3D MŰSZEMPILLA (LadyLash)

 

“Egy nő szépsége nem a ruhákban, amiket hord,
nem az alakjában vagy a frizurájában rejlik.
A nő szépségét a szemében találod,
mert a szem bejárat a szívéhez,
ahol a szeretet lakozik”
Audrey Hepburn.

 

A tartós műszempilla tökéletesen egybeolvad a saját pillával, arányosan meghosszabbítja, dúsítja és követi annak ívét, de kiemeli, megnyitja és vonzóbbá teszi a tekintetet.

3 Dimenziós LadyLash pillaszálak, speciálisan könnyített antiallergén éjfekete szintetikus anyagból készültek, ezért a megszólalásig hasonlítanak a természetes emberi pillákra. Mű pillái a természetes szempilláknál könnyebbek, teljesen súlytalanok, így egyáltalán nem érezhetők. A LadyLash ragasztók is élen járnak az innovációban, a laboratóriumban fejlesztett, alacsony kipárolgású LadyLash ragasztóknak köszönhetően biztosítjuk a maximális tartósságot, láthatatlan illeszkedést és az irritáció elkerülését.

A vendéggel együtt egyénre szabottan választjuk ki, hogy milyen színű és vastagságú, pillákat helyezzünk fel. A szempillák és a szemkörnyék alapos megtisztítása után, korszerű zselés hidratáló és nyugtató párnácskákat helyezünk fel. A műszempillákat a speciális ragasztóval szálanként illesztjük saját szempillákhoz, így elkerüljük az összetapadás és a természet-ellenes megjelenést. A ragasztás helyén a mű pillaszál 3 dimenzióban belesimul a saját pilla ívébe. Semmilyen rögzítés nem látható, így a szempillák teljesen természetes hatásúak, viselés közben nem érezhetőek, hiszen egy saját szempillára csak egy-egy mű pillaszál nehezedik. Egy szemnél többféle hosszúságú mű pilla kerül felhelyezésre ügyelve, hogy a pillasor a legtermészetesebb hatást keltse.

Az első felhelyezésnél a LadyLash pillákból kb. 50-50 különböző pilla szükséges a természetes, mégis drámai tekintethez. Ez kb. 2 órás munka folyamatot igényel, de a lágy zene és közben extraként ajándékba kapott paraffinos kézápolás mellet módja van a vendégnek relaxálni és kipihenni magát.

Rendkívüli tartóssággal 4-8 hétig tartanak (személyenként változó) és jellemzően a pillaszál az egyébként is kihulló saját pillával esik ki. A szempillák utántöltésére kb. 3 hét után van szükség kb. 15-15 pillaszál pótlásával.

Felhelyezés után 24 órán belül nem érje víz, valamint nem ajánlott szoláriumozni, szaunázni, és erős izzadsággal járó sportot végezni. Ezután is vizes fázisú smink lemosó szereket és krémeket használjunk a tartósság érdekében.

Kontraindikáció:
• Allergia
• Szembetegség
• Ekcéma
• Szemműtét ( 4 hónapon belüli)
• Terhesség