való flörtölésnél azonban legyünk felkészülve arra, hogy együttlétünk idején többnyire hallgatagon ülünk/sétálunk/fekszünk egymás mellett. Partnerünknek nem erős oldala a társalgás, emellett viszont a flörtölés nem eléggé tartalmas és mély kapcsolat neki ahhoz, hogy zavartalanul kiöntse partnere előtt a lelkét. A Rák még ha szerelmes is, viszonylag nehezen nyílik meg társa előtt, viselkedése is jó ideig mesterkélt lesz. A Rák még a futó kapcsolatok idején is hisz a rokon lelkek egymásra találásában, a viszonyt tehát nem fogja véletlenszerűnek tekinteni. A Rák a flörtöléshez partnereit leginkább a Bak, a Szűz, a Nyilas és a Skorpió jegyében születtek soraiból választja.

vissza a lap tetejére

OROSZLÁN
A flört mondhatnánk a vérében van. A lételemét jelenti. Ahhoz hogy futó viszonyba kezdjen nincs szüksége különlegesebb helyszínre vagy alkalomra, "áldozatát" minden körülmények közepette elejti. Igaz, addig nem támad ameddig nem "cserkészi be" kellőképpen a "flört alanyát"- hiúsága ugyanis nem viselne el egy könnyen egy kudarcot. Az Oroszlán nem kezd még csak futó kalandba sem, olyan személlyel, aki nem áll a társadalmi ranglétra kellő magaslatán, vagy legalább is nincs szép jövő, magasra ívelő karrier előtte. Fél hogy megszólják, ha rangban nem hozzá illő a partnere. Ha megtalálja ezt a partnert, a viszony felhőtlenül alakulhat, az Oroszlán kellemes partner, kiváló beszélgetőtárs, udvarias és jó modorú. Az együttlét vele mindenképpen szórakoztató és szenvedélyes, és nem hiányzik majd belőle az Oroszlán részéről megnyilvánuló féltékenység sem, amely leggyakrabban oroszlánbőgéshez fogható hangerővel tör elő belőle. Futó kapcsolat ide, futó kapcsolat oda, az Oroszlánban nagyon erősen él a birtoklás ösztöne. Ő maga azonban nem tűr meg semmiféle korlátozást, teljes szabadságra vágyik, mert hiszen, mondogatja előszeretettel, ma együtt van partnerével, holnap pedig már lehet, hogy nem. Ha valóban értékeli társát, akkor viszonylag őszinte is lesz hozzá, sok mindent elmesél magáról - egy bizonyos pontig. A teljes igazmondást azonban semmiképpen se várjuk el tőle. Elvégre az oroszlán mindvégig nagyon jól tudja, hogy nincs szó komolyabb viszonyról, jóllehet hajlamos arra, hogy társát abba a hitbe ringassa bele, hogy a kapcsolat akár komolyabbra is fordulhat. Imádja, ha viszont bókolnak neki, meglepő naivitással veszi komolyan a valóságtól legelrugaszkodóbb hízelgést is.
Az Oroszlán esetében a flörtölés során meghatározó szerepet foglal el a testi kapcsolat. Szex nélkül enyelgés számára nem létezik, ezért, ha a partner netán vonakodna eleget tenni ilyen természetű igényeinek, akkor nem sokat habzik, sarkon fordul és új partner után néz.
Könnyed kapcsolataihoz leggyakrabban a Szűz, a Mérleg a Nyilas és Skorpió jegyében született személyeket választ.

vissza a lap tetejére

SZŰZ
A flörtölés érdekesen alakul ennek a jegynek a szülötténél. A Szűz voltaképpen amolyan szabálytalan flörtöt folytat: alapját nem annyira a testi, mint inkább a lelki vonzalom képezi, hajtóereje pedig leginkább a kíváncsiság. A flörtölő Szűz elsődleges célja megismerni, kiismerni a partnerét. Azon van, hogy társa minél inkább kitárulkozzék neki, és ha ezt is sikerült elérnie, akkor szóba jöhet a kapcsolat érzéki része, a szex is. Futó viszonyaihoz leggyakrabban komoly, erős, gazdag élettapasztalattal rendelkező személyt választ. A flört a Szűzzel tehát legnagyobbrészt hosszúra nyúló, elmélyült beszélgetésekből áll, amolyan "egy csók nem akadály" jelmondattal. A társalgások során a partnerek között kialakulhat némi bensőséges, meghitt hangulat, de a flörtölő Szűz nem igen akar többet egy-egy simogatásnál, átkarolásnál, merengő ölelkezésnél. A testi kapcsolatra végső estben, a partner hosszas rábeszélésére, unszolására kerül csak sor, de felhőtlen gyönyör ekkor sem szavatolt. Persze, az sem zárható ki, hogy a Szűz végül is túlteszi magát tartózkodásán és hagyja, hogy elragadja a hév, a szenvedély - de erre azért soha ne alapozzunk! A Szűz leggyakrabban a Mérleg, a Skorpió, a Halak és a Rák jegyében születettekhez vonzódik.

vissza a lap tetejére

MÉRLEG
A Mérleg jegyében született személy voltaképpen szüntelenül, egész életében flörtöl - még akkor is, amikor szándéka szerint, ez a tulajdonképpen esze ágában sincs. A flört, a kacérság, a szemezés, a magamutogatás szervesen hozzátartozik lényéhez, egyéniségéhez. Mindenkinél jobban ért a beszélgetéshez, a szófacsaráshoz - ami a futó kapcsolatok fegyvertárának elengedhetetlen kelléke. Viselkedése, modora kifogástalan, és ha valakire szemet vetett, akkor nincs sok esélye annak, hogy elmenekülhet a Mérleg elől. Elsősorban a hozzá hasonlóan elegáns stílusú, gáláns, bókoló partnert keresi, a flörtöléshez előszeretettel választ idősebb, vagy legalább nála tapasztaltabb társat. A futó kalandokat a gyönyörszerzés mellett ugyanis tanulásra is messzemenően ki akarja használni. Csak olyasvalakivel fog partnerkapcsolatot kialakítani, akivel tartalmas beszélgetéseket, termékeny eszmecserét kezdhet, művészetről, tudományról, filozófiáról, aki hozzá hasonlóan színház, hangverseny, mozikedvelő. Partnerétől ugyanakkor azt is elvárja, hogy érdekesen meséljen önmagáról, hogy kitárja előtte személyiségét. Nincs híján a romantikának, a flörtnek is megpróbál olykor némileg romantikus hangulatot adni, ám ezzel a kísérletével nyomban felhagy, mihelyt úgy látja, hogy partnere nem rajong az ötletért. A Mérleggel legkönnyebben az Oroszlán, a Bika, a Vízöntő és a Skorpió élhet át kellemes, színes, emlékezetes futó kalandot.

vissza a lap tetejére

SKORPIÓ
Nem igazán ért a flörtöléshez, a könnyed, laza kapcsolat nem kenyere. Ha olykor rá is szánja magát egy kis kacérságra, futó kalandra, a kapcsolat kialakításában nagy mértékben megakadályozza gátlásossága, a szorongása. A helyzet azonban voltaképpen az, hogy a Skorpió nagyon is sűrűn gondol és vágyik a flörtre, a gond csupán a kezdeményezőkészségével van. Ha azonban a partner megteszi az első lépést, akkor már gyökeresen megváltozik a helyzet, és nagy örömmel kapcsolódik bele a szerelmi játékba Erre viszonylag gyakran nyílik lehetősége, mivel különös, titokzatos és ellentmondásos személyisége rendszerint felkelti az ellentétes nemhez tartozó partner érdeklődését, kíváncsiságát. A Skorpió maga is titokzatos, kiszámíthatatlan, nehezen kiismerhető partnerhez vonzódik leginkább. Azt is szereti, ha rövid távú partnere kellőképpen erős egyéniségű, döntéseiben, cselekedeteiben határozott. Ha már a viszony beindult, akkor a Skorpióról kiderül, hogy mestere az udvarlásnak, kedvesen, szellemesen csapja a szelet, csábítja partnerét, kisvártatva le is veszi a lábáról. A Skorpió vonzerejének kevesen tudnak ellenállni. Tisztában van saját csáberejével és erényeivel, ezért a partner tekintetében igencsak igényes lesz. Társának lehetőleg feltűnően szépnek, kimagaslóan okosnak, rendkívül szellemesnek kell lennie. Nem szereti a mellébeszélést, a kerülő taktikákat sem, ő az egyenes, nyílt beszéd híve. Így azt sem rejti véka alá, hogy a testi kapcsolat elengedhetetlenül fontos számára, aminthogy azt is kerek perec kimondja, hogy szex nélkül nincs flört. A Skorpió leginkább a Rákkal, a Szűzzel, a Bikával és a Halakkal próbálhatja ki a szerelmi kalandot.

vissza a lap tetejére

NYILAS
Akárcsak a Skorpió, ő maga sem ért nagyon a flörtöléshez, pontosabban annak a technikáihoz. Nem mintha nem lenne tehetsége hozzá, vagy ne tudná elsajátítani az udvarlás apró kis trükkjeit - stílusánál fogva nem kedveli a sok köntörfalazást. Ha megtetszik neki valaki, akkor udvarias célzások, bókok özöne helyett nyíltan feltárja a tényállást és megmondja az igazat az illető személynek. Főleg az erős egyéniséggel rendelkező személyeket részesíti előnybe, és fontos feltételnek tekinti azt is, hogy partnere megfelelőképpen vonzó, kívánatos legyen, aki hozzá hasonlóan, a szenvedélyes viszonyt kedveli. Mielőtt azonban közölné partnerével, hogy szívesen kezdene vele szerelmi kapcsolatot, a Nyilas gondosan tájékozódik felőle, igyekszik kiszedni belőle, környezetéből, ismerőseiből minél több adatot róla. Ennek ellenére nagyon gyakran megtörténik, hogy a Nyilas vaktában fejest ugrik a kalandba, amit aztán nem egyszer mélyen meg is bán, még akkor is ha, mindössze rövid életű kapcsolatról is volt szó. A flört vele nem biztos, hogy néhány hétnél tovább tart, ám partnere nyugodt lehet afelől, legalább e rövid idő alatt a Nyilas nem fog másfelé is kacsingatni. Ha beleun a kapcsolatba, ugyanolyan nyíltan, mint ahogyan a viszonyt kezdeményezte, véget is vet a kalandnak. Rendszerint bánatos társat hagy maga után, aki még jó ideig szívesen emlékezik majd vissza kalandjukra, és hiányolni fogja a Nyilas nem mindennapi szexuális teljesítményét, kifogyhatatlan energiáját. A flörtölő Nyilast leginkább a Skorpió, a Mérleg, a Vízöntő és a Kos vonzza.

vissza a lap tetejére

BAK
A Bak a veleszületett nagyfokú konzervativizmusa, hagyománytisztelete miatt, nem igazán flörtölésre termett. Ezek a tulajdonságok ugyanis merevvé, visszafogottá, teszik, márpedig ezek nem a gáláns, könnyed udvarló tulajdonságai. Legritkább alkalommal lesz a kezdeményező fél, még akkor is ha szíve mélyén amúgy megtetszene neki valaki. Szimpátiájának ebben az esetben is csak bátortalanul, tréfás formában, halvány, alig, alig érzékelhető célzások formájában ad hangot. Természetéből fakadó félszegsége, félénksége teszi sok esetben vonzóvá. Nem hiányoznak életéből az apró kalandok, futó kapcsolatok. Ugyanis rááll a flörtölésre, amennyibe partnere közeledik hozzá. A lehetőséget ekkor nem utasítja el, ám az is igaz, hogy nem mindenkinek sikerül levennie a lábáról e jegy szülöttjét. A Bak ugyanis, ha már rááll a flörtölésre, akkor nagyon megválogatja azt is, kivel bocsátkozik kalandba. Olyan partnerhez vonzódik, aki józan gondolkodású, mindkét lábával a földön áll, megfelelő társadalmi megbecsülésnek örvend. Fontos az is, hogy partnere intellektuálisan is megfeleljen igényeinek, és persze az sem utolsó szempont, hogy a pénztárcája is kellőképpen dagadó legyen. Nyilvánvalóan bátortalansága, visszafogottsága az oka annak, hogy könnyed kapcsolatot nagyon jól el tudja képzelni egy rendkívül merész, már-már a szemtelenségig menően bátor fellépésű partnerrel. Sokat ad arra, hogy társa lehetőleg gazdag élettapasztalattal rendelkezzék - a szerelem területén. A Bak igencsak magasra emeli a mércét akkor, amikor párt választ magának., vagy engedi kiválasztani magát a párja által a flörthöz. Két pásztoróra között szívesen cseveg filmről, színházról, zenéről, könyvekről és általában más hasonló elvontabb szellemi témáról. A könnyed kapcsolat vele meglehetősen nehézkesen indul, a Bak lassan, fokozatosan oldódik fel. Ha viszont partnerének sikerül megnyernie bizalmát, akkor jóval közlékenyebbé, őszintébbé válik és titkosabb gondolatait, terveit is megosztja társával. A felületes flörtölés alkalmával is jó barátra, igazi cimborára találunk benne, akivel közösen nagyszerű csínyeket lehet elkövetni. A Bak legkönnyebben a Rák, a Szűz, a Bika és a Kos jegyében született személyekkel kerül flörtviszonyba.

vissza a lap tetejére

VÍZÖNTŐ
E jegy szülöttje érdekes eset. Jóllehet a Vízöntő természetességéről, lazaságáról, könnyedségéről nevezetes, csupa olyan vonásáról tehát, amely elengedhetetlen a futó kapcsolatok kialakításához, a flörtölés tekintetében mégsem jeleskedik. Felsorolt tulajdonságainál fogva partnerére kétségkívül nagy hatást gyakorol, könnyen magába tudna bolondítani tehát bárkit, ennek ellenére a Vízöntő a flörtölést nem annyira szerelmi vagy testi kapcsolatnak tekinti, hanem inkább amolyan baráti viszonynak tartja. Partnerével tehát az ágy helyett inkább egy-egy sör vagy valamilyen koktél mellett komótosan elbeszélget erről-arról, bármiről. Eközben pedig elbódítja partnerét remek stílusával, tájékozottságával, modorával. Párhuzamos kapcsolatot még a flörtben sem tud elképzelni, partneréhez hűséges marad, még akkor is, ha csak futó viszonyról van szó. Hasonlóképpen, barátsága is mély partnere iránt, ha pedig eljutnak a hálószobáig, akkor és a testi kapcsolatban is mindig szenvedélyes, tüzes lesz. A Vízöntő önmegtartóztatását az magyarázza hogy nagyon kényes függetlenségére, amit szeretne megőrizni, így nem engedi meg magának, hogy saját szenvedélye elnyomja őt, de azt sem, hogy partnere igázza le szerelmével. A flörtölés minden pillanatában érezteti majd partnerével ezt a távolságot, amelyet rendszerint lehetetlen áthidalni. Aki ennél többet akar, az ne keresse, még a felületes, sekélyes kapcsolatot sem a Vízöntővel, mert a viszony nem fogja kielégíteni, nem hozza meg számára a beteljesülést.
A testiség viszonylagos hiányáért vagy háttérbe szorulásáért a partnert esetleg kárpótolhatja az a tény, hogy a Vízöntő a legnagyobb mértékben feltekint társára, szinte eszményíti őt
A Vízöntő természetszerű partnere lehet a flörtölés számára a Nyilas, a Mérleg, Rák, Bika.

vissza a lap tetejére

HALAK
A halak számára a könnyű szerelem igazi, vérbő játék, pompás szórakozás, amelyet maximálisan ki kell használni. És ki is használja, erről majdani partnere szinte az első pillanattól meggyőződhet. Amint már mondtuk, számára mindez csak szórakozás, így a flörtölő Halak amolyan macska-egér játékot folytat partnerével, akinek minden igyekezete ellenére, aligha lesz lehetősége közel férkőzni a Halak rejtélyes lényéhez. Ettől függetlenül mindketten jól szórakoznak, föltéve, ha a partner nem veszi túlságosan komolyan a játékot, és nem próbál ténylegesen eljutni társa legmélyebb bugyraiba.
A flörtölésre a Halak legszívesebben erős egyéniséggel rendelkező, gáláns gyengéd és megértő partnert választ, és nagyon fontosnak tartja azt is, hogy a tiszavirág életű kapcsolatra kiválasztott társa kellőképpen érzékeny és fogékony legyen az általa oly nagyra becsült romantika iránt. Ez utóbbi követelmény mondhatnánk kizáró jellegű, nagyon kicsi a valószínűsége, hogy a Halak bármikor is összeállna valakivel, akiből hiányzik a romantika.
E jegy szülöttje rajong a meglepetésekért, a váratlan fordulatokért, elvárja a nap minden percében a bókokat, és szívesen veszi, ha minél gyakrabban kap ajándékot társától. Nem igazán híve a méregdrága ajándékoknak, megteszi a szimbolikus szuvenír is, lényeg az, hogy szüntelenül érezze, partnere lélekben mellette van, rá gondol akkor is amikor testileg távol van tőle.
A Halak remek csevegő, mesterien válogatja a témákat, partnere soha nem fog feszengeni mellette, mivel társa ügyességének megfelelően előbb-utóbb előkerül az a téma is, amelyhez ő is teljes értékűen hozzá tud szólni. A testi kapcsolatot illetően szenvedélyes, érzékeny és fogékony partnere minden rezdülésére. Játékos szellemének megfelelően rendszerint szereti, elvárja, sőt gyakran kiprovokálja szexuális, erotikus játékot. Ezek azonban soha nem csaphatnak át fájdalomokozásba, durvaságba, a Halak az ilyesmit ki nem állhatja.
E jegy szülöttjének igazi életeleme tulajdonképpen a gyöngédség. Ha megfelelő partnerre talált, azt képes isteníteni és szinte a szó szoros értelmében a lába elé helyezi az egész világot. Jellemző rá az is, hogy akár a könnyed kapcsolat során is képes messzemenően megbízni társában, ha kell rábízza pénzét, vagyonát, saját magát, persze, annyira azonban ez a bizalom soha nem mélyülhet el, hogy megossza vele lelke feneketlenül mély titkait is.
Igen jó kapcsolatot létesíthet a Skorpió, a Rák, a Bak, és az Ikrek jegyében született partnerrel is.

vissza a lap tetejére

Horoszkóp
Asztro csábítás
Csillagjegyek & Legek
Milyen férfira vágyik a nő csillagjegye szerint
Milyen nőre vágyik a férfi csillagjegye szerint
Érzékiség a születésnapok jegyében
Szex után elsõ mondat
Hányadikán születtél?
Csillagjegyek
Gasztronómiai horoszkóp
Elemek
Színek
A bolygók hatásai
Flört csillagjegyek szerint
A férfiak meghódítása csillagjegyek szerintFitness Plusz Hypoxi ls Kozmetikai Stúdió
Kuponok
Stúdiónkról
Akciók kedvezmények
Árlista, bérletek
Étrend, diéta
Vendégkönyv
Horoszkóp
Grafológia
Rosszkedvre
Linkek
Lady Fitt Plusz Kozmetika és Hypoxi Stúdió

1074 Budapest, Dohány utca 59.

Bejelentkezés:
06-30-255-2170
06-30-847-6627

Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek:
12:00 - 20:00, bejelentkezés alapján


Szombat:
2 hetente, bejelentkezés alapján

LájkoldJelölj be a Facebookon!oldalunkat!
Hírlevélre
jelentkezés


E-mail cím:

E-mail cím újra:SZÉP Kártyát elfogadunk
SZÉP Kártya elfogadás
SZÉP Kártya elfogadás
SZÉP Kártya elfogadás
Napimádó Szolárium

Kozmetika | Masszázs | Hypoxitrainer | Testkezelés | Infraszauna
Mezoterápia | Izomstimulálás | Kavitációs ultrahang | Műköröm | Flabélos | Nyirokkezelések
Kuponok | Stúdiónkról | Akciók | Árlista, bérletek | Étrend, diéta | Vendégkönyv | Horoszkóp | Rosszkedvre | Linkek

Lady Fitt Plusz Kozmetika és Hypoxi Stúdió • 1074 Budapest, Dohány utca 59.
Bejelentkezés: 06-30-2552-170, 06-30-847-6627 • fitness@hypoxikozmetika.hu
© 2005-2016. Az oldalt írja és szerkeszti: Csia Ágnes

Ön a(z) . látogatónk 2011. február 19-étől