Kozmetika MasszĂĄzsok Hypoxitrainer S120 TestkezelĂŠsek Infraszauna MezoterĂĄpia IzomstimulĂĄlĂĄs: ultratone, MIO system, FlabĂŠlos KavitĂĄciĂłs ultrahang MĂťkĂśrĂśm FlabĂŠlos testvibrĂĄciĂłs mozgĂĄsterĂĄpiĂĄs kezelĂŠs NyirokkezelĂŠsek: hullĂĄmmasszĂĄzs, vĂĄkuummasszĂĄzs

VENDÉGKÖNYV 2008

Írd meg nekünk véleményed, tapasztalatod kezeléseinkről!
Vendégeink véleményeit lejjebb olvashatod.

Nevem:

E-Mail címem:


Véleményem:


Előző évek véleményei:            
2008.

2008. 12. 18.

Drága Ági, Ritus és Móni!!!

Először is el kell, hogy mondjam, hogy én borzasztóan szerettem hozzátok járni, akkor is mikor még a pici üzletben voltatok, és most is mikor átköltöztetek ebbe a tágas, meleg, otthonos prémium szalonba :-)
Persze teljesen mindegy, hogy hol, mert a személyes varázst úgyse kárpótolja semmi és ez nektek nagyon megvan... :-)
Nem csak a plusz kilóimat de minden bajomat vittem hozzátok hetente minimum háromszor és ti álltátok a sarat, mostmár években mérhető, hogy mióta...
Ezt nagyon köszönöm nektek. És azt is amilyen szeretetet mutattatok irányomban, és a maszikat ami alatt olyan jókat dumcsiztunk, és a fincsi illó olajos tekercseket, és az új Hypoxi gép élményét, hogy nem is fáj a poponk utána annyira, a teákat, a csokis maszit amitől elolvadtam, és azt, hogy tartottátok bennem a hitet, hogy meg tudom csinálni...
Nagyon jó kis csapat vagytok, és én mindig a legnagyobb örömmel fogok hozzátok betérni, legyen szó a testem szépítéséről vagy csak egy jó kis beszélgetésről...
Kevés ilyen hely van, hiszen lányok, hozzátok olyan mintha haza járnék...
Csókok

Könyves Kriszti


2008. 12. 12.

Kedves Lányok!

Nagyon örülök, hogy Rátok találtam!
Ti különösen kedvesek, türelmesek vagytok.
A kezeléseket nagyon élvezem.
Bár csak fogyni akartam, nem gondoltam, hogy más „bajomra” is hatásos lesz a Hypoxi. Ez úton ajánlom minden vizesedési problémával szenvedőnek!
Augusztus óta nem kell szednem a vízhajtót, erről álmodni sem mertem!
Kívánom, hogy maradjatok mindíg ilyenek, soha ne változzatok meg!!!
(tudjátok: miss p....k!)
Még egyszer köszönök mindent.

Köszönöm: Marcsi


2008. 12. 3.

Kedves Ági!

Nem is tudom, hogy hol kezdjem. Először is szeretném megköszönni a segítségedet, hogy egy kezdődő sérv fájdalmain enyhítesz a masszázsoddal. Én, mint személyi edződ üzenem, hogy remekül dolgozol és istenien masszírozol. Őszintén bevallom, hogy igazából itt nálad a szalonban tudok ellazulni és felfrissülni. A sok sport után a nap fénypontja ez az üdítő, frissítő és egyben relaxáló hátmasszázs. Még egyszer nagyon, nagyon szépen köszönöm neked.
Puszi Kangoomaster

Ernő


2008. 12. 2.

Kedves Lányok!

Szeretném megköszönni a sok segítséget és kedvességet, amit Tőletek a kezelések alkalmával kaptam és kapok. Azért kezdtem el orosz zsírégető masszázsra járni, hogy visszafogyjak a régi nadrágjaimba, és ne kelljen újakat venni, de mivel már a régi nadrágok is nagyok rám, a vásárlást nem úszom meg :) . Már az első kezelések után látható volt a változás. A kezelés közepén már egy ruhamérettel vékonyabb voltam. Derékból, hasból nagyon sok ment le, és mindenhol szemmel láthatóan karcsúbb vagyok. Köszönhetem ezt az infraszaunának is, ami rám nagyon jó hatással van testileg és lelkileg egyaránt. A bőröm sokkal szebb, simább és feszesebb lett a combjaimon, csípőmön és a hasamon is. A fogyás mellett nagyon pozitív hatása számomra az orosz zsírégető maszinak, hogy izmaimat nagyon jól ellazítja, elmulasztja az izomlázat, könnyűnek érzem utána lábaim.
A hátmasszázs pedig maga a csoda, bárcsak minden napot ezzel fejezhetnék be. Az ülőmunkától és a számítógéptől sokszor fájt a hátam, amit rendszeres tornával sem tudtam teljesen megszüntetni. Külön köszönet azért, hogy egyszerre elmulasztjátok a hátfájásom és megszabadítotok a napi stressztől is minden kezelés alkalmával! A jövőben is számítok Rátok ;) !

Köszönettel:
Szabina


2008. 12. 1.

Kedves Ági és Lányok!

Már évek óta járok kisebb-nagyobb kihagyásokkal a hypoxi studióba, de mindig visszatérek a kezelések hatékonysága miatt! Az új hely gyönyörű és hangulatos! Nekem személy szerint az orosz zsírégető masszázs kezelés és a hypoxitrainer hozott eredményt: pár kezelés és Ági étkezési jótanácsai után nyoma sem maradt a narancsbőrömnek és centiméterekkel csökkent a combom és a hasam! Ami ezt a helyet megkülönbözteti a többitől: otthonos hangulat, segítőkész csajszik, és ajándék vákuumos kezelések, testtekercselés és infraszauna! Itt nem csak testi, hanem lelki ("kezelést)" is kaptam, Ági olyan, mint egy jó barátnő és pszihológus egyben! :) Nagyon köszönök mindent, remélem nemsokára megint együtt szépülhetek veletek!
cupp-cupp!
Juli


2008. 12. 1.

Lányok!

Köszönöm, hogy segítettek lefaragni a nassolások eredményét, ígérem vigyázok az elővarázsolt vonalakra. Nem tudom, hogy hogyan is köszönhetném meg a kedvességet, amit a Hypoxi edzések alatt kezelésről-kezelésre kaptam pluszként. Köszönöm, hogy éppen aktuális lelki nyavajáimat is meghallgattátok, nagyon jól esett. Nektek hála még akkor is örömmel jöttem, amikor a lábamon is alig bírtam állni a fáradtságtól.
Köszönöm mégegyszer, s szerintem még biztos találkozunk valamilyen kezelés alkalmával.
További jó munkát és kellemes ünnepeket előre is!
Puszi
Spilák Eszter


2008. 11. 23.

Kedves Lányok!

Nagyon szépen köszönöm Nektek azt a sok kedvességet, amit az elmúlt 2 hónapban nyújtottatok a Hypoxi kezelés során! Már az ötödik alkalom után éreztem a kezelés hatását és a nagy szemű környezetem is (bővültek a nadrágjaim). A Ti bíztatásotok és kontrolálásotok az étkezés terén sokat segített!!!
További jó munkát, remélem nyár előtt újra találkozom Veletek!
Máté Horváth Nóra


2008. 11. 6.

Sziasztok Csajok!

Csak gratulálni tudok, csak így tovább!!!!
A studió egyszerüen fenomenális!! Nagyon testzik! A Csajok is nagyon kedvesek és segítőkészek!
A kezelésekről annyit hogy mikor elkezdtem HYPOXIval kezdtünk...
A Hypoxi azon felül, hogy láthatóan feszesíti a bőrömet, és megszabadít a narancsbőrtől egy kellemes testmozgás is. Hypoxitrening és Zsírégető masszázsra jártam (kombinálva)
Mind a kettô bevált!! A maszit is ajánlom mindenkinek. Ez a módszer engem meggyőzött: Orosz Zsírégető Masszázs.
A hypoxitrainer edzés, vákuumos előkezeléssel is nagyon hatásos!
Az ultrahangos kezelés is nagyon jó!!
Visszanyertem a régi formám!
Köszönöm
Niki


2008. 8. 29.

Kedves Lányok, Ági, Rita, Móni!

Két Hypoxi-kúrát csináltam végig nálatok és úgy érzem mintha már haza jöttem volna. Mindig jó a hangulat és egy-egy nehéz nap után mindig felfrissülve mentem el tőletek. És persze a végeredmény is önmagáért beszél: ?Ágyő centik!? :) Persze ez most annak is köszönhető, hogy a tekerés mellett vákuumoztunk is. Most hogy vége az utolsó alkalomnak is, igyekszem majd az eredményeket megtartani és persze a havi szokásos arckezeléseken úgyis találkozunk még? Szóval köszönöm a kedvességeteket, az új alakomat és helyre állt az önbizalmam!
És a bizonytalankodóknak üzenem: PRÓBÁLJÁTOK KI!
Tóth Anett


2008. 7. 17.

Kedves Lányok!
Már lassan egy éve járok hozzátok, de ezt NEM LEHET ABBA HAGYNI!
A célomat azt hiszem elértem, megszabadultam a felesleges centiméterektől, de úgy hozzászoktam ehhez a kényeztetéshez amit itt kapok, hogy úgy döntöttem amíg van rá lehetőségem folytatom. Elvégre így 40 felett már muszály törődnünk magunkkal!
A Hypoxi azon felül, hogy láthatóan feszesíti a bőrömet, és megszabadít a narancsbőrtől egy kellemes testmozgás is egyben! Utána mindig beülök az infraszaunába, ahol kikapcsol a külvilág és kipihenhetem a napi-heti gondokat. Amellett persze egész napra jó lesz a közérzetem. Ha van időm a kényeztetésre akkor még jöhet a masszázs, vagy a vákumos zsírégetés. A lányok mindig nagyon segítőkészek, kedvesek, és főleg maximálisan alkalmazkodnak az én össze-vissza időbeosztásomhoz...
Köszönöm nektek a sok figyelmességet, igazán szeretek ide járni hozzátok, és továbbra is várom jó ötleteiteket!
Silló Mariann


2008. 7. 2.

Kedves Lányok!
Én a kozmetikai arckezelésen voltam az új szalonban, és nagyon kellemes élményben volt részem. A nyomkodás egyáltalán nem fájt, nem lett piros a bőröm, ki tudok menni az utcára nyugodtan. Az arcmasszázsra ha tehetném mindennap jönnék , teljesen kipihentem magam közben. A szempillám is gyönyörű lett, Ritát mindenkinek csak ajánlani tudom!!
Ezer csók, viszont láttok!
Silló Kriszti


2008. 7. 1.

Tisztelt Stúdió Vezetőség!
Nagyon szépen köszönöm, hogy megálmodták ezt a gyönyörű stúdiót. A látványi szépsége után a legnagyobb csalódás az itt dolgozó kolléganők okozták. Azt a mérhetetlen kedvességet és segítséget, szakmai hozzáértést, emberséget, amit itt kaptam, nagyon szépen köszönöm! Az a sok csalódás, amelyet kaptam akár Budapest más szalonjaiban pesszimistává tett.
Az a hozzá állás, amelyet a kozmetikai, mint a masszőr szolgáltatásnál kaptam, nem várt pozitív hatással volt rám. Nagyon szépen kérem, hogy a későbbiekben is ugyanolyan kedvesen, emberségesen, jó légkörben fogadjanak minket-vendégeket. Köszönöm, hogy itt tölthetem szabadidőmet, nagyon jól érzem magam.
Csanádi Józsefné


2008. 6. 16.

Sziasztok!
Én is csak gratulálni tudok nektek, szuperek vagytok. Idén harmadszorra jöttem el hozzátok és minden alkalomnál 100%-os elégedettséggel távoztam, bármi is volt a cél: fogyás, méregtelenítés, feszesítés... A szakmai hozzáértésetek és az emberi hozzáállásotok teljesen meggyőzőt! Mindenkinek csak ajánlani tudlak és foglak benneteket. A kedvességetek, a figyelmetek, a precizitásotok mind olyan mértékű, amelyet máshol még biztos nem tapasztaltam. Így tovább minden téren! Én még biztos visszajövök! :)))
Laki Ági


2008. 6. 9.

Kedves Lányok, Ági!
Nem voltam még eddig más szépégszalonban, Ti vagytok az elsők. Meg kell, hogy dicsérjelek Titeket, nagyon szép és kellemes, otthonos ez a hely a kezelésekről és a lányokról nem is beszélve. Kedvesek és türelmesek, úgyhogy girls, keep up the good work! :)
Nálam 10-ből 10 pontot kaptok minden tekintetben! :)))))
Még fogok jönni ;)
Puszil titeket
Angeli Zsuzsi


2008. 6. 6.

Kedves Lányok!
2. kúrámon vagyok túl, most mértük le... mindenhol jellemző a 2-3 cm, ami nekem jó :))))). Mert egyébként sem vagyok túl vastag, de ami van, az, sajnos háj... és persze a legrosszabb helyeken... Első kúrám zsírmasszázs és hypoxi edzés volt, a második bérletem, hypoxitrainer edzés, vákuumos előkezeléssel történt. A térdem feletti zsírpárnát így célzottan tudtuk megtámadni.
A centik is fontosak nagyon, nagyon! ? de van ami nekem legalább olyan fontos!
És az az, ami pluszt itt kapok.
1. Nyugalom..., bár a telefonomat itt sem tudom kikapcsolni, a lányok mindig hozzák utánam, de ide belépni olyan, mint elszakadni a külvilágtól...
2. Kedvesség ? lányok!
Köszönöm azt, ahogy foglalkoztatok velem, kínálgattok, szó szerint. (Tudom a pénz az nagy úr, de ismerünk más helyeket, ahol ugyanazt otthagytuk, de ne is beszéljünk róla, mit kaptunk érte!!
3. Sok minden még: figyelem, törődés, rugalmasság!!!
Még tudnék írni, de rohanok ? szokás szerint elutazom, 3 hét múlva jövök, és légyszi amit addig visszanövesztek azt SZEDJÉTEK LE RÓLAM !!!
Mindent köszönök, puszi:
Réther Zsuzsa


2008. 5. 30.

Hihetetlenül jól "jártam", hogy ide-hozzátok jártam.
Ti önzetlen, kedves és hatásos kezeléseket biztosítotok.
Valóban személyre szabottak a kezelések és tanácsaitok egyaránt.
Én, bár 62 éves vagyok sok változáson mentem át, az aromaterápiák, ultrahang, és infrakabin használatával.
A rám illő ajánlatotok kellettek az igazán látványos eredményekhez. Szinte sajnálom, hogy ma befejeződik a kúrám. De: jövök még!! Nagyon köszönök mindent,
Ti különlegesek vagytok! Ez nagyon nagy érték manapság!
Csók Nektek!
Krajcár Juli


2008. 4. 18.

Én 3 évvel ezelőtt, jártam ebbe a stúdióba, és úgy jártam ahogy Edit. Hypoxi kúra után rögtön teherbe estem, bár korábban szerettünk volna babát, most már egyáltalán nem számítottam rá. 2 és fél éve már nem védekeztünk, úgy gondoltuk jöhet a 3. baba, de nem akarodzott. Az orvos azt mondta, (közel a 40-hez jártam), ebben a korban már nem lesz olyan könnyen terhes az ember lánya. Már belenyugodtam, hogy meddövé váltam, mikor is megtörtént a csoda.
Fogyni szerettem volna, így a 40-es éveim elején. A Hypoxit választottam, mert sok jót láttam, hallottam róla kolléganőimtől.
S nem csak fogytam, de úgy helyre állította a mendencei szerveiben a vérkeringést, hogy 9 hónap múlva megszületett, a 3. gyermekünk.
üdvözlettel és köszönettel
egy boldog anya Barbara


2008. 4. 15.

Sziasztok!
Én még 2007 tavaszán próbáltam ki a Hypoxitrainert és a tekercseléseket, mert a következŐ babánkat terveztük és gondoltam, méregtelenítek és fogyok egy kicsit elŐtte, (az elsŐ babám után maradt rajtam pár kiló). Én nemcsak fogytam a kezelésektŐl, hanem egybŐl TERHES is lettem. És biztos vagyok benne, hogy ez a kezeléseknek köszönhetŐ.

Mindezekért ajánlom mindenkinek!
Edit
(34 éves boldog anyuka)


2008. 3. 28.

Aromaterápiás testtekercselésen vettem részt a stúdióban. Mikor ide jöttem, már számos próbálkozásom volt, hogy megszabaduljak felesleges kilóimtól. Mondhatni 15 éves korom óta csak fogyókúrázom és különféle módszerekkel próbálkozom. Hosszú idő óta itt volt először sikerélményem. Az Infraszauna kellemesen ellazít, megnyugtat, majd a tekercselés közben tovább relaxálhattam. Már az első 10 alkalom után centiket fogytam, a bőröm simább, feszesebb, selymesebb lett. Segítséget kaptam abban is, hogy milyen diétát válasszak a kezelés kiegészítéseként, így sikerült 10 kilótól megszabadulnom. Úgy döntöttem tovább folytatom a kilók elleni harcot. Köszönöm a sok kedvességet és figyelmet, amit eddig is kaptam Tőletek, remélem még sokáig élvezhetem a sok finom kényeztetést amiben részesítetek.
Sok sikert a további munkátokhoz!
Bagyinka Szilvi


2008. 3. 14.

Kedves Ági! Rita! Móni! Kriszti!
Nagy reményekkel jöttem ide, és vegyes érzelmekkel távozom.
A vegyes érzelmek csak arra vonatkoznak, hogy örülök, amiért végig csináltam, a 15 alkalmas Hypoxi-terápiát, de sajnálom hogy már véget is ért! Mindig jókedvvel jöttem ide, jól éreztem magam itt, igazi kis ?nőcis hely?, jó hangulatú, dekoratív, kedves légkörű. És ez nagyon fontos! Nem éreztem megerőltetőnek a terápiát, és az 5 hét nagyon hamar elszállt.
A lányok kedvesek, mondhatni, ?profi munkatársak?!
Az eredmény inkább centikben mérhető és látható, nem kilóban.
Őszintén szólva jobban örültem volna, ha kilóban is jobban megmutatkozik a ?munkám?, de nyílván ez a Hypoxi-gép sajátossága, ill. az én szervezetem ?reakciója? (És az én szigorúságom-engedékenységem a diéta és a kisegítő mozgásokat illetően.) Mindenkinek ajánlani tudom a Hypoxi-terápiát, de ajánlom mellé feltétlenül az étkezésre való odafigyelést is, és ha lehet, köztes napokon egyéb mozgásformákat. És persze a különböző masszázs-terápiák is biztos jót tesznek. (cellulit masszázs, zsírégető masszázs stb.) Ezeket sajnos még nem volt módom kipróbálni. De remélem a közeljövőben ez is megvalósul. Csodát önmagában semmilyen géptől és külső személytől ne várjunk, nekünk is kell tennünk érte! De azt hiszem, akik ebbe a stúdióba ellátogattak, ellátogatnak, azoknak ezt nem is kell mondani!
Hajrá lányok!
És köszönök mindent
Wégner Juci
(30 éves)


2008. 3. 13.

Sziasztok!
35 éves vagyok és eddig soha semmilyen fogyókúrát, alakformálást nem próbáltam. Gondoltam itt az idő, mert a combomon lévő ?karfiol? nagyon zavart. Az interneten böngészve rögtön ezt a szalont választottam ki. Szimpatikus a honlap, minden információt megtaláltam, amit kerestem és ez meggyőzött, hogy itt a helyem.
Eljöttem és itt végtelenül aranyosak a lányok, ami tovább motivált a folytatáshoz, alkalmak helyett, bérletet váltottam. Nekem nem mindegy, hogyan kezelnek, miként beszélnek velem-hozzám, de itt minden SUPER.
Hypoxitraingre, Infraszaunára és Zsírégető masszázsra jártam (kombinálva)
A masszázs (zsírégető) egyenesen hiányzott, tehát mikor lejár a bérletem utána is visszajövök, egy jó kis ?fájdalmas? masszázsra. Az eredményt a környezetem is elismerően dicsérte és ez nekem egy jó nagy adag önbizalmat is adott. Kilóban is és centikben is látványos átalakuláson mentem át, amit nagyon szépen köszönök.
Itt minden jól együtt van egy kis helyen, ettől nagyon családias, és a csajok is segítőkészek és aranyosak maximálisan. Ajánlani fogom bárkinek, akit érdekel. (már ajánlottam is és tudom, hogy elégedetten fog ő is távozni, akárcsak én). További sok sikert.
Vincze Andrea


2008. 3. 6.

Végre elértem az álmom, két számmal kisebb ruhát hordhatok, ja és bőröm is sokkal feszesebb, szinte eltűntek a gödrök a fenekemről és combomról. A párom is észre vette a változást. Nagyon örülök, hogy végre fürdőruhában is jól érezhetem majd magam, nem érzem majd úgy, hogy mindenki az én narancsbőrömet figyeli.
Rengeteget köszönhetek a csajoknak is, akik itt dolgoznak, tartották bennem a lelket, és biztattak, hogyan étkezzem és sportoljak közben.
Hypoxitrening, infraszauna és fogyasztó masszázsra jártam, az elején fájt a farcsontom a hypoxitól ,és zsírégetőmasszázsnál mindenem, de hamar megedződtem, és a végén még jól is esett. Mondták ugyan a lányok, hogy így lesz, de nem akartam elhinni. Most már érzem, egyenesen hiányozni fog, de jövök a fenntartó kezelésekre. Arról nem is beszélve, hogy itt minden bánatomat, gondomat, megbeszélhettem masszázs közben, felért egy pszihiátrai kúrával, egészen kicserélődtem, másképp látom már a világot is, így soványabban.

Köszönöm!
Csajok: ajánlom mindenkinek!
Erika


2008. 3. 5.

Nagyon jól éreztem itt magam az elmúlt bő 1 hónapban. Ez egy csodálatos szalon, a helyén van minden, jó volt ide betérni. Egytől egyig mindenki nagyon kedves, törődő, tanácsokkal látnak el és figyelnek az emberre. Csillagos ötös minden szempontból!!!
A honlapot külön megdicsérném, tulajdonképpen először az győzött meg! Profi munka, jók az árak és rugalmas bérletek, kedvezők az akciók és sok-sok szolgáltatás ebben a pici, de annál napfényesebb szalonban! Itt mindenki megtalálja azt, amit keresett. Én mindenképpen visszatérek hypoxitreningezni és infraszaunázni.

Tavaszi Gabriella
u. i.: ...Ja, és fogytam 6 kg.-ot :)


2008. 2. 25.

Csak bele kell vágni, el kell kezdeni! Ennyi a titok! Én is ezt tettem. Elhittem, hogy lehetek még „NŐ” három szülés és négy gyerek után. SIKERÜLT! Bármelyik módszert is választod, higgyél benne és magadban! Nekem a hypoxitrainig edzés vált be, 10 alkalom után 1 számmal kisebb nadrágokat hordhatok.

Ildikó
egy csinos anyuka


2008. 2. 20.

Sziasztok!
A zsírégető masszázs eredményeit szeretném megosztani veletek. Mint sokan mások keresgéljük a nekünk megfelelő fogyókúrát, sportokat, tornákat, melyek némelyike hatásos egy része pedig kevésbé. Ellenben célzottan zsírpárnák égetését masszázs technikával, ez számomra új volt. Ági Szalonjában kipróbáltam, az eredmény eléggé meglepő volt, mivel a hetedik kezelés után néhány nadrágom lecsúszott és belefértem régen nem hordott ruháimba. Kollégáim és családom dicséretét hallva tudatosult bennem is, egy ruhaszámot csökkent a méretem. A kezelés végére 6-8 cm csökkenést mértünk. Ez a módszer engem meggyőzött, ajánlom mindenkinek az Orosz Zsírégető Masszázst.

Köszönet: Hegedűs Andi


2008. 2. 19.

A legkedvesebb és legklasszabb Stúdió, ahol valaha jártam. Szakszerű, praktikus és nagyon otthonos. Jó ide járni! Én a Hypoxitrainer edzést kedvelem a legjobban.
Jeszenszki Zsuzsi
egy helyi lakó


2008. 2. 10.

Csajok!
Ez a legjobb hely, ahol valaha is jártam. Lassan féléve, hogy ebbe a szépségszalonba járok, de csak jókat tudok mondani. Itt kedvességet, nyugalmat, és felfrissülést kapok. Az edzés programom a következő: Zsírégető masszázs, Hypoxitrainer és Infraszauna.
Merem ajánlani mindenkinek! Próbáljátok ki!!! :) Tökéletes!
puszi
Ferenczy Detti


2008. 1. 25.

Kedves Lányok!
Ez a hely, ahol minden jót megkap az ember. A masszázs különösen jó, az a kedvencem.
Szakértő és kedves mindenki.
Köszi és gratulálok.
Bedő Csilla


2008. 1. 16.

Lányok!
Csak gratulálni tudok, csak így tovább!!!!
Erre a szépségszalonra igaz a magyar mondás: kicsi a bors, de erős!
Itt egy helyen mindent megkap egy nő, amire szüksége van, ha kell szépséget, ha kell lelki békét, nyugodalmat! Na és persze sok-sok kedvességet, és super kezeléseket.
Én a hátmasszázst, és a kozmetikai arcmasszázst kedvelem a legjobban, mondhatom újjá születek utána.
Nagyon kevés hasonló ilyen szépségszalon van Bp.-en! Én csak tudom ajánlani mindenkinek.
Törzsvendég vagyok 3 éve!
Üdvözlettel és sok- sok puszika!
Keka MariannElőző évek véleményei:            
vissza a lap tetejére
Fitness Plusz Hypoxi ls Kozmetikai StĂşdiĂł
Kuponok
StĂşdiĂłnkrĂłl
AkciĂłk kedvezmĂŠnyek
Árlista, bÊrletek
Étrend, diéta
VendĂŠgkĂśnyv
HoroszkĂłp
GrafolĂłgia
Rosszkedvre
Linkek
Lady Fitt Plusz Kozmetika ĂŠs Hypoxi StĂşdiĂł

1074 Budapest, DohĂĄny utca 59.

BejelentkezĂŠs:
06-30-255-2170
06-30-847-6627

Nyitva tartĂĄs:
Hétfő - Péntek:
12:00 - 20:00, bejelentkezĂŠs alapjĂĄn


Szombat:
2 hetente, bejelentkezĂŠs alapjĂĄn

LĂĄjkoldJelĂślj be a Facebookon!oldalunkat!
HĂ­rlevĂŠlre
jelentkezĂŠs


E-mail cĂ­m:

E-mail cĂ­m Ăşjra:SZÉP Kártyát elfogadunk
SZÉP Kártya elfogadás
SZÉP Kártya elfogadás
SZÉP Kártya elfogadás
NapimĂĄdĂł SzolĂĄrium

Kozmetika | MasszĂĄzs | Hypoxitrainer | TestkezelĂŠs | Infraszauna
MezoterĂĄpia | IzomstimulĂĄlĂĄs | KavitĂĄciĂłs ultrahang | MĹąkĂśrĂśm | FlabĂŠlos | NyirokkezelĂŠsek
Kuponok | Stúdiónkról | Akciók | Árlista, bérletek | Étrend, diéta | Vendégkönyv | Horoszkóp | Rosszkedvre | Linkek

Lady Fitt Plusz Kozmetika ĂŠs Hypoxi StĂşdiĂł • 1074 Budapest, DohĂĄny utca 59.
BejelentkezĂŠs: 06-30-2552-170, 06-30-847-6627 • fitness@hypoxikozmetika.hu
© 2005-2016. Az oldalt Ă­rja ĂŠs szerkeszti: Csia Ágnes

Ön a(z) . látogatónk 2011. február 19-étől