Hypoxi Edzés

1 db Hypoxi S120 van az üzletünkben.  Órakor kezdődnek a kezelések. 00.45 perckor kérjük érkezésed, ha van telefonon  foglat időpontod.  90 kg -ig tudjuk vállalni az edzést, /ez a legnagyobb méretű hypoxiszoknya, amivel rendelkezik a gép/.

A Hypoxi egy Zsírégető- Edzéssel egybekötött Vákuum -Terápia a Fogyni vágyó és Cellulittól szabadulni akaró Hölgyeknek!

                                                                    Gyere és felejtsd el az InfraTrénert!

Nálunk is biciklizhetsz akár 45 percet is a Hypoxiban!   Infratrénerben képzeld el vérbőségfokozó krém, + infrasugarak + vakuum együttes gyilkos hatását ereidre, mindezt zacskóban!  Infratrénerben a hővel megterhelt ereket  vákuumozzák.

Hypoxiban nem véletlen van a sorrend: 1  Hypoxi,  azután esetleg   2. Infra szauna,  és nem fordítva!  A hőtől kitágult ereket nem terheljük közvetlen utána vákuummal !  /Orosz zsírégető masszázsnál is így gondolkodunk, 1 lépés orosz cellulitmasszázs  2. lépés Infraszauna, hőtől kitágult ereket nem masszírozunk aktívan.  

A Hypoxi az  immunrendszeren  keresztül edz meg, a vákuum és zsírégető edzés hatására indítja be a salaktalanítást, fogyást a kötőszövetből.

A Hypoxi -Trainer egy vákuumkamrába rejtett kerékpár, ahol a zsírégető edzést biciklizéssel kell végezni, és közben alacsony nyomású vákuum hat a perifériás területekre, amely lehetővé teszi ezen testrészek, szövetek jobb vérellátását, méregtelenítését, salaktalanítását, és ezáltal a zsírsejtek méreteinek csökkentését is. Az alkatilag meghatározott makacs zsírpárnáktól szabadít meg.

A Hypoxi trainer segítségével a zsírégetőedzés és vákuumhatás egy időben fejti ki a hatást, a bőr felső rétegeibe szállítva vért, amit sportolás során sem ér el a szervezet, edzés közben rögtön az izomzatnál koncentrálódik a vér.

Egyénre szabottan,  30 – 45 perc biciklizés elegendő, mert Hypoxi-Edzés során már a  3. percben (a vákuumnak köszönhetően) zsírégetés történik. Nem kell bekenni a test részt különböző vérkeringés fokózó krémekkel, mert ezt a hypoxi magától megteszi, valamint a vakuum aktivizáló hatását esetleg gátoljuk ezekkel a készítményekkel! 

A Vendég 30-45 percet biciklizik közepes intenzitás mellett, pulzus mérővel követjük a zsírégető szakaszt.
A Hypoxi-Edzés során  nem az izom terhelése a fontos.  3x hatékonyabb, 1 órás Aerobik edzésnél, fogyás szempontjából.
A kötőszövet felmelegedése során a kalória felhasználása a bőr alatti zsírszövetekből történik.
A 4,-5. edzés után már láthatóak a változás jelei a bőrképleten, a gödröcskék halványulni kezdenek, feszesebb kontúrosabb lesz a testvonal, popsi megemelkedik. Javul a Vendég szív működése, állóképessége, fizikai teljesítőképessége nő.

Természetesen nem akarjuk Vendégeinket lebeszélni a Sportolásról, sőt hisszük sportolni kell,  azonban 1 évben 2 x kúraszerűen “kötelező” lenne Anti-Cellulit kezelésen részt venni minden igényes Nőnek,  mert  /sajnos sporttal nem minden oldható meg/. A Hypoxi -Edzés nagyon jó kiegészítője a sportoló hölgyeknek is. A sportolást 6-8 óra különbséggel végezzük a hypoxi-edzések után,  vagy másnapokon.
Zuhanyozás 3-4 óra elteltével ajánlott.

Nyitva tartás szerint, Egész Órakor kezdődnek a kezelések. Érkezés  minden  Óra 45. percében, átöltözés mosdó használata miatt,  / innen számoljuk a késést is/.  00. 45. perc és 00.56. perc között van a beültetés!  90 kg.-ig ajánljuk, addig tudunk szoknyát biztosítani.

Váltó ruhát: pólót, rövidnadrágot, 2 db kis alakú törölközőt hozz magaddal!

Kontraindikáció: szívbetegség, visszérbetegség, kezeletlen magas vérnyomás, lázas állapot, fertőzőbetegségek, epilepszia, pacemacer, terhesség, rosszindulatú daganatos betegségek esetén. Valamint 100 kg felett.