Kozmetika Masszázsok Hypoxitrainer S120 Testkezelések Infraszauna Mezoterápia Izomstimulálás: ultratone, MIO system, Flabélos Kavitációs ultrahang Mûköröm Flabélos testvibrációs mozgásterápiás kezelés Nyirokkezelések: hullámmasszázs, vákuummasszázs

SZÍNEK

A színek varázslatosan sokfélék.

Befolyásolhatjuk velük lelki és testi állapotunkat, segítségükkel különféle hatásokat érhetünk el, gyógyulhatunk, felismerhetünk káros elváltozásokat és kiegyensúlyozottá tehetjük életünket. Érdemes tehát odafigyelni alkalmazásukra.
Nálunk az alábbiakat figyelembe véve használhatod a fényterápiát infraszaunánkban, hangulatodnak, egészségi állapotodnak megfelelően. Üzletünkben a színek is ennek megfelelően uralkodnak, hogy jól érezd magad, és feltöltődj pozitív energiával.

,

vissza a lap tetejére

Vörös
A tűz és a vér színe. Felpezsdítő, melegítő rezgése van, az élet, a vitalítás és az erő szimbóluma. Izgalmas, erőteljes szín. Aktívizál, bátorít, lelkesít, mozgósít, de haragra is gerjeszt. Az egyik legszerencsésebb színnek számít. A piros színű ételek serkentik a vérkeringést.
Ez a szín és ennek árnyalatai adják testünknek és lelkünknek a legtöbb energiát. Aki ezt viseli, az határozottabb, jobb kedvű és céltudatosabb lesz, ilyen öltözetben könnyebben eléri céljait. Érdemes ilyen színű öltözetet vagy kiegészítőt viselni egy fellépés, vagy tárgyalás alkalmával, de fontos randikon is öltsön magára legalább egy darab piros színű darabot, akár a ruha alá is. Aki a rosszkedvétől akar megszabadulni, annak is érdemes egy ilyen színű öltözetbe bújnia, mert hatása elűzi a borús gondolatokat.
A vörös leginkább a tettvágytól égő emberek kedvenc színe, azoké, akiknek az életében a siker játssza a legfontosabb szerepet. Mindig keresik az új élményeket, tapasztalatokat, mindent elkövetnek, hogy teljes életet éljenek.
Aki elutasítja a vöröset, annak az életében ? ő legalábbis így érzi ? már így is túl sok az izgalom. Túl nagy a hajtás vagy a felelősség, mindenesetre arra vágyik legjobban, hogy megtalálja a módját, hogyan óvhatja meg magát a további stressztől.

Szex: a fő erotikus szín, a piros kedvelői túlfütöttek, bármikor kaphatók egy kis szexre, az ágyban igazi vadmacskák.

Gyógyító hatás
Piros színű fénnyel fokozhatjuk a méregtelenítést, légzőszervi hurutokat és fülgyulladást gyógyíthatunk vele.

Testi hatás
A vörös szín embere meggondolatlan, szertelen. Lobogás, nyugtalanság jellemzi, hirtelen, önfejű, tele energiával.
Szereti a kalandokat, az örömöket és a hatalmat. Sikerre vágyik.

Lelki hatás
Erősíti a szervezetet ellenálló-képességét, enyhíti a depressziót, serkenti a vérkeringést. Magabiztossá tesz, növelheti az érzékenységet.

Alkalmazása
Csak ott, ahol élénkíteni szeretnénk a tevékenységet. Általános serkentő, pezsdítő, energetizáló hatása van.

A gyökércsakra színe piros
Eleme: a föld
Szervei: minden, ami szilárd pl. csont, fogak, haj, gerincoszlop alja, vérkeringés.
Feladata: leföldelés, vitalitás, testi tisztulási folyamatok.
Szellemi jelentés tartalma: alapélet igenlés, ösztönélet, biztonságérzet, kötődés.
Harmonikus működése: egészségesek, erősek vagyunk, egyensúlyban van a leadás-felvétel.
Túlműködés: én-központúság, düh, agresszió, hiperaktívítás.
Hiányos működése: vérszegénység, hajhullás, depresszió, csökkent immunitás, határozatlan, félénk, aggódó (piros szín). (Ilyen esetben is érdemes a vörös színt minnél többet alkalmazni.)
Harmonizáló kép: napfelkelte, naplemente, séta a természetben.
Illat: szegfűszeg
Drágakő: hematit (leadás), vörösjáspis (felvétel).

vissza a lap tetejére

Narancssárga
Pezsdítő, pozítiv, melegítő szín. Az energia, az életerő, a természetesség szimbóluma. Szellemi és testi serkentő. Aki ehhez a színhez tartozik, rokonszenves, törekvő, társaságkedvelő ember. Melegséget, jóságot sugároz, bátorít, nemesít, derűt, kiegyensúlyozottságot sugároz belénk, szellemi és testi értelemben egyaránt.
A narancssárga meghittséget és harmóniát kölcsönöz, de a siker és a dinamizmus színe is. Keveredik benne a sárga és a vörös szín, így ezek tulajdonságait hordozza magában. A piros intenzitását csillapítja és a sárga mélyre ható aktivitását fékezi. A kreatív szakmában dolgozóknak érdemes a narancsszínt viselniük, ez ugyanis jelentősen fokozza az alkotóerőt. Emellett erotikus kisugárzása is van, így a randevún is érdemes egy ilyen ruhában megjelenni.

Szex: fantáziájuk dús, így kellemes meglepetéseket okozhatnak az ágyban.

Gyógyító hatás
Harmonizálja érzelmeinket, lelkivilágunkat. Tökéletesíti az emésztést és a kiválasztást.

Testi hatás
Segít legyűrni a belső félelmeket, a szorongásokat. Általában kiegyensúlyozott, derüs béke árad a szín nyomán. A vörössel ellentétben nyugalomba hozza a vérkeringést, a szívzavarokat. Egyenletessé teszi a vérnyomást, békés egyensúlyt sugároz.

Lelki hatás
Erősíti az önbizalmat, a kapkodó, bizonytalan embereket egyensúlyba hozza. Legyőzia félénkséget, tartást ad, fokozza a derűre való hajlamot.

Alkalmazása
Ahol fontos az egyenletes teljesítmény elérése, ösztönöz, segít a képességek kifejtésében.

A köldök csakra színe a narancs
Eleme: a víz
Szerve: a vesék és a nemi működés, minden ami folyékony.
Feladata: érzelmi egyensúly, társkapcsolat, az öröm testi megélése.
Szellemi jelentése: harmónia, bőség.
Harmonikus működése: nyitott mások felé, barátságos, kreatív.
Túlműködés: érzelmileg kiegyensúlyozatlan, befolyásolható (kék szín).
Hiányos működése: társkapcsolati harmóniahiány, elszigetelődés, allergia (környezeti averzió), visszafogott érzelmek, rideg, ok nélküli bűntudat, (narancs szín).
Harmonizáló kép: holdfény, vizes képek, séta a parton, úszás.
Illat: narancsolaj
Drágakő: karneol

vissza a lap tetejére

Sárga
A bölcsesség, a gondolkodás, a gondolkodni tudás szimbóluma. Rezgései elsősorban az idegekre és az idegrendszerre hatnak ösztönzően.
A határozottság, a derűlátás és a természetes életöröm része. A fény és az élet, az éltető nap sugarainak színe. Összefügg a kreatív tudással, a toleranciával és a türelemmel is. Sokoldalú szín, mert jelenti az előrejutást, a haladást is, a termékenységet színbolizálja.
A citromsárga vidámságot és önbizalmat ad. A tapasztalat azt mutatja, hogy a sárga meleg és kellemes benyomást kelt. A bátorságot és a tettrekészséget fokozó citromsárgát egy mozgalmas napon jó viselni, ennek hatása könnyebben átsegít a nehézségeken. A citromsárga az idegrendszerre van jótékony hatással, örül a szem, a szív kitágul, a kedély felderül, meleg árad szét körülöttünk.
A sárga színt általában azok látják a legszebbnek, akik a feszültségeiktől szeretnének megszabadulni. Bíznak abban, hogy a jelenlegi nehézségek leküzdése után egy sokkal boldogabb életet élhetnek.
Akinek a sárga a legkevésbé tetszik, valószínűleg kicsit kívülállónak, esetleg magányosnak érzi magát. Lehet, hogy sokat csalódott már az emberekben, ezért mostanra eleve gyanakvással figyeli környezete szándékait, nemcsak óvatos, hanem kifejezetten bizalmatlanná válik.

Szex: u.a., mint a narancssárga

Gyógyító hatás
Szinte egyértelműen javítja a hangulatot. A közhiedelem az irigység színeként emlegeti, de inkább az érzelem és a megértés színe. Könnyíti a tanulási folyamatot, enyhíti a lelki betegségek hatását, vígaszt nyújt csalódások után.

Testi hatás
A sárga hatás alatt álló ember kreatív, bátor, mer kockáztatni.
Merészsége azonban sokszor vakmerőségig fajul. Szereti a változatosságot, az utazgatást.

Lelki hatás
A sárga szín egyértelműen pozitív energiákat szabadít fel. Ajánlják idegrendszeri panaszok gyógyítására, és a sárga fényterápia allergia ellen is hatásos. Ingerlékenység esetén nyugtató hatású. Nem annyira serkentő hatású mint a vörös, de agyunkat intenzív munkára készteti.

A gyomor csakra (Napfonat csakra) színe sárga
Eleme: a tűz
Szervei: emésztés pl. gyomor, hasnyálmirigy, epe, vegetatív idegrendszer.
Feladata: egyéniség központja, alapvető energiák szétosztása.
Szellemi jelentése: önérvényesítés, hatalomvágy, kreativitás.
Harmonikus működése: tiszteli önmagát és másokat.
Túlműködése: ítélkező hajlam, gőg, munkamánia (lila szín)
Hiányos működése: meg nem bocsátás, önelfogadás hiánya, önbizalom hiány, kedvetlenség, idegesség, bizonyítási vágy (sárga szín).
Harmonizáló kép: tűz, gyertyaláng, napozás.
Illat: citromolaj
Drágakő: citrin.

vissza a lap tetejére

Zöld
Regenerál és erőt ad, a szeretet, az önzetlenség, az odaadás és az együttérzés szimbóluma.
Segít a természet szépségének és harmóniájának kialakításában.
Rezgései különösen fontosak az idegrendszernek, segítenek összehangolni a két agyféltekét. A béke és a belső nyugalom megtestesítője. Pihentet és nyugtat, erőt ad az újrakezdéshez.
Biztonságérzetet ad, és rávezet arra, hogy észrevegyék a lényeget, de egyben nyugtatólag is hat. Ezért is érdemes zöld színű ruhát viselnie annak, aki jobb eredményekre vágyik a munkájában vagy karrierjét szeretné egy kicsit jobb irányba terelni. A lámpalázat izgalmat is enyhíti, így fellépések, tárgyalások vagy vizsgák alkalmával is érdemes ilyen viseletet felvennie.
A zöldet választók többsége céljai elérésének érdekében keményen dolgozik. Természetesen nemcsak a munkában, hanem az élet más területein is határozottnak és kitartóak, amiért el is várják a megfelelő eredményt, illetve elismerést.
Ha azonban valaki a zöldet választja a legkevésbé tetsző színnek, akkor annak valószínűleg éppen az elismerés iránti vágyait nyomták el korábban. Úgy érezheti, hogy adottságait nem megfelelően ismerték el, ezért legyőzöttnek érzi magát.

Szex: a zöld színt kedvelők nem túl hevesek, szexuális kapcsolataik mindig lelki alapokon nyugszanak.

Gyógyító hatás
A természet egyik uralkodó színe, ezért erősen nyugtató hatása van.
A központi idegrendszer zavarait gyógyítják zöld színterápiával, valamint szívpanaszok, szívritmuszavar orvoslásában is alkalmazzák.
Előnyösen befolyásolja a máj és a vese működését is.

Testi hatás
Növekedés, fejlődés, a nagy változások kapcsolódnak hozzá.
A zöld szín jó hatással van a felsőtestünk, a szív, a tüdő működésére.

Lelki hatás
Enyhíti az általános fáradságot, kimerültséget. A zöld szín önmagában frissít, segíti a koncentrációt. Lazít, oldja a feszültségeket.

Alkalmazása
Ahol nyugtatnunk, gyógyítanunk, kiegyensúlyoznunk kell.
Előnyös gyógyintézetekben és a szanatóriumokban.

A szív csakra színe zöld
Eleme: a levegő
Szervei: szív, és légzőszervek, immunrendszer.
Feladata: a szeretet megélése és kinyilvánítása, megbocsátás.
Szellemi jelentése: elfogadó szeretet, megbocsátás.
Harmonikus működése: törődik magával és másokkal, egyensúly alul-fölül.
Túlműködése: birtokló, követelődző, változékony hangulat (kék-sárga szín).
Hiányos működése: túlérzékeny, sajnálja magát, mártír, megnembocsátás, önelfogadás hiánya, (zöld, rózsaszín).
Harmonizáló kép: természet zöldje, rózsaszín virágok.
Illat: rózsa
Drágakő: kék kalcedon

vissza a lap tetejére

Kék
Hűsítő, nyugtató, gyógyító és csillapító hatása van, békés alvást segítő kisugárzással rendelkezik. A végtelenség, az inspiráció színe. Derűlátás, biztonságérzet, állhatatosság, empátia, komolyság jellemzi a szín hatása alá tartozó embert.
Segíti a meditációt, a lelki béke elnyerését. Teremtő szín. Erőt ad, megacéloz, megedz.
A kék hatása alá tartozók szeretik az önállóságot és a függetlenséget.
Megnyugtat és optimistává teszi a kék szín viselőjét. Aki ilyen ruhát hord, az a legrosszabb pillanatokban is felismeri a jó dolgokat. Lehűti a kedélyeket, és segíti a logikus gondolkodást. Aki olyan helyre indul, ahol vitára számít, annak érdemes egy ilyen színű blúzt felvennie. A halványabb árnyalatai segítik a nyitottságot és a gondolatok jobb befogadását, valamint elűzi a lelki terheket. Túlzott használata azonban szinte csak az észt hagyja érvényesülni, így az érzelmek háttérbe szorulnak.
Akinek a kék szín tetszik a legjobban, az nyugalomra, békességre vágyik. A boldogsághoz arra van szüksége, hogy valóban elégedettnek érezhesse magát. Szeretné, ha környezetében a rendezettség és a harmónia uralkodna.
Ha valaki szerint a kék a legkevésbé szép valamennyi szín közül, annak valószínűleg éppen a fent említett dolgok hiányoznak az életéből. Feltehetően kapcsolatai nagy részéből a kölcsönös bizalom is hiányzik, s ez is oka, hogy nem találja a belső nyugalmát.

Szex: csodálatos szexpartnerre lelünk a kék színért lelkesedőkben. Figyelmesek, imádják izgatni a kedvesüket, az együttlét minden pillanatát élvezik. Szeretnek irányítani, nyitottak minden új és extra dologra.

Gyógyító hatás
Eredményes a vizsgadrukk és a lámpaláz legyőzésében. Gyógyító hatása jól alkalmazható a migrénes fejfájás, a szenvedélybetegségek leküzdésében.

Testi hatás
Erősíti az emberekben a harmóniára való törekvést, a szépség iránti fogékonyságot.

A torok csakra színe kék
Eleme: éter
Szervei: torok, hangadadás, arc- és homloküreg.
Feladata: kommunikáció, önkifejezés, hallgatás.
Szellemi jelentése: belső látás, koncentráció, meditáció.
Harmonikus működése: gondolatok szavakba öntése, figyelem másokra, őszinteség.
Túlműködése: üres fecsegés, hazudozás, arrogancia (narancs szín).
Hiányos működése: nem képes "hangot adni" az érzéseinek, állandó megfelelni vágyás (türkiz).
Harmonizáló kép: az ég kékje, naplóírás, éneklés.
Illat: eukaliptusz
Drágakő: kék kalcedon

A harmadik szem csakra (homlok csakra) szine indigó
Szerve: tobozmirigy, arc, szem, fül, orr, központi idegrendszer.
Feladata: felelősek vagyunk az életünkért, megérzések.
Szellemi jelentése: belső látás, koncentráció, meditáció
Harmonikus működése: információk befogadása, elismerése, felismerés, jó tanulási képesség.
Túlműködése: nagyon logikus, dogmatikus felfogás, ellentmondást nem tőr ( sárga szín).
Hiányos működése: depresszió, és alvászavarok, alacsonyra állított mérce, feledékenység, tanulási nehézség (lila).
Harmonizáló kép: csillagos ég
Illat: jázmin
Drágakő: fluorit

vissza a lap tetejére

Lila
Az önuralom, a misztikum, a bölcsesség tartozik hozzá.
A legintellektuálisabb, legspirituálisabb színnek tartják. A szellem és a megértés, az érzékeken túli világ szimbóluma. Szellemiséget, a magasabbrendűséget képviseli. Hatására eszmék, magasztos gondolatok alakulnak ki. Fejleszti az alkotókészséget.
Rendkívül jó hatással van a lélekre, mivel megvéd a rossz energiáktól és hatásoktól, valamint fokozza a kreativitást, és bármilyen helyzetben találékonnyá, ötletessé tesz. Megnyugtat és emellett még erősít is. A szakítás vagy egyéb veszteség miatt bánatos emberek viseljenek minél többször lila színt, mert ez segít átvészelni a legrosszabb napokat.
Ezt a színt a lelkileg rendkívül érzékeny emberek választják. Akik a lilát látják a legszebbnek, általában mindent megtesznek azért, hogy elbűvöljék környezetüket. Arra vágynak, hogy mindenki csodálja őket, ez azonban önbizalomhiányt, önértékelési gondokat is jelez.
Azok, akik elutasítják a lila színt, feltehetően több, rossz véget ért kapcsolaton vannak már túl. A sorozatos csalódások miatt úgy érezhetik, hogy legjobb el sem kötelezniük magukat senki mellett.

Szex: a lilát kedvelők megfontoltak és kifinomultak az ágyban. Odafigyelnek partnerük érzéseire, igényeire, és mindent megtesznek a jobb végeredményért.

Gyógyító hatás
Hallászavarok és kisebb helyi panaszok kezelésében jól használható. Erősíti az akaratot, jótékony hatással van a tanulási folyamatokra.

Testi hatás
A lilát viselők és kedvelők általában ragaszkodnak a hagyományokhoz. Nem tűrik a hamis csillogást, az álnokságot, a képmutatást. Nagy fantázia, képzelőerő jellemzi a szín alá tartozó embereket. Könnyen találnak utat a misztériumok világához.

Alkalmazása
Összpontosítás, és alkotni vágyáshoz, valamint spiritualitáshoz.

A korona csakra színe lila
Eleme:
Szerve: idegrendszer, hipofízis, nagyagy, agykéreg, koponya.
Feladata: a teljesség egész megélése
Szellemi jelentése: kozmikus tudat, egységérzet.
Harmonikus működése: kiegyensúlyozottság, harmonikusság, nyugalom veszi körül.
Túlműködése: zavarodottság, a földi léttől való elvágyódás (sárga szín)
Hiányos működés: csak a világi érték elfogadására képes, túlzott racionalizmus, visszahúzódó, hallgatag (lila, fehér szín)
Harmonizáló kép: magas hegyek, havas hegycsúcsok
Illat: lótusz, tömjén
Drágakő: ametiszt

vissza a lap tetejére

Arany
A feng shui kultúrában különleges szerepe van. A méltóság szimbóluma. Az arany megtestesíti a gazdagságot, vonzza a pénzt, és a szerencsét, váratlan pozitív fordulatot hozhat. Szimbolikus jelentése különösen fontos.

Alkalmazása
Különösen fontos szerepe van, ha kereskedői eredményeket szeretnénk elérni.
vissza a lap tetejére

Fehér
A kezdet, a tisztaság és a béke színe a fehér. Így, aki állásinterjúra vagy egy bemutatkozó találkozásra indul, öltözzön fehérbe. Ez megtisztítja a gondolatokat, reményt kelt mind önmagunkban, mind a másikban. Ezzel az öltözettel megalapozhatja az első találkozás alkalmával azt, hogy jó benyomást tegyen a másikra. A szervezetben a fehér az agyalapi mirigyre hat, biztosítja a gondolatok szabad áramlását, valamint a szemek egészséges működését.

Szex: a szendeséget jelképező fehér színt szeretőket leginkább a franciázás izgatja fel, a fantáziájuk világosban indul be igazán, óriási meglepetéseket okozva ezzel párjuknak.
vissza a lap tetejére

Fekete
Köztiszteletben álló, komoly, megbecsült emberek színe. Szimbolizálja a vizet, amely legyőzhetetlen, elpusztíthatatlan. Az erő, az okosság, a szertartásosság jelképe, félelmet, tiszteletet egyaránt ébreszt. Minden más színt elnyel. Azok szeretik, akik rejtőzködni akarnak és nem akarják igazán megmutatni magukat.
Vonzza az üzleti sikereket és a pénzt.
Ez a szín is csak kombinálva, óvatosan használható.
Aki nem szeretné, hogy egész nap piszkálják és plusz feladatokat akasszanak a nyakába a munkahelyén, az öltözzön feketébe. Ez a szín a visszavonulást, a passzivitást, de a lemondást és a csalódottságot is szimbolizálja. Nem ad a testnek energiát, ezért a beteg vagy lehangolt emberek feltétlen kerüljék el.
Aki a feketét tartja a legszebbnek, valószínűleg sok területen elégedetlen az életével. Sötéten látja az egész világot, szinte alig van, ami örömet okozna a számára, amire igazán vágyik, vagy szeretne elérni.
Azok, akiknek a fekete tetszik a legkevésbé, céljuk az önállóság, az, hogy önmaguk urai lehessenek, arra törekszenek, hogy minél szebbé, jobbá tegyék az életet.

Szex: a fekete szín kedvelői nem riadnak vissza a szado-mazo szextől sem.
vissza a lap tetejére

Barna
Kiegyensúlyozza a lelket a barna szín. Elűzi a szomorúságot, megnyugtatja az ideges embereket. Segít jobban megismerni saját vágyainkat, ezzel tudással pedig természetesen a megoldáshoz is jóval közelebb kerülhetünk. A barnát viselő emberek kiegyensúlyozottá válnak, ezért, ha problémája van a munkahelyén, forduljon segítségért egy ilyen színű ruhát viselő kollégájához.
Aki a színek között a barnának ezt a sötétebb árnyalatát látja a legszebbnek, valószínűleg erős belső vagy külső bizonytalanságot érez. Fontos lenne számára, hogy kellemes, kényelmes körülmények között éljen, de jelenleg szinte lehetetlennek látja.
Azok, akik a legkevésbé tartják szimpatikusnak ezt a színt, meglehet, nem tudatosan, erősen elnyomják, olykor talán le is tagadják testi vágyaikat. Így bár igényeik léteznek, többnyire kielégítetlenek maradnak.

Szex: odaadó szeretőt takar, de sok időre és bizalomra van szükségük, hogy igazán szerelmesek legyenek.
vissza a lap tetejére

Szürke
Maguknak való emberek azok, akik leginkább a szürke színt kedvelik. Legszívesebben maguk is belevesznének a "szürkeségbe", szeretnék elrejteni valódi énjüket, nem akarják, hogy mások kiismerjék őket, általában kapcsolatkerülők.
Aki viszont gyűlöli a szürkét, épp az ellenkező típus. Társaságkedvelő, szívesen ismer meg mindig újabb és újabb embereket, az egyetlen, amitől igazán fél, s amit mindenképpen szeretne elkerülni, hogy egyedül maradjon.

Szex: a szürkét kedvelők általában az ágyban is szürkék, unalmasak.
vissza a lap tetejére

Rózsaszín. A szeretet, és az empátia színe. Kedvességre számíthat attól az embertől, aki rózsaszín ruhában jelenik meg. Ez ugyanis elűzi a feszültségeket, erősíti az ön és mások becsülését. De felhívja arra is a figyelmet, hogy a rózsaszínt viselő is kedvességre, figyelemre vágyik. A testben a szívre, a keringési rendszerre és a háti csigolyákra van hatással. Aki vizsgára vagy valamilyen megmérettetésre készül, az viseljen rózsaszín felsőrészt, hogy csillapítsa feszültségét és izgalmát. De a rosszkedvet é a feszültséget is hatásosan elűzi.

Szex: e szín kedvelőit viszont gyakran idegességgel tölti el a szex, de ha ezen túlteszik magukat, akkor igazi gyengéd szeretőkké válnak, akik különleges helyen élvezik leginkább a légyottokat.
vissza a lap tetejére

Horoszkóp
Asztro csábítás
Csillagjegyek & Legek
Milyen férfira vágyik a nő csillagjegye szerint
Milyen nőre vágyik a férfi csillagjegye szerint
Érzékiség a születésnapok jegyében
Szex után elsõ mondat
Hányadikán születtél?
Csillagjegyek
Gasztronómiai horoszkóp
Elemek
Színek
A bolygók hatásai
Flört csillagjegyek szerint
A férfiak meghódítása csillagjegyek szerintFitness Plusz Hypoxi ls Kozmetikai Stúdió
Kuponok
Stúdiónkról
Akciók kedvezmények
Árlista, bérletek
Étrend, diéta
Vendégkönyv
Horoszkóp
Grafológia
Rosszkedvre
Linkek
Lady Fitt Plusz Kozmetika és Hypoxi Stúdió

1074 Budapest, Dohány utca 59.

Bejelentkezés:
06-30-255-2170
06-30-847-6627

Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek:
12:00 - 20:00, bejelentkezés alapján


Szombat:
2 hetente, bejelentkezés alapján

LájkoldJelölj be a Facebookon!oldalunkat!
Hírlevélre
jelentkezés


E-mail cím:

E-mail cím újra:SZÉP Kártyát elfogadunk
SZÉP Kártya elfogadás
SZÉP Kártya elfogadás
SZÉP Kártya elfogadás
Napimádó Szolárium

Kozmetika | Masszázs | Hypoxitrainer | Testkezelés | Infraszauna
Mezoterápia | Izomstimulálás | Kavitációs ultrahang | Műköröm | Flabélos | Nyirokkezelések
Kuponok | Stúdiónkról | Akciók | Árlista, bérletek | Étrend, diéta | Vendégkönyv | Horoszkóp | Rosszkedvre | Linkek

Lady Fitt Plusz Kozmetika és Hypoxi Stúdió • 1074 Budapest, Dohány utca 59.
Bejelentkezés: 06-30-2552-170, 06-30-847-6627 • fitness@hypoxikozmetika.hu
© 2005-2016. Az oldalt írja és szerkeszti: Csia Ágnes

Ön a(z) . látogatónk 2011. február 19-étől