Kozmetika MasszĂĄzsok Hypoxitrainer S120 TestkezelĂŠsek Infraszauna MezoterĂĄpia IzomstimulĂĄlĂĄs: ultratone, MIO system, FlabĂŠlos KavitĂĄciĂłs ultrahang MĂťkĂśrĂśm FlabĂŠlos testvibrĂĄciĂłs mozgĂĄsterĂĄpiĂĄs kezelĂŠs NyirokkezelĂŠsek: hullĂĄmmasszĂĄzs, vĂĄkuummasszĂĄzs

VENDÉGKÖNYV 2010

Írd meg nekünk véleményed, tapasztalatod kezeléseinkről!
Vendégeink véleményeit lejjebb olvashatod.

Nevem:

E-Mail címem:


Véleményem:


Előző évek véleményei:            
2010.

2010. 12. 09.

Sziasztok!

Nagyon köszönöm, hogy a tű nélküli mezoterápás kezelést ajánlottátok nekem.
1 héttel a kezelés után 2,5 cm ment le a csipőmből, minden erőfeszítésem nélkül, na jó (egy kis diéta).
Korábban már Hypoxi és vákuum kezeltetek, de az melós volt egy héten 3x jártam, és egy hét elteltével nem volt ekkora haladás mint most a tű nélküli mezoterápiás kezelésnél!! Remélem még szilveszterig további centiket faragunk le, rajtam nem múlik. Így már lesz kedvem és erőm karácsonykor is figyelni az étkezésemre.

Üdv. Bettina


2010. 11. 30.

Sziasztok!

Én a mezoterápia+orosz maszázs kombinációs kezelést próbálom most. 2 kezelésen vagyok túl, de már látni és érezni a kedvező hatást. Az első kezelés után már 3 centi ment le a hasamból. Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert gyors és hatásos kezelés!

Üdv: Andrea


2010. 10. 20.

Sziasztok!

Én már több kozmetikai kezelésen is részt vettem, szinte már törzsvendég vagyok. Legutóbb a Hyaluronic hidratáló, ránctalanító arckezelést próbáltam ki. Nagyon kellemes illatú az összes krém, melyet Rita használ. Minden kezelés része egy arcmasszázs is, mely során a napi stressz garantáltan teljesen kimegy az emberből. Szerintem ebből sosem lehet elég :). A masszás után még pakolást is szoktam kapni, mely kb 20 percig van rajtam. A kezelés után bőröm tényleg olyan mintha kicserélték volna selymes és teljesen rugalmas nem olyan nyúzott, mint általában szokott sajnos lenni. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Üdv: Rita


2010. 09. 17.

Sziasztok!

A hypoxi+vákuummasszázs kezelés nekem sokat segített a narancsbőr csökkentés és az alakformálás terén. Most a mezolipolízist próbálom ki. Eddig 2 mezo kezelésen vagyok túl, és már látom a kedvező, csökkentő hatását a fránya bricsesznél, és a narancsbőröm is egyre fogy. :) Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert a mezolipolizis kezelések önmagukért beszélnek!!!

Radnóti Krisztina


2010. 09. 07.

Kötelezővé tenném az ebédszüneti masszázst Áginál mindenkinek, mert hihetetlenül kikapcsol és feltölt! Szóval ezer köszi minden egyes alkalomért :o)

Kókai Gabriella


2010. 08. 03.

Mindenkinek csak ajánlani tudom, mivel itt nagyon kedvesek az emberek és a lehető legprofesszionálisabb kiszolgálást kapom minden alkalommal.
Kipróbáltam a hát- és oroszmasszázst is, mindkét alkalommal sikerült maximálisan feltöltődnöm és sokkal jobban éreztem magam a masszázs után.
Ennyi kényeztetés minden nőnek kijár főleg, ha ilyen elérhető áron fér hozzá!

Hanyecz Andrea


2010. 08. 03.

Hosszas hormonkezelés, lombikprogram után, egy évvel ezelőtt kislányom született. Reménykedtem, hogy a hormonkezelés okozta kilók el fognak tűnni, de nem így lett. Nagyon megelégeltem ezt az állapotot, így vettem egy 20-as hypoxi bérletet és 12-es vákumos kezelést. Már két „tekerés” után eltűnt egy kiló, majd a végére még négy. 7 cm-t fogytam a fenekemből, a hasamból pedig 11,5-et, derekamból 6 cm-t. Két ruhamérettel lettem kisebb, sokkal jobban nézek ki, mint a szülés előtt és nagyobb az önbizalmam. Továbbra is sportolok, és arra is odafigyelek, hogy este hat után ne egyek. Már csak ruhatárat kell cserélnem, mivel lötyög rajtam minden.:-)))

Kriszti


2010. 07. 13.

Sziasztok!

Sajnos a munkám miatt rengeteg stressz ér és valamikor 10 órát is egy helyben ülök. Ettől és a rossz tartástól nagyon fájós háttal érkeztem Ágihoz hátmasszázsra. A masszázs végeztével, mintha egy másik ember kelt volna fel az ágyról. A hátam nem fájt már, felfrissültem, tele voltam energiával.
Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Üdv
Évi


2010. 07. 01.

Fantasztikus „találmány” ez a mezolipolízis. Áldom a nevét aki megalkotta, illetve annak is, aki számunkra is elérhetővé tette. :-)

Üdv,
Dia


2010. 06. 06.

Sziasztok,
nos, lejártam 28 alkalmat a Hypoxiba és irom az eredményeket :)
Súly: - 4 kg
comb: 4 cm, popsi: 5 cm, csipő: 6 cm, has: 10 cm! :) derék: 8 cm.

Én maximálisan elégedett vagyok, és nagyon köszönöm a lányoknak azt a sok figyelmet, és jó hangulatot, amit ott tapasztaltam.
Áginak pedig, hogy van ez a szalon.
Valószinű előbb-utóbb újra folytatom.
Mégegyszer köszönök mindent.

Sz-né Zsuzsa


2010. 05. 28.

Számomra kicsit rendhagyó módon kerültem kapcsolatba a stúdióval, a férjem vitt el oda. Egy 12 alkalmas Hypoxi S120 vákuumos előkezeléssel kombinált bérletet kaptam tőle. Amikor Ági mondta, hogy egy, másfél méretet lehet ledolgozni a bérlet eredményeként őszintén szólva nem nagyon hittem el. Pedig igaz, a kezelés végén 5 kilóval voltam kevesebb, a combom 6 cm-rel vékonyabb, alig hittem el, és persze másfél mérettel kisebb. A kezelés kezdetén a 44-es méret még éppen hogy rám jött, most a 42-es már nagy, igaz a 40-es méretért még dolgozni kell. Emellett a Hypoxitól jelentősen nőtt az állóképességem, a 40 perc már meg se kottyan. Az igazsághoz azért hozzá tartozik, hogy betartottam a diétás szabályokat szigorúan. A kezelések sikerén felbuzdúlva újabb bérletet váltottam 8 alkalom Hypoxi kombinálva 7 alkalom orosz masszázzsal, vákummal, tekercseléssel. Még csak a bérlet elején tartok, de a változás szemmel látható. Jól érzem magam a bőrömben, tele vagyok energiával, és alig győzöm bezsebelni a környzetem elismerését, hogy milyen jól nézek ki, és hogy csinálom, hogy ilyen ütemben karcsúsodom. Természetes ilyenkor boldogan osztom meg mindekivel a titkom, és küldöm körbe a honlapotokat emailen.
Köszönöm a segítséget, és azt, hogy mindig jól érzem magam nálatok!

Üdv

S. Zsuzsa


2010. 05. 28.

Sziasztok,

Elég szkeptikusan vettem meg az első hypoxi bérletet, mindjárt 20 alkalmasat :), mivel már sok mindent kipróbáltam, és semmi nem hatott.
Ez bevált :) 20 alkalom után átlagban 3-4 cm ment le, kivéve a hasam és a derekam, ahonnan 7 !!! Ennek rendkivül örülök, mivel ez a területem ami a legkritikusabb. Még 8 alkalmat csinálok, illetve, mostmár lassan befezem, és saját méréseim szerint kb 2 cm ismét eltünt. Sajnos az orosz masszázst eü problémák miatt nem tudom csinálni, de nagyon örülök az itt elért eredményeknek. És ami a legfontosabb, hogy méretcsökkenés mellett a vércukorszintem is normalizálódott!! 2-es tipusú diabetesem van, már inzulinra akartak állitani, de itt csodát tettetek velem.
Nagyon köszönöm mindenkinek, tényleg jó ide járni. A lányok kedvesek, segitőkészek. És hát az eredmény nem marad el, pedig a diabetesem miatt én a diétát sem tudtam tartani pontosan.
Mégegyszer köszönöm nektek.

Sz.né Zsuzsa


2010. 05. 20.

Csajok!

Mivel egy év alatt több mint 15 kilót fogytam, a bőrőm nem tudta követni a kilóimat és a maradék, lefogyhatatlan zsírrétegemmel együtt „lifegett” rajtam... de szerencsére Rátok találtam!!!
Az OROSZ MASSZÁZS bérletem közepén tartok és a hasamon máris több mint 10 centivel (!!!!) vagyok kevesebb!!! Már az első alkalom után éreztem, hogy nem feszülnek annyira a nadrágjaim. De ezt az eredményt gondolni sem mertem volna!!! Hihetetlen!
A másik kezelés, ami csodát tett, az a TŰ NÉLKÜLI MEZOTERÁPIA. Fájdalommentes és elképesztő az eredménye! Mire Ági bevitte az összes hatóanyagot, a hasam már felismerhetetlenül feszes volt, és a csípőmre sem ismertem rá! Kisebb lett, és a hatóanyag munkálkodását egy kellemes bizsergés kísérte még a kezelés utáni harmadik napon is!!!!
Mindenkinek csak ajánlani tudom a kezeléseket, hiszen Ági nem csak megmasszíroz, hanem segít a diétámban is, plussz tartja bennem a lelket amikor elcsüggedek.

Köszönöm nektek és sok sok hála!!!

Mimi :)


2010. 05. 17.

A csípőmről, popsimról és a combomról szerettem volna fogyni, mikor a kezelések között keresgéltem. Az alapvető hozzáállásom az volt, hogyha lehet, ne kelljen koplalnom és a zsúfolt hétköznapjaimba valahogy mégis sikerüljön beilleszteni az alakformálást. Bevallom, nem gondoltam, hogy ilyen minimális erőfeszítéssel is lehet eredményt elérni. Ági kezei csodát műveltek velem! Az orosz masszázsnak köszönhetően a bőröm simává vált, a feszülős nadrágok kényelmesek lettek, a változást a munkatársaim is megjegyezték.
Nem állítom, hogy az első 1-2 alkalom kellemes volt, sőt, az elején talán meg is ijedtem. Később azonban elkezdtem élvezni ezt a fajta masszázst, pedig nem hittem, hogy szenvedés nélkül megúszhatom.
Számomra sokat jelentett a barátságos hangulat és a kedvesség is, amit Ági részéről tapasztaltam. Nagyon köszönöm a segítséget, vidámabb vagyok, mióta jól érzem magam a bőrömben!

S. Dóri


2010. 05. 11.

49 éves, kétgyerekes anyaként, rossz génekkel „megáldva” mindig is küzdöttem a kilók ellen. Mivel 3 éve még a klimax-al is előtérbe lépett, végleg csatát vesztettem. Mindenfélével próbálkoztam, fitnes edzésekre, akupunktúrára jártam, de bizony sem a kötényhastól, sem a kilóktól nem szabadultam. Olvastam az interneten, hogy a kötényhasra csak valamilyen masszázs jó. Rákerestem és megtaláltam ezt a szalont. A pesti oldalon máshol nem is találtam un. orosz masszázst és a szalon ráadásul 10 percnyire van a lakásunktól. Gondoltam teszek egy próbát. Bejelentkeztem egy orosz masszázsra. Amíg Ági masszírozott, végig az járt a fejemben: én öreg vagyok már ehhez, akkor inkább a kilók, meg a háj, mivel nem volt éppen kellemes az első masszázs. Aztán amikor hazaértem és belenéztem a tükörbe, meglepődtem, szinte feszesebb lett a hasam, szemmel látható volt az eredmény, elállt a combomtól. Másnap bizony bejelentkeztem egy teljes bérletre, és persze a kezelések is egyre elviselhetőbbek voltak. Viszont az eredmény magáért beszél: egy 15 alkalmas komplex bérlet (orosz masszázs és hypoxi) 14 cm HAS-KÖRMÉRET csökkenés, eltüntek a bőrömről (49 éves vagyok) a csíkok is, és az anyagcserém teljesen rendbejött. Bizony bejelentkeztem a második bérletre is ? és már az a szoknya is rám jön, ami a tavaly nyáron össze sem ért a hasamon. Szóval semmilyen hasizom gyakorlat nem ér fel az OROSZ MASSZÁZS-zsal. PRÓBÁLJÁTOK KI!

K. Gabi


2010. 04. 20.

Kedves Lányok!

Általában nem hiszek a gyors eredményt ígérő módszereknek, de gondoltam belevágok. Így egyszerre reménykedve és kételkedve vettem meg nálatok a bérletemet (hypoxi+vákuum). S milyen jól tettem!
Magam sem mertem elhinni, hogy milyen gyorsan látszott az eredménye! Pedig még, amikor a családom, s jó barátaim is dicsérték az „alakuló-alakom”, akkor is azzal magyaráztam, hogy „persze, nem akarnak megbántani, csak kedveskednek!”
De amikor a 10. kezelés után a párom egyik barátja, aki természetesen nem tudott semmiről, a hátam mögött megkérdezte, hogy: Mit csináltam mostanában? Mert amióta nem találkoztunk (1,5 hónap!!) nagyon megcsinosodtam!! :) És örülne, ha elárulnám a módszert a feleségének is. :)
És ennek már több mint 2 éve. Most újra elérkezett az idő, hogy ismét ráncba szedjem a testem és hál' Istennek ismét érzem az elismerő pillantásokat (a kúra harmadánál!!)
Nagyon köszönöm, azt hiszem törzsvendég leszek! :)

Radnóti Csilla


2010. 03. 10.

Mindenkinek (férfiaknak is!!!) ajánlom az Ági féle masszázst. Nem tudom, hogy csinálta, de szinte azonnal érezhető volt a pozitív hatása, azon kívül, hogy rendkívül nyugtató és kellemes érzés maga a kezelés.

Gábor (gyógymasszőr)Előző évek véleményei:            
2010.
vissza a lap tetejére
Fitness Plusz Hypoxi ls Kozmetikai StĂşdiĂł
Kuponok
StĂşdiĂłnkrĂłl
AkciĂłk kedvezmĂŠnyek
Árlista, bÊrletek
Étrend, diéta
VendĂŠgkĂśnyv
HoroszkĂłp
GrafolĂłgia
Rosszkedvre
Linkek
Lady Fitt Plusz Kozmetika ĂŠs Hypoxi StĂşdiĂł

1074 Budapest, DohĂĄny utca 59.

BejelentkezĂŠs:
06-30-255-2170
06-30-847-6627

Nyitva tartĂĄs:
Hétfő - Péntek:
12:00 - 20:00, bejelentkezĂŠs alapjĂĄn


Szombat:
2 hetente, bejelentkezĂŠs alapjĂĄn

LĂĄjkoldJelĂślj be a Facebookon!oldalunkat!
HĂ­rlevĂŠlre
jelentkezĂŠs


E-mail cĂ­m:

E-mail cĂ­m Ăşjra:SZÉP Kártyát elfogadunk
SZÉP Kártya elfogadás
SZÉP Kártya elfogadás
SZÉP Kártya elfogadás
NapimĂĄdĂł SzolĂĄrium

Kozmetika | MasszĂĄzs | Hypoxitrainer | TestkezelĂŠs | Infraszauna
MezoterĂĄpia | IzomstimulĂĄlĂĄs | KavitĂĄciĂłs ultrahang | MĹąkĂśrĂśm | FlabĂŠlos | NyirokkezelĂŠsek
Kuponok | Stúdiónkról | Akciók | Árlista, bérletek | Étrend, diéta | Vendégkönyv | Horoszkóp | Rosszkedvre | Linkek

Lady Fitt Plusz Kozmetika ĂŠs Hypoxi StĂşdiĂł • 1074 Budapest, DohĂĄny utca 59.
BejelentkezĂŠs: 06-30-2552-170, 06-30-847-6627 • fitness@hypoxikozmetika.hu
© 2005-2016. Az oldalt Ă­rja ĂŠs szerkeszti: Csia Ágnes

Ön a(z) . látogatónk 2011. február 19-étől