Kozmetika MasszĂĄzsok Hypoxitrainer S120 TestkezelĂŠsek Infraszauna MezoterĂĄpia IzomstimulĂĄlĂĄs: ultratone, MIO system, FlabĂŠlos KavitĂĄciĂłs ultrahang MĂťkĂśrĂśm FlabĂŠlos testvibrĂĄciĂłs mozgĂĄsterĂĄpiĂĄs kezelĂŠs NyirokkezelĂŠsek: hullĂĄmmasszĂĄzs, vĂĄkuummasszĂĄzs

VENDÉGKÖNYV 2011

Írd meg nekünk véleményed, tapasztalatod kezeléseinkről!
Vendégeink véleményeit lejjebb olvashatod.

Nevem:

E-Mail címem:


Véleményem:


Előző évek véleményei:            
2011.

2011. 11. 23.

Bevallom, nem tudok diétázni és a mozgás sem ment, csak időszakosan. Konditerem néha rémálom számomra. Elkeseredésemben keresgéltem az interneten valami csoda módszer után, amikor rátaláltam a szalonra. Az első ottjártamkor már tudtam, hogy ez az én helyem. Tobzódtam a lehetőségekben, egyik jobban tetszett, mint a másik. Mint a kisgyerek a játékboltban. Ki kell próbálni mindet! Szakszerű tanácsadással felépítettük nekem az egyénre szabott kezeléseket. Az első kezelés Hypoxi-nyirokkezelés volt. Utána jött a mezoterápia. Az étvágycsökkentéshez pedig segítségül a FÜLMÁGNES-t tettük. Az első hét után -4 centi ment le. Nem hittem a tükörnek. Az igazi meglepetés az volt, hogy nem akartam állandóan enni, nassolni a F Ü L M Á G N E S hatására! Feltétlenül próbáljátok ki! Egy hét szünet után a vákuumkezeléssel turbóztuk meg a zsír távozását. Nagyon hatékony. Nagyon várom, hogy újra mehessek és karcsúsodjak még, még, még...! Visszakaptam a hitemet, hogy 47 évesen is van megoldás, hogy elégedett lehetek magammal. Most kipróbálom a mezoterápiát arckezelés formájában és jöhet a többi.
Bízok az Ágiban, mert igazán hiteles nekem.
Próbálja ki mindenki!

Üdv. Gabi!


galgabika@invitel.hu


2011. 10. 20.

Köszönöm a gyönyörű szép szempillát. :$
Imádom!!


Bálint Katus

(facebook oldalunkra érkezett)


2011. 09. 25.

Kedves Ági!

Végtelenül hálás vagyok Neked a mezoterápia ötletéért és a kezelésért! A látványos eredmény átlendített megint egy holtponton.

puszi
Szőnyi Zsuzsa

szonyizsuzsa@t-online.hu


2011. 09. 14.

2. kombinált bérletemet használom. Már az első Hypoxi után könnyebbnek éreztem magam, vékonyodtam, bőröm feszes, sima lett. Múlt héten voltam először Áginál orosz zsírégető masszázson, rögtön utána újból beindult a fogyásom, 3-4 nap alatt 1 kg lement, persze diéta mellett, és amivel eddig küszködtem, most jóval kisebb lett a hasam, combom vékonyodik és a bőröm még feszesebb.
Manikűr is van, Andi fantasztikus körmöket varázsol. A lányok mindannyian rendkívül kedvesek, segítőkészek, tanácsokkal látnak el, kellemes a légkör. A szalon nagyon designos, a színek, a berendezés külön élmény, szóval jó ide belépni.


Judit

yente1976@yahoo.com


2011. 08. 12.

Tegnap voltam először Áginál masszázson... eszméletlen jó volt :) ... az igaz, hogy szinte mindenem fáj, de a fájdalom a barátunk, ahogy az edzőm szokta mondani :) ... köszönöm a masszázst Ági!

Marton Ildikó
(facebook oldalunkra érkezett)


2011. 07. 13.

Sziasztok!
2011. februárjában kezdtem el diétázni, ekkoriban a súlyom elérte a 77 kg-t. Az interneten találtam rá a szalonra, és még februárban bérletet vásároltam :)
Orosz fogyasztó masszázsra jártam, amely nagyon hasznosnak bizonyult: segített beindítani a fogyást, sokkal szebb lett a bőröm és nem utolsó sorban rengeteget karcsúsodtam! A masszázs kezeléseket kiegészítettük mezoterápiás kezelésekkel is, amellyel a problémás területeket céloztuk meg. Mindeközben következetesen betartottam a diétámat és a rendszeres sport is az életem szerves részévé vált. Ennek köszönhetően jelenlegi súlyom 58-59 kg között mozog, fogyni már nem inkább csak formálódni szeretnék. Természetesen cm-ekben is jelentős csökkenések történtek.
Mindenkinek ajánlani tudom, hogy keresse fel a szalont, ahol egy nagyon profi csapat várja és a kezelések családias hangulatban telnek!
Köszönök mindent!
Ancsa

szenteanita@gmail.com


2011. 06. 30.

Sziasztok Csajok!
Egy profi fittnes edző ajánlotta a cellulitmasszázst számomra egyetlen segítségként.
4 éves korom óta versenytáncolok, heti 5-6 edzésem van és ennek ellenére megjelenik rajtam a narancsbőr. Miután 2 éve rájöttem, hogy a sport nem elegendő, egy szuper fittnes edző tanácsát kértem ki mit tegyek? Ráadásul a tét: a Táncművészeti Főiskola felvételije állt előttem!
Ő azt ajánlotta a cellulitmasszázs segít, hogy a combom vékonyodjon és alakuljon.
Így találtam rá erre a szalonra, ahol az orosz cellulitmasszázs kezelés és a minőségi diéta hatására valóban 5 centit vékonyodott a combom, 4 cm-t a popsim és 3 cm-t derekam és a hasam, a zsírszázalékom is jelentősen csökkent.
Azóta is időközönként visszajárok cellulitmasszázsra, ennek köszönhetően tartom az elért centiket.
Egész életemben fontosnak tartottam a megjelenésem, sokat tettem érte és nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a módszerre, mert felvételt nyertem és a narancsbőröm szinte teljesen eltűnt.
Köszönöm Ági!:)
puszi Júli

juliakardos91@gmail.com


2011. 05. 02.

Február közepe óta járok a szalonba. Nagyon kedvesen fogadtak. Megbeszéltük, hogy nekem a vákuumos kezelést, és a hypoxitréninget ajánlják. Ezeket használom kombinálva a mai napig. Az első bérlet után a derekamból 12 cm-t, a csípőmből 9 cm-t, és a combjaimból 2-2 cm-t fogytam. Nagyon örültem az eredménynek, ezért folytattam, és folytatom a kezeléseket. Közben a bőröm egyre szebb. A narancsbőr szépen, fokozatosan halványul. Minden kérdésemre szakszerű válaszokat kapok, sokat segítenek nekem a tanácsaikkal a táplálkozás terén is. Mindenkinek szívből ajánlom a szalont, aki szereti, ha hozzá értő emberek foglalkoznak vele.
Köszönettel:Enikő

tenci1@citromail.hu


2011. 04. 24.

Kiválónak találom több szempontból is a Hypoxi Stúdiót: eredményes combformálást értünk el tekercseléssel és cellulit-masszázzsal; ezenkívül a kozmetikai kezelések is szuper hangulatban teltek és remek eredményekkel nagyon ajánlom mindenkinek; és még ami szerintem fontos, az ügyes műkörmös mellett, hogy családias hangulatban telik el bent minden perc, a harmónia jelenléte érezhető, szinte testet ölt :)

(facebook oldalunkra érkezett)


2011. 04. 13.

Évek óta járok a szalonba, Hypoxitrenerre és orosz zsírégető masszázsra amelynek fogyásomat köszönhetem. Hosszú próbálkozások után módszereikkel sikerült leadnom súlyfölöslegemet, amelyet már 2 éve a fenntartó kezelésekkel folyamatosan tartok. Csak pozitív élményekről tudok beszámolni, az első perctől kezdve kedvesek, megértők és rendkívül segítőkészek voltak velem.

Csak javasolni tudom mindenkinek, aki csinosabb, szebb vagy csak jobb közérzetű szeretne lenni.

Köszönöm nektek: Edina

oroszedina1@gmail.com


2011. 03. 02.

Üdvözlök mindenkit!
Töbször megfordultam már az üzletben, műkörömömet Andi építi! Mindig mosolygosan, illedelmesen fogadtak. Az árak nagyon jók, a lányok, hölgyek kedvesek, modern, szép hely, ajánlom mindenkinek!

Farkas Ferencné

lompos61@citromail.hu


2011. 02. 15.

Ilyen találó, pontos horoszkópot sehol se olvastam még, ZSENIÁLIS!!! Akinek csak tudom megmutatom!

Mesi

kulcsar.mesi@gmail.com


2011. 02. 03.

Az orosz zsírégető masszázst szerintem receptre kellene felírni az orvosnak, mint a gyógymasszázst!
Kötelezővé és elérhetővé tenném minden nő számára.
Próbáljátok ki!

köszönettel:
Kati

zkati@croatica.hu


2011. 02. 01.

Ilyen találó horoszkópot, jellemrajzokat még sehol sem olvastam!

köszi: Ildikó

tothildiko24@gmail.com


2011. 01. 18.

Nehéz időszakban véletlenül kaptam egy meghívást egy MASSZÁZS-ra a lányomtól, és fantasztikus volt! Sosem hittem abban, hogy az ilyesmi segíthet a problémákon, de SEGÍTETT. A masszázsról mentem állásinterjúra, meglepően lazán, ami szerencsésen alakult. Ezen kívül megtudtam néhány dolgot a tejről, csokiról, amiket azért sejtettem eddig is, de a sikeremen fellelkesülve most kipróbáltam. Örömmel mesélem el, hogy kb. 6 hét után láthatóan kezdenek tünedezni a bőrhibák :)))

köszönettel: Ildikó

tothildiko24@gmail.com


2011. 01. 04.

Aerobic oktatóként és kangoo rajongóként is narancsbőrösödtem, még úgy is, hogy szerencsésen vékony testalkatom van, de heti egy orosz masszázs + vakuum kezelés mintha kiszippantotta volna az összes zsírgöböcskét :o) már előre szervezem, hogy ha idén Athénban fogok élni, hogyan járjak haza orosz masszázsra legalább heti egyszer.

Millió köszönet Áginak mint mindig :o)

Sok sok puszi :o)
Gabi

kokaigabriella@hotmail.comElőző évek véleményei:            
2011.
vissza a lap tetejére
Fitness Plusz Hypoxi ls Kozmetikai StĂşdiĂł
Kuponok
StĂşdiĂłnkrĂłl
AkciĂłk kedvezmĂŠnyek
Árlista, bÊrletek
Étrend, diéta
VendĂŠgkĂśnyv
HoroszkĂłp
GrafolĂłgia
Rosszkedvre
Linkek
Lady Fitt Plusz Kozmetika ĂŠs Hypoxi StĂşdiĂł

1074 Budapest, DohĂĄny utca 59.

BejelentkezĂŠs:
06-30-255-2170
06-30-847-6627

Nyitva tartĂĄs:
Hétfő - Péntek:
12:00 - 20:00, bejelentkezĂŠs alapjĂĄn


Szombat:
2 hetente, bejelentkezĂŠs alapjĂĄn

LĂĄjkoldJelĂślj be a Facebookon!oldalunkat!
HĂ­rlevĂŠlre
jelentkezĂŠs


E-mail cĂ­m:

E-mail cĂ­m Ăşjra:SZÉP Kártyát elfogadunk
SZÉP Kártya elfogadás
SZÉP Kártya elfogadás
SZÉP Kártya elfogadás
NapimĂĄdĂł SzolĂĄrium

Kozmetika | MasszĂĄzs | Hypoxitrainer | TestkezelĂŠs | Infraszauna
MezoterĂĄpia | IzomstimulĂĄlĂĄs | KavitĂĄciĂłs ultrahang | MĹąkĂśrĂśm | FlabĂŠlos | NyirokkezelĂŠsek
Kuponok | Stúdiónkról | Akciók | Árlista, bérletek | Étrend, diéta | Vendégkönyv | Horoszkóp | Rosszkedvre | Linkek

Lady Fitt Plusz Kozmetika ĂŠs Hypoxi StĂşdiĂł • 1074 Budapest, DohĂĄny utca 59.
BejelentkezĂŠs: 06-30-2552-170, 06-30-847-6627 • fitness@hypoxikozmetika.hu
© 2005-2016. Az oldalt Ă­rja ĂŠs szerkeszti: Csia Ágnes

Ön a(z) . látogatónk 2011. február 19-étől