Kozmetika MasszĂĄzsok Hypoxitrainer S120 TestkezelĂŠsek Infraszauna MezoterĂĄpia IzomstimulĂĄlĂĄs: ultratone, MIO system, FlabĂŠlos KavitĂĄciĂłs ultrahang MĂťkĂśrĂśm FlabĂŠlos testvibrĂĄciĂłs mozgĂĄsterĂĄpiĂĄs kezelĂŠs NyirokkezelĂŠsek: hullĂĄmmasszĂĄzs, vĂĄkuummasszĂĄzs

VENDÉGKÖNYV 2009

Írd meg nekünk véleményed, tapasztalatod kezeléseinkről!
Vendégeink véleményeit lejjebb olvashatod.

Nevem:

E-Mail címem:


Véleményem:


Előző évek véleményei:            
2009.

2009. 12. 15.

Kedves Ági!

Már évek óta járok különféle masszőrhöz, kipróbáltam több fajta masszázst, kerestem a megfelelő embert, de amióta megtaláltalak Téged, kedves Ágika, azóta már nem keresgélek. Ennek már lassan 1 éve. Heti rendszerességgel járok kényeztetni magam. Fantaszikus kezeid vannak. Lelkiismeretesen, odaadóan, nem kapkodva masszírozol. Alig várom a következő alkalmat! :)

Mindenkinek csak ajánlani tudom a szalont!

Julcsi


2009. 11. 27.

Sziasztok!
A bőrcsiszolás kezelésnek isteni hatása van! Már egy ideje gondolkodtam rajta, de még nem mertem bevállalni (kicsit félve a drasztikus hatása miatt), amíg meg nem ismertem Ritát. Csodakezei vannak. Ráadásul a mikrodermabráziós kezelés nem csak egy egyszerű bőrcsiszolás, hanem ultrahangos kezelés és egy hihetetlen finom lélekápoló arcmasszázs is egyben. Az egy órás kezelés alatt teljesen kicserélődik az ember — én rendszeresen alfa állapotba kerülök — hiszen legalább arra a kis időre el lehet felejteni minden gondot, másrészről meg valóban nagyon puha és kisimult lesz utána az arcbőr, az apró ráncok és gyerekkori sérülések (himlőhelyek) is szépen elhalványodnak. Tényleg csak ajánlani tudom, nagyon látványos a hatása és nem utolsó sorban kellemes maga a kezelés is.

Kata


2009. 7. 20.

Nagyon meg vagyok elégedve a szolgáltatással. Négy alkalommal voltam rádiófrekvenciás kezelésen és egy számmal csökkent a ruhaméretem, a hasról 5 cm ment le egy alkalom után, a csípőről pedig 7 cm amit a mai napig tartok.
Köszönöm nektek és persze magamnak is.

Kovács Beáta


2009. 7. 10.

Kedves Hypoxi Csapat!

Nagyon sok köszönet és hála nemcsak a professzionális kezelésekért (amivel csodát tettetek velem), hanem a szívből jövő támogatásért és odafigyelésért is.

Már az első orosz masszázs kúra után testtájanként 3-7 cm-rel és 1-1,5 ruhamérettel (40-ről 38-36) lettem kevesebb, a zsírpárnák eltűntek, bőröm feszes lett. Olyan „puklik” tűntek el amit sem tornával, sem diétával sem más módszerrel nem sikerült eddig eltűntetni.
Külön köszönet „Hypoxi” Ágikának, aki a Hypoxi Szalon motorja — szíve és lelke is egyben — s aki saját tudását, tapasztalatát, lelkét beleadva fáradságot és időt nem kímélve küzdött/küzd kilóim ellen.
Maga a hely is nagyon kellemes, hangulatos és tiszta, nagyon jó hozzátok jönni.
A Hypoxi Szalonban mindent megtaláltam amivel a maximumot ki tudom hozni magamból: megszerettem az infraszaunát, nagyon jó az algás tekercselés, a vákuum, az én kedvencem az orosz zsírégető „csodamasszás”, de már barátkozok a Hypoxival is :).
Nagyon jó hogy egy helyen minden megtalálható!
A Hypoxi szalonban és legfőképpen Ágikában megtaláltam azt a közeget és személyt aki hiteles abban amit csinál és szereti a hivatását, nagyon csinos, vékony és nagyon kedves, korrekt hölgy, akihez mindig szívesen megyek.
(s már csak azért is fogok enni, hogy jöhessek hozzátok :) )
Nagyon köszönöm és hálás vagyok hogy a Hypoxi Fitnessben a legjobb helyre keveredtem, s szívből ajánlom mindekinek, aki vékonyabb és szebb szeretne lenni.

Nagyon sok puszi Áginak és a Hypoxis lányoknak:

Major Gyöngyi


2009. 7. 7.

Sziasztok Hypoxisok,
Ahogy olvasom az előttem szólókat, én semmit nem tudok hozzátenni, csak megerősíteni!!!
Igazából az első olyan hely, ahol nem úgy érzem magam, mint a futószalagon. Azt érzem, hogy itt tényleg fontos, hogy változzak és hogy sikereket érjünk el. A masszázs mellett ajánlottak nekem Hypoxi kezelést és infraszaunát is (Nagyon szeretem, jó kombináció a Hypoxi és a masszázs)! Nagyon köszönöm nektek ezt a hozzáállást, azt hiszem ez az a hely, ahova mindíg vissza fogok térni! Ja és a honlapot is csak ajánlani tudom mindenkinek, nagyon szeretem lapozgatni!!!! Hasznos és szórakoztató is egyben.

Ildi


2009. 7. 3.

Nagyon köszönöm a lányoknak a biztatást és a sok-sok segítséget! :) Az eredmény nagyon látványos volt! A Hypoxi csodákra képes ;) Csak hinni kell benne :)

Végh Beatrix


2009. 7. 2.

Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket és a támogatásotokat! A kezdeti bizalmatlanság szertefoszlott és csodát műveltetek. A márciusi hypoxi kezelés óta egy dekát sem híztam vissza és a centikben elért eredmény is megmaradt. A végeredmény sok-sok füttyszóban is mérhető.:)))) Még egyszer köszönöm és további sok sikert kívánok a munkátokhoz.

Rupik Bea


2009. 7. 1.

Sziasztok Lányok!

Megint írok, mert nagyon boldog vagyok. Számomra a hypoxi a legjobb fogyi. Próbálkoztam már midennel előtte, de csak nem mozdultak a kilók rólam. Eljöttem erre a csodálatos kis szigetre és az első bérlet után a másodiknak is nekiláttam és befejeztem. Elképesztő a változás. Mégegyszer ugyanannyit sikerült leadnom súlyban is és centikben is. Két bérlettel összesen 10 kilót és 6-7 centit a kényes helyekről. Így most 42-es méretről 38-as méretre fogytam. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Még biztosan megyek... Köszönök mindent, az étkezési tanácsokat is. Nélkületek nem ment volna.

Köszönöm.
Krisztina


2009. 6. 10.

Kedves Lányok!

Annyira örülük, hogy Titeket választottalak. A nagyon hatásos Hypoxi kezelést jártam végig. Egy bérlet és mínusz 5 kiló, mínusz 3 centi onnan, ahonnan kell. Most kezdtem a másodikat. Szeretek Hozzátok járni, a nyugalom szigete rohanó életemben. Köszönök mindent.

Krisztina


2009. 5. 12.

Kedves Szépülni vágyó!

Megosztom veled két kezelésem tapasztalatait. Ági korábbi hypoxiüzletébe, a Barcsayba kezdtük a közös szépségápolást, hypoxival és testtekercseléssel, ami hatásosnak bizonyult, sokat szépült a bőröm és csökkent a narancsbőröm.
Jelenleg épp az esküvőmre készülök, így a lehető legtökéletesebb eredmény elérése érdekében Ági által igen támogatott diétával, valamint orosz zsírmasszázzsal, vákuumos kezeléssel és infraszaunával igyekeztünk közösen lefaragni a centikből. Egyáltalán nem meglepő módon ez nagyon jól sikerült, 4 centivel lettem kisebb a nők oly sok gondot okozó testtájain, mint popsi, has, fenék, comb. És mondhatom bátran, hogy a kezelések mellett az a fajta odafigyelés, kedves törődés, rugalmasság, amit Ági és csapata körében tapasztaltam, hozzásegített ahhoz, hogy közelgő esküvőmet nem csak fizikailag, de lelkileg és szellemileg is a lehető legoptimálisabb állapotban élhessem át. Nem szeretném kifelejteni Rita gondos kezeinek jótékony hatását sem, a kozmetikai kezelések is csak tovább javítottak az összhatáson.
Egyszóval lányok, próbáljátok ki bátran ezt a kezdetben talán kissé fájdalmas zsírmasszázst, hamar megszokjátok a kezeléseket, aztán pedig nem fogjátok győzni a bókokat besöpörni!

Bár ismeretlenek számomra, de köszönet Ági mestereinek is, mert igen körültekintően elsajátíttatták vele a zsír-cellulit masszázsok csínyját-bínját.
Köszönöm lányok! Visszajövök és mást is kipróbálok!

További sikereket és jó munkát kíván:
Szalai Évi, egy még boldogabb menyasszony :-D


2009. 4. 18.

Valamennyi törékeny balettáncos alakját irigylő és ezzel együtt kedvétvesztett középkorú nőnek üzenem, hogy a női test minden életszakaszának megvan a sajátos esztétikája. Igényes ápolással, mozgással, diétával a legreménytelenebb helyzetekből is van visszaút. Ehhez nem csak akaratra van szükség, hanem hittel és kitartással teli szakértő bíztató segítségre is. Én Hypoxival kezdtem, de más kezeléseket, köztük az új és mondhatom hatásos rádiófrekvenciát is kipróbáltam. A stúdió szolgáltatásainak köszönhetően sikeresebb és elégedettebb nő lettem. Köszönettel tartozom Áginak és csapatának a professzionális munkájukért és azért a szakmai igényességért, ami csak az elhívatott emberek sajátja.

Szeretettel Pápai Lívia textilművész


2009. 3. 9.

Sziasztok Lányok!!!

Ajándékba kaptam a gyermekemtől egy aromaterápiás testmasszást, amit ma vettem igénybe, bár korábban is tapasztalhattam Ági csodálatos kezeit, hátmasszás és talpmasszírozás alkalmával. Hát ez a mai egy CSODA volt. Szinte minden porcikámat megmasszírozta kezdve a talpamtól, szinte a fejem bubjáig, előlről is, hátulról is. Tudtam, hogy nagyon jó lesz, de a mai hatása mindent felülmúlt!!! Ajánlom nektek nagyon, főleg infraszaunázás után, mert ebben a fajta masszírozásban minden benne van, a talpmasszástól a hátmasszásig, fokozva még a dekoltázsmasszással is, ja és még Ági a tenyeremet sem hagyta ki. Szóval, ha kényeztetésre vágytok próbáljátok ki bátran ezt a fajta masszírozást!
Ági! Nagyon köszönöm neked, hogy közben még a lelkemmel is törődtél!!!

Szaniszló Mária


2009. 2. 8.

Kedves Ági!

Hypoxi miatt kezdtem Hozzátok járni, hogy onnan menjenek le a zsírpárnák, ahol nincs rájuk szükség. Aztán folytattam a zsírégető masszázzsal. Nagyon hatásos volt, lefogytam, bár azért én is tettem érte valamit. Visszajárok azóta is „karbantartásra”.
Míg egyszer véletlenül meghallottam, hogy hátmasszázs is van. Egész nap a számítógép előtt ülök, rámfért egy hátmasszázs. És kipróbáltam... A hátmasszázs egyszerűen nagyszerű! Ági, csodálatos kezed van! Ahogy erővel és érzéssel, váltogatva keresztben, hosszában és hullámvonalban, és „csipkedve” maszírozol! Pazar, ahogy a csípőmtől a nyakamig átdolgozod az izmaimat! A csodálatos környezetben, andalító zene mellett, füstölő illatfelhőjében, kellemes társaságodban. Testet - lelket melengető élmény! Ajánlom mindenkinek Ági varázslatos hátmasszázsát!
Köszönöm!

Marcsi


2009. 1. 31.

Kedves Lányok!

Én ide beköltözöm. Komolyan. Ez a KIRÁLYLÁNYGYÁR!!!
Köszönök mindent!

Gyöngyvér


2009. 1. 8.

Sziasztok Lányok!

Az új Kollagén csöves szoláriumban 20 alkalmas kúrát csináltam végig. Nagyon meg vagyok elégedve a hatásával, már a 3. alkalom után éreztem, hogy simább, rugalmasabb a bőröm, az apró ráncok kisimultak. A kúra végére a dekoltázsomon is eltüntek a barázdák, és nyugodtan felvehettem szilveszterkor a mélyen kivágott ruhámat. Ebben a hidegben, szürkeségben a hangulatomnak is jót tett hogy feltöltődhettem fénnyel és a langyos meleggel amit a kollagén csövek biztosítottak. Ajánlom mindenkinek, mert relaxálásnak is nagyon jó, egyben egészségének, fiatalságának is jót tesz.

Üdvözlettel: ÁgiElőző évek véleményei:            
2009.
vissza a lap tetejére
Fitness Plusz Hypoxi ls Kozmetikai StĂşdiĂł
Kuponok
StĂşdiĂłnkrĂłl
AkciĂłk kedvezmĂŠnyek
Árlista, bÊrletek
Étrend, diéta
VendĂŠgkĂśnyv
HoroszkĂłp
GrafolĂłgia
Rosszkedvre
Linkek
Lady Fitt Plusz Kozmetika ĂŠs Hypoxi StĂşdiĂł

1074 Budapest, DohĂĄny utca 59.

BejelentkezĂŠs:
06-30-255-2170
06-30-847-6627

Nyitva tartĂĄs:
Hétfő - Péntek:
12:00 - 20:00, bejelentkezĂŠs alapjĂĄn


Szombat:
2 hetente, bejelentkezĂŠs alapjĂĄn

LĂĄjkoldJelĂślj be a Facebookon!oldalunkat!
HĂ­rlevĂŠlre
jelentkezĂŠs


E-mail cĂ­m:

E-mail cĂ­m Ăşjra:SZÉP Kártyát elfogadunk
SZÉP Kártya elfogadás
SZÉP Kártya elfogadás
SZÉP Kártya elfogadás
NapimĂĄdĂł SzolĂĄrium

Kozmetika | MasszĂĄzs | Hypoxitrainer | TestkezelĂŠs | Infraszauna
MezoterĂĄpia | IzomstimulĂĄlĂĄs | KavitĂĄciĂłs ultrahang | MĹąkĂśrĂśm | FlabĂŠlos | NyirokkezelĂŠsek
Kuponok | Stúdiónkról | Akciók | Árlista, bérletek | Étrend, diéta | Vendégkönyv | Horoszkóp | Rosszkedvre | Linkek

Lady Fitt Plusz Kozmetika ĂŠs Hypoxi StĂşdiĂł • 1074 Budapest, DohĂĄny utca 59.
BejelentkezĂŠs: 06-30-2552-170, 06-30-847-6627 • fitness@hypoxikozmetika.hu
© 2005-2016. Az oldalt Ă­rja ĂŠs szerkeszti: Csia Ágnes

Ön a(z) 3263 . látogatónk 2011. február 19-étől