Kozmetika Masszázsok Hypoxitrainer S120 Testkezelések Infraszauna Mezoterápia Izomstimulálás: ultratone, MIO system, Flabélos Kavitációs ultrahang Mûköröm Flabélos testvibrációs mozgásterápiás kezelés Nyirokkezelések: hullámmasszázs, vákuummasszázs

Milyen férfira vágyik a nő csillagjegye szerint?

Mit talál vonzónak egy Kos nő a férfiban?
A Kos nők gyakran vonzódik erős, független, nyílt férfiakhoz, akik külsejére atlétikus, de, ami még fontosabb, az az, hogy egyenes, magabiztos és őszinte. Ezen nők számára a nagyon érzékeny vagy félénk férfiak nem igazából vonzóak, mivel inkább az erősek és független természetűek az eseteik; olyanok, akik nem kertelnek és kerek-perec megmondják, mit akarnak, bizonyos mennyiségű magabiztosságot sugároznak - ez a típus mindenképpen ideális választásnak bizonyulhat.

vissza a lap tetejére

Mit talál vonzónak egy Bika nő a férfiban?
Olyan férfiakhoz vonzódik legtöbbször, akik kiegyensúlyozott, magabiztos és erőteljes aurával rendelkeznek. A bizonytalan, túlságosan intellektuális, vagy "okoskodó" férfiak nem tartoznak számára az "igazi férfiak" közé. Szeretik, ha a férfinak egyszerű a kedvébe járni, férfias és erős. Gyakran találják nagyon vonzónak, ha a férfi a keze munkájával keresi a kenyerét, olyan, aki ügyesen barkácsol, de mégis érzéki.

vissza a lap tetejére

Mit talál vonzónak egy Ikrek nő a férfiban?
Az ideális tulajdonságokat felsorakoztató listán, nála az intelligencia igen fontos pozíciót foglal el. Szereti, ha atletikus, karcsú külsővel rendelkezik, és nagyon bejön az is, ha szellemes, gyors észjárású a férfi. A sokoldalúság, élénkség és játékosság mind-mind olyan tulajdonság, amelyet ezek a nők hihetetlenül vonzónak találnak. Nem hatja meg őket az a férfi, aki számukra "kevésbé fejlett", vagyis olyanok, akik a hagyományosan férfias tulajdonságokkal bírnak. A depresszív és unalmas fajta eleve kizárva. Ezek a nők azt akarják, hogy stimulálja őket a párjuk, a legérzékenyebb nemi szerv náluk az agy.

vissza a lap tetejére

Mit talál vonzónak egy Rák nő a férfiban?
A Rák nő az érzékenyebb típusokra bukik, olyan férfiakra, akik szenvedélyesek, érzékenyek és oltalmazó típusúak. Néha vonzónak találják azokat a férfiakat is, akiket általában hangulatemberként jellemeznénk - az érzékenységgel együtt azonban muszáj, hogy együtt járjon az is, hogy a férfi fizikailag erős legyen, vagy legalábbis annak tűnjön, mivel ez a típusú nő szereti, ha óvják.

vissza a lap tetejére

Mit talál vonzónak egy Oroszlán nő a férfiban?
Az Oroszlán nőket azok a férfiak vonzzák, akik büszkék, nyíltak és talán még alkalmanként feltűnő is a viselkedésük. A magabiztos aura is vonzónak bizonyulhat, mivel olyan férfiak társaságát élvezik leginkább, akik határozott viselkedéssel és stílussal bírnak. Fontos a játékosság és a szórakozás is, sőt, a túlságosan komoly és zárkózott férfiak szóba sem jöhetnek náluk. A fösvénység is komoly kizáró ok lehet, mivel ezek a nők azt akarják, hogy a férfi nagylelkű, méltóságteljes és határozott legyen, vagyis olyan férfi, aki mellett vonzónak és életvidámnak érezheti magát.

vissza a lap tetejére

Mit talál vonzónak egy Szűz nő a férfiban?
A számára vonzó férfi külseje egyszerű, mindenféle csillogás és feltűnés nélkül. Egészséges, természetes és tiszta - persze ezek nagyon fontos fizikai tulajdonságok, emellett pedig legyen intelligens, szerény és megértő az élet dolgaival szemben. Ezeket a nőket nagyon lehangolják a túlzottan magabiztos, főnököskődő illetve kedvességet nem sugárzó férfiak. Számukra fontos, hogy partnerük fogékony és kedves legyen, de ne vágjon fel jó tulajdonságaival. A legkívánatosabb tulajdonság, amit kimutathat, az a visszafogott, csendes hozzáértés a dolgokhoz.

vissza a lap tetejére

Mit talál vonzónak egy Mérleg nő a férfiban?
Leginkább olyan férfiakhoz vonzódik, akiben kiegyensúlyozottan találhatók meg a sármosság, jó modor és a jó külső tulajdonságok. Kizáró ok lehet a gorombaság, sőt, akár még a túlzott függetlenség is. Ezek a nők jobb szeretik, ha partnerük együttműködő, és ha örömmel szereznek a másiknak örömet. A romantikus férfiak nagyon bejövősek; ezek a nők rendkívüli módon tudják értékelni az előkelő pasikat.

vissza a lap tetejére

Mit talál vonzónak egy Skorpió nő a férfiban?
A Skorpió nők számára a bonyolult, sötét oldallal is rendelkező személyiségek, az erőteljes, szenvedélyes férfiak a nyerők. Azt akarja, hogy a férfinak legyen "mélysége" - vagyis eléggé bonyolult lelkivilág szükséges, amely lenyűgözi őt. Kizáró okok a felszínesség és a közömbösség. Ezek a nők általában bizonyos fokig élvezik, ha a férfi uralkodni akar rajtuk.

vissza a lap tetejére

Mit talál vonzónak egy Nyilas nő a férfiban?
Leginkább azok a férfiak nyűgözik le, akik játékosak, jó humorral rendelkeznek, intelligensek és őszinték. Muszáj, hogy jól tudjon vicceket mesélni és ezt gyakran tegye, hiszen jól akarják érezni magukat a kiválasztott férfival. Nem vonzzák túlságosan a jól öltözött férfiak, akik túl sokat adnak a külsejükre. A laza külső tökéletesen megfelelő, a státusz sem bír nagy jelentőséggel, hiszen olyan férfit keresnek, aki nem a munkáján és a külsején görcsöl.

vissza a lap tetejére

Mit talál vonzónak egy Bak nő a férfiban?
Általában a kompetens férfiak vonzzák, a jó megélhetéssel rendelkező üzletember típusok, vagy akik egyéb téren bizonyították már rátermettségüket. Nem feltétlenül a státusz érdekli, de olyan férfit akar, akinek a magabiztosság lételeme. Biztonságot keres, és nem kedveli azokat a férfiakat, akik felelőtlenek vagy csak úgy sodródnak az árral. A stabil lelkivilágú, célokkal rendelkező férfi, aki komolyan áll hozzá az élet dolgaihoz lehet a nyerő típus.

vissza a lap tetejére

Mit talál vonzónak egy Vízöntő nő a férfiban?
Számára a nem konvencionális férfitípusok jönnek be, akiknek stílusa tükrözi ezt a tulajdonságot. Érdekes férfit akar, nem hátrány, ha jóképű, de hogy unalmas legyen? Ugyan már. Fontos az agykapacitás is, amíg azt nem viszi túlzásba. Bejövősek az érzékeny, némileg szokatlan férfiak, talán még a bolondosak is. Kizáró ok a már említett unalmas és túlságosan merev férfiak.

vissza a lap tetejére

Mit talál vonzónak egy Halak nő a férfiban?
Olyan férfiak nyűgözik le, akik érzékenyek, szenvedélyesek és hihetetlen mértékben bonyolultak. Nem gond, ha hiány van a magabiztosságban, még akkor is, ha némi elveszettséggel társul is. Nagyon vonzó számára az "éhező művész" típus, akik természetének fontos része az érzékenység. Az erős, független típus nem mozgatja meg a fantáziájukat.

vissza a lap tetejére

forrás: AsztroszexHoroszkóp
Asztro csábítás
Csillagjegyek & Legek
Milyen férfira vágyik a nő csillagjegye szerint
Milyen nőre vágyik a férfi csillagjegye szerint
Érzékiség a születésnapok jegyében
Szex után elsõ mondat
Hányadikán születtél?
Csillagjegyek
Gasztronómiai horoszkóp
Elemek
Színek
A bolygók hatásai
Flört csillagjegyek szerint
A férfiak meghódítása csillagjegyek szerintFitness Plusz Hypoxi ls Kozmetikai Stúdió
Kuponok
Stúdiónkról
Akciók kedvezmények
Árlista, bérletek
Étrend, diéta
Vendégkönyv
Horoszkóp
Grafológia
Rosszkedvre
Linkek
Lady Fitt Plusz Kozmetika és Hypoxi Stúdió

1074 Budapest, Dohány utca 59.

Bejelentkezés:
06-30-255-2170
06-30-847-6627

Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek:
12:00 - 20:00, bejelentkezés alapján


Szombat:
2 hetente, bejelentkezés alapján

LájkoldJelölj be a Facebookon!oldalunkat!
Hírlevélre
jelentkezés


E-mail cím:

E-mail cím újra:SZÉP Kártyát elfogadunk
SZÉP Kártya elfogadás
SZÉP Kártya elfogadás
SZÉP Kártya elfogadás
Napimádó Szolárium

Kozmetika | Masszázs | Hypoxitrainer | Testkezelés | Infraszauna
Mezoterápia | Izomstimulálás | Kavitációs ultrahang | Műköröm | Flabélos | Nyirokkezelések
Kuponok | Stúdiónkról | Akciók | Árlista, bérletek | Étrend, diéta | Vendégkönyv | Horoszkóp | Rosszkedvre | Linkek

Lady Fitt Plusz Kozmetika és Hypoxi Stúdió • 1074 Budapest, Dohány utca 59.
Bejelentkezés: 06-30-2552-170, 06-30-847-6627 • fitness@hypoxikozmetika.hu
© 2005-2016. Az oldalt írja és szerkeszti: Csia Ágnes