GPDR

Általános Adatvédelmi Rendelet 2018. Május 25.-én lépett életbe.
Adatvédelmi nyilatkozat és hozzájárulás az adatok felhasználásához.

Lady Fitt Plusz Bt.
Székhely: 1074 Budapest Dohány u. 59.
Cégjegyzék sz. : 01-06-768176
Adó sz. 22138842-1-42

Adatvédelmi Nyilatkozatunkat az Általános Adatvédelmi Rendeletnek megfelelően frissítettük, és valamennyi szükséges lépést megtettünk annak érdekében, hogy az Ön személyes adatainak védelmét a legmagasabb fokon tudjuk biztosítani.

Lady Fitt Plusz Bt. HypoxiKozmetika-i Szalon adatkezelője az információs önrendelkezési jogról és információs szabadságról szóló
2011. évi CXII. tv. (Infotov.) rendelkezéseit teljes körűen betartva kezeli az elkért adatokat, és kizárólag abban a körben, amelyhez hozzájárulását adta.

Jelen nyilatkozat aláírásával Ön egyértelműen és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy megadott személyes adatait az Ön által engedélyezett módon a Lady Fitt Plusz Bt. azt tárolja, nyilvántartsa és feldolgozza. Az adatkezelés célja a HypoxikKozmetika szépségszalon szolgáltatásainak ajánlása, valamint a Vendégekkel való kapcsolattartás céljából használja.

Tudomással vesszük, hogy a Lady Fitt Plusz Bt. Hypoxikozmetika Szalon Vendégeinek az alábbi személyes adatait kezeljük.

Név: keresztnév
Telefon szám
E-mail cím

Kérjük a megfelelő szó bekarikázásával jelezze milyen módon szeretné, hogy a Lady Fitt Plusz Bt. az előzőekben megjelölt célok megvalósítása érdekében megkeresse. Több lehetőséget is megjelölhet.

telefonon
sms -ben
e-mailben
hírlevélben

A nyilatkozat aláírásával Ön önkéntes és kifejezetten hozzájárulását adja, hogy a megadott személyes adatait Lady Fitt Plusz Bt. az előbb felsorolt célok megvalósítása érdekében kezelje.

Tudomásul vesszük, és elfogadjuk, hogy a Lady Fitt Plusz Bt. HypoxiKozmetika Szalon az irányadó szabályokkal ellentétes módon nem rendelkezik és nem használja a személyes adatokat. Az adatokat nem teszi hozzáférhetővé vagy adja át, fel nem jogosított harmadik személy számára a Vendég megkérdezése és hozzájárulása nélkül.

Köszönettel