Kozmetika MasszĂĄzsok Hypoxitrainer S120 TestkezelĂŠsek Infraszauna MezoterĂĄpia IzomstimulĂĄlĂĄs: ultratone, MIO system, FlabĂŠlos KavitĂĄciĂłs ultrahang MĂťkĂśrĂśm FlabĂŠlos testvibrĂĄciĂłs mozgĂĄsterĂĄpiĂĄs kezelĂŠs NyirokkezelĂŠsek: hullĂĄmmasszĂĄzs, vĂĄkuummasszĂĄzs

VENDÉGKÖNYV 2012

Írd meg nekünk véleményed, tapasztalatod kezeléseinkről!
Vendégeink véleményeit lejjebb olvashatod.

Nevem:

E-Mail címem:


Véleményem:


Előző évek véleményei:            
2012.


2012. 12. 04.

Sokféle mozgásformát kipróbáltam mire eljutottam a Hypoxi Kozmetikáig! Vékony alkatom ellenére a lábaimmal nem voltam elégedett. Ági javaslatára kipróbáltam a Hypoxi S120 gépet. Nekem nagyon bevált. Nem csak fogyaszt, de formában tart és a narancsbőrt ma már csak hírből ismerem! Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert ez egy csodafegyver!
Ági & Andi köszönet érte!

Kiss Ági
Kiss65@freemail.hu


2012. 10. 27.

Ági csúcs vagy, 3 hónap alatt több mint 7 kilót fogytam. 77 kg voltam, a MEZOS kezeléseid és minimális diéta /este nem ettem, nem nassoltam/ úgy vitte le a kilókat és a centiket hogy csak csodáltam. Lapos hasam lett kisebb popsim van derekam!!!!!!!!!!! és a mellem megmaradt nem lapult le. Erről álmodni sem mertem. Most már a mérleg 6-tal kezdödő számot mutat, nem gondoltam, hogy lesz még ilyen.
Nagyon köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!

agitombor@windowslive.com


2012. 08. 28.

Lányok, próbáljátok ki az orosz masszázst, ez az egyetlen azonnal ható cellulit eltüntető módszer!!
Tavalyelőtt jártam ide a szalonba komplex bérletre, a két kezelés alatt rengeteg cm ment le, az ismerőseim kérdezgették, hogyan csináltam. Ezt csak Áginak köszönhetem, az Ő kezei az orosz masszázzsal csodát műveltek. Az idén tavasszal úgy gondoltam, hogy sajna a lustaságom, meg a klimax, meg a ... szóval minden miatt vissza kell mennem a szalonba. Vettem is egy orosz masszázs bérletet és nem bántam meg. A kórusommal július elején egy külföldi versenyre mentünk és remek volt, hogy a fellépő ruha nem feszült rajtam, a combon pedig nem dörzsölődött ki a rekkenő hőségben sem, pedig még csak a kúra felénél tartottunk. Most a vége felé - pedig több szabis megszakításom is volt - 16 cm ment le a hasamból!! Ez aztán az eredmény, a többiről nem is beszélve.
Azt is meg kell említenem, hogy Ágihoz jár a lányom, akinek a hátfájásán segít a masszázzsal.
Ági KÖSZÖNÖM, még sokáig fogok én idejárni!

kolo00@citromail.hu


2012. 03. 13.

Alapvetően nincsenek nagyobb súlyproblémáim, de sajnos a tokám igen zavaró volt. Ági javaslatára kipróbáltam a mezoterápiás kezelést és azt kell mondjam, az eredmény hihetetlen. A tokám szinte teljesen eltűnt, ismét van az arcomnak körvonala. Szerintem 10 évvel ezelőtt sem néztem ki ilyen jól, mint most. Ajánlom mindenkinek, aki hasonló problémával küzd.

Üdvözlettel,
Gabi


elektrac80@yahoo.com


2012. 03. 10.

Olyan kiszolgálásban volt részem, amit nem mindenhol kap az ember. A stúdió szép és barátságos, kellemes halk zene, nagy figyelem és törődés a vendéggel.
A kozmetikai anyagokról csak felsőfokon lehet beszélni. Nagyon jól éreztem magam csodálatos arcmasszázst kaptam (Ágitól), amitől bársonyos és üde lett a bőröm.
Nagyon köszönöm ezt az élményt!
Edit
művészneve: „Szikrázó Napsugár”

(facebook oldalunkra érkezett)


2012. 01. 31.

Ági hátmasszázsa egyszerűen elvarázsol. Egyszerre gyengéd és határozott. Gerincproblémáim miatt járok rendszeresen, a kezelések után sokkal jobban érzem magam. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Köszönöm Zoli

wemyre@freemail.hu


2012. 01. 14.

Egy barátnőmtől hallottam először a csodakezelésekről, aki pedig szintén egy barátnőjétől kapta a tippet...szájról szájra, így megy ez csajok! :)

Alapvetően vékony testalkatom van, táncolok is, jóidőben futok, és bár szeretek enni, igyekszem azért többé-kevésbé odafigyelni rá. Azonban a tanulós-dolgozós ülő életmód, amit azt hiszem senkinek sem kell elmagyarázni, azért meglátszik, narancsbőr és nemkívánatos „puklik” formájában köszönve vissza a tükörből/szűk nadrágból. Néhányaknak talán ismerős a környezetük „hova akarsz te fogyni!” véleménye, de mégse teljesen elégedettek. Az orosz masszázs nekem nagyon bevált, helyileg olvadtak le a centik, s ami még fontosabb, már az első 1-2 alkalom után látható/tapintható volt az eredmény. Egy tisztítókúrával indítva és a szalonban szintén kipróbálható Flabélossal kiegészítve nyár elején egy 12 alkalmas kúrát csináltam végig ami után büszkén és teljes lelki nyugalommal mehettem nyaralni az új bikinimben :) A kezdeti és a közbenső állapotfelmérések során centikben volt mérhető a változás (pedig általában vékonyról-vékonyabbra fogyni kevésbé látványos).
Sajnos a karácsony meg a vizsgaidőszak kicsit rontott az egyébként tartós eredményen, ezért legutóbb egy 2 alkalmas emlékeztető kezelésen vettem részt, és mondanom se kell, hogy elégedetten tapogattam az eredményt! 2 alkalom után!

Már harmadik éve járok vissza, mindig testi-lelki felüdülés! A gépi kezelésekkel ellentétben a kéz energiája nem csak fogyaszt, hanem fel is tölt, mindenkinek szívből ajánlom! Köszönöm Ági! :)

Puszi Juli


bjul89@gmail.com


2012. 01. 01.

Andi, köszönöm neked, hogy műkörmöm leszedése után javaslatodra a japán manikürrel „kezeltük” a körmeimet. Őszintén szólva nem is gondoltam volna, hogy már 2-3 alkalom után látványos eredményt érhetünk el, de mégis. 6-7 alkalom után teljesen visszaerősödött, és megnőtt a körmöm. :-)
Mindenkinek, aki leveteti műkörmét, csak ajánlani tudom!

üdv.
Kata

kkata16@freemail.huElőző évek véleményei:            
2012.
vissza a lap tetejére
Fitness Plusz Hypoxi ls Kozmetikai StĂşdiĂł
Kuponok
StĂşdiĂłnkrĂłl
AkciĂłk kedvezmĂŠnyek
Árlista, bÊrletek
Étrend, diéta
VendĂŠgkĂśnyv
HoroszkĂłp
GrafolĂłgia
Rosszkedvre
Linkek
Lady Fitt Plusz Kozmetika ĂŠs Hypoxi StĂşdiĂł

1074 Budapest, DohĂĄny utca 59.

BejelentkezĂŠs:
06-30-255-2170
06-30-847-6627

Nyitva tartĂĄs:
Hétfő - Péntek:
12:00 - 20:00, bejelentkezĂŠs alapjĂĄn


Szombat:
2 hetente, bejelentkezĂŠs alapjĂĄn

LĂĄjkoldJelĂślj be a Facebookon!oldalunkat!
HĂ­rlevĂŠlre
jelentkezĂŠs


E-mail cĂ­m:

E-mail cĂ­m Ăşjra:SZÉP Kártyát elfogadunk
SZÉP Kártya elfogadás
SZÉP Kártya elfogadás
SZÉP Kártya elfogadás
NapimĂĄdĂł SzolĂĄrium

Kozmetika | MasszĂĄzs | Hypoxitrainer | TestkezelĂŠs | Infraszauna
MezoterĂĄpia | IzomstimulĂĄlĂĄs | KavitĂĄciĂłs ultrahang | MĹąkĂśrĂśm | FlabĂŠlos | NyirokkezelĂŠsek
Kuponok | Stúdiónkról | Akciók | Árlista, bérletek | Étrend, diéta | Vendégkönyv | Horoszkóp | Rosszkedvre | Linkek

Lady Fitt Plusz Kozmetika ĂŠs Hypoxi StĂşdiĂł • 1074 Budapest, DohĂĄny utca 59.
BejelentkezĂŠs: 06-30-2552-170, 06-30-847-6627 • fitness@hypoxikozmetika.hu
© 2005-2016. Az oldalt Ă­rja ĂŠs szerkeszti: Csia Ágnes

Ön a(z) . látogatónk 2011. február 19-étől