Kozmetika Massz√°zsok Hypoxitrainer S120 Testkezel√©sek Infraszauna Mezoter√°pia Izomstimul√°l√°s: ultratone, MIO system, Flab√©los Kavit√°ci√≥s ultrahang M√Ľk√∂r√∂m Flab√©los testvibr√°ci√≥s mozg√°ster√°pi√°s kezel√©s Nyirokkezel√©sek: hull√°mmassz√°zs, v√°kuummassz√°zs

VEND…GK÷NYV 2013

Õrd meg nekŁnk vťlemťnyed, tapasztalatod kezelťseinkrűl!
Vendťgeink vťlemťnyeit lejjebb olvashatod.

Nevem:

E-Mail cŪmem:


Vťlemťnyem:


Elűzű évek véleményei:            
2013.


2013. 11. 29.

Ez Szuper! 2. bérletemnél tartok és minusz 8 kg! :-)
Az elsű bérlet Flabélosés-Hypoxival volt kombinálva közben 1 mezo kezeléssel.
A második bérletem felénél tartok, ami most Flabélos és Ultratone izomstimulálásból és hetente egy hullámmasszázs kezelésbűl áll.
A hullámmasszázs a kedvencem, utána teljes felfrissült és energikus állapotba kerülök. Természetesen betartottam az étkezési tanácsokat is, a fehérjeporos turmix nagyon bevált, tényleg kiváltott egy étkezést. Így nem volt gond betartanom, hogy a hypoxi edzések után ne egyek szénhidrátot, de éheznem sem kellett.
A hely kellemes a lányok kedvesek. Ági neked külön köszönöm az odafigyelést a sok segítséget és a hátmasszásod is isteni!
Mindenkinek jó szívvel ajánlom a szalont.

További sikereket milló puszi és köszönet

Gálos Ági
galosagi53@gmail.com


2013. 09. 27.

Ez a Hypoxi tťnyleg nagyon jů, pŠr alkalom utŠn lŠthatů volt az eredmťny. Miůta csinŠlom sokkal terhelhetűbb vagyok, jobb a hangulatom, kezd ŠtformŠlůdni az izomzatom, igaz heti 3 alkalommal jŠrok a szalonba.

KŲszŲnŲm lŠnyok :) ťs a kedvessťgeteket is.

Tůth Zsůfia
toth.kornelia.zsofia@gmail.com


2013. 09. 19.

Hetekkel ezelűtt csomůkban kezdett hullani a hajam. MŠr sok mindennel průbŠlkoztam, vitaminok, hajszeszek, akupunktķra. Nem is hittem el igazŠn, hogy a mezoterŠpiŠs hajkezelťs segŪthet, de be kell vallanom, mŠr az elsű pŠr kezelťs utŠn abbamaradt a hajhullŠs, normalizŠlůdott a helyzet. Nagyon ŲrŁlŲk hogy hosszas unszolŠs utŠn bevŠllaltam a mezos hajkezelťst, ťs kŲszŲnŲm. AjŠnlom azoknak, akik hasonlů problťmŠval kŁzdenek, ťs nem utolsů sorban azt mondom: teljesen bŪrhatů a kezelťs!

Judit
eliezer@freemail.hu


2013. 05. 12.

Idťn is elkezdtem a vŠkuumos kezelťst, azonban most kombinŠltam a kavitŠciůs ultrahanggal. Nem hittem volna, hogy ennyire hatťkony lesz, egyszerŻen szuper.
MŠr 6 kilůt fogytam!!! Csak ajŠnlani tudom!

GaramvŲlgyi Gabi
gabka@email.com


2013. 05. 02.

Sok típusú kezelést kipróbáltam, nekem az Ultratone jött be leginkább :) Három hónap alatt (10 kezelés alkalmával) 6 kg-t fogytam, iszonyatosan sokat formálódott az alakom, és folyamatosan kockásodik a hasam, pedig heti egy kezelésre van idűm, és diétáznom sem kell!!! Fél óra heti egyszer, és fantasztikusan nézek ki, minden ismerűsöm elismeréssel adózik a kezelésnek :) Mindenkinek csak ajánlani tudom, hisz az extra hatékony kezelés mellé kellemes társaságot is kapok :) Ezúton is köszönöm Ági és Melinda! :)

Miklós Dóra
miklos.doreee@gmail.com


2013. 05. 01.

’sz óta rendszeresen látogatom a szalont. A Hypoxi edzés + orosz maszázzsal és mezoterápiával kiegészítve a kedvenceim. Aki ismer tudja, hogy igényes nű és maximalista vagyok. Csúcsformámat és a minusz centiket a Hypoxikozmetikának köszönhetem.
puszi Kelemen Anna


2013. 04. 30.

Én 2013 februárjában kezdtem hypoxira járni, elűször heti kettű, majd heti három alkalommal. Az eredmény magáért beszél. Egy kis diéta mellett már az elsű 5 alkalom után éreztem a változást magamon, de környezetemtűl pozitív visszajelzést az elsű 12 alkalmas bérlet után kaptam, azóta viszont folyamatosan kérdezik az ismerűseim, hogy mit csinálok. Most már csak heti kétszer járok, de ennek ellenére a fogyás még mindig tart, és a narancsbűröm is nagyon sokat javult. A hypoxit mindenkinek csak ajánlani tudom. És végül, de nem utolsó sorban köszönöm Áginak és Melindának a sok segítséget, és bátorítást. :)

sirdagi@gmail.com


Elűzű évek véleményei:            
2013.
vissza a lap tetejťre
Fitness Plusz Hypoxi ls Kozmetikai St√ļdi√≥
Kuponok
St√ļdi√≥nkr√≥l
Akciók kedvezmények
√Ārlista, b√©rletek
√Čtrend, di√©ta
Vendégkönyv
Horoszkóp
Grafológia
Rosszkedvre
Linkek
Lady Fitt Plusz Kozmetika √©s Hypoxi St√ļdi√≥

1074 Budapest, Doh√°ny utca 59.

Bejelentkezés:
06-30-255-2170
06-30-847-6627

Nyitva tart√°s:
H√©tfŇĎ - P√©ntek:
12:00 - 20:00, bejelentkezés alapján


Szombat:
2 hetente, bejelentkezés alapján

LájkoldJelölj be a Facebookon!oldalunkat!
Hírlevélre
jelentkezés


E-mail cím:

E-mail c√≠m √ļjra:SZ√ČP K√°rty√°t elfogadunk
SZ√ČP K√°rtya elfogad√°s
SZ√ČP K√°rtya elfogad√°s
SZ√ČP K√°rtya elfogad√°s
Napimádó Szolárium

Kozmetika | Masszázs | Hypoxitrainer | Testkezelés | Infraszauna
Mezoter√°pia | Izomstimul√°l√°s | Kavit√°ci√≥s ultrahang | MŇĪk√∂r√∂m | Flab√©los | Nyirokkezel√©sek
Kuponok | St√ļdi√≥nkr√≥l | Akci√≥k | √Ārlista, b√©rletek | √Čtrend, di√©ta | Vend√©gk√∂nyv | Horoszk√≥p | Rosszkedvre | Linkek

Lady Fitt Plusz Kozmetika √©s Hypoxi St√ļdi√≥ • 1074 Budapest, Doh√°ny utca 59.
Bejelentkez√©s: 06-30-2552-170, 06-30-847-6627 • fitness@hypoxikozmetika.hu
© 2005-2016. Az oldalt √≠rja √©s szerkeszti: Csia √Āgnes

÷n a(z) 3571 . lŠtogatůnk 2013. Šprilis 29-ťtűl