Hypoxi Edzés

A Hypoxi egy Zsírégető- Edzéssel egybekötött Vákuum -Terápia a Fogyni vágyó és Cellulittól szabadulni akaró Hölgyeknek!           

A HypoxiTréning egy intenzív kardió-tréning, mely megváltozott klimatikus viszonyok között zajlik. A Hypoxiban  zsírégető edzést folytat a vendég,  ahol az alacsony nyomás azaz vákuum segítségével zsíraktiválás történik. Az S120 magas nyomása a folyadék szállítást tehát a nyirok munkáját segíti elő.

Nagyon ajánlott Mindenkinek!   A Hypoxi- Edzés Kezdő  és  Sportoló Hölgyek  állóképességét  növeli, karbantartja, vércukor szintjét csökkenti,  izmaikat tonizálja, bőrüket feszesíti, popsijukat megemeli.  Hypoxi edzéssel a Hölgyek, cellulit fokozata javítható, akár elmulasztható, állóképességük megtartható- növelhető.

A testsúly és vércukorszint csökkentésének egyik leghatásosabb eszköze a testmozgás illetve a /Hypoxi edzés/. A sportolás csökkenti a vércukor szintet így mérsékli az inzulinrezisztenciát a szövődmények súlyosságát, előfordulását. A rendszeres sportolás/ Hypoxi edzés/ szabályozza a vérzsírok szintjét: nő a védő hatású HDL koncentrációja, és csökken az LDL-frakció vérszintje.

Mivel korunk népbetegsége az  Inzulinrezisztencia  ami a cukorbetegség “Előszobája”.  Inzulinrezisztencia esetén az inzulin már nem hat megfelelően, ezért a vércukor szint sem csökken le.  Így kezdődik valójában a cukorbetegség.  Mivel az inzulinrezisztencia is tünetmentes, nagyon gyakran rejtve marad, egészen addig, amíg a tünetek jelentkeznek.

A cukorbetegség kezelésének első lépcsője a diéta, és az életmód rendezése, amely elsősorban rendszeres testmozgás beiktatását jelenti.  A rendszeres mozgás Hypoxi edzés, segít a betegség egyensúlyának beállításában és fenntartásában, a szervezet anyagcsere állapotának normalizálásában, a cukoranyagcsere kiegyenlítettségéhez szükséges normál testsúly elérésében és megtartásában, a szövődmények elkerülésében.

Egészségünk érdekében sokat tehetünk  kardió,  azaz Hypoxi- edzéssel is,  ami kalória felhasználással  csökkenti a vércukor szintet.  Mivel Hypoxi edzés során muszáj az energia felhasználáshoz, a szervezet cukor majd a zsír raktáraihoz nyúlnia, így ezek belépnek  az energiaszolgáltató folyamatokba, tehát …  fogynak/ elfogynak!

Legyen  a Te mozgás Formád  is  a Hypoxi , hogy egészségesebb, edzettebb- fittebb, és nem utolsó sorban szebb legyél! 

 Kezdő Hölgyeknek / 30 perc ajánlott.        Sportolóknak- Sportosoknak/ 40-45 perc  is lehet.

70-75. kg felett nagyon ajánljuk az Infraszauna használatát is. A Hypoxiban elkezdett izzadást itt tovább folytathatod még 30 percig nyugalomban, sz erek kíméletében, a frenetikus hatás érdekében.  30.p Hypoxi + 30 p. Infraszauna  legjobb edzés forma!

 S120 Hypoxi -Trainer  van az üzletünkben, egy vákuumkamrába rejtett kerékpár, ahol a zsírégető edzést biciklizéssel kell végezni, és közben alacsony nyomású vákuum hat a perifériás területekre, amely lehetővé teszi ezen testrészek, szövetek jobb vérellátását, méregtelenítését, salaktalanítását, és ezáltal a zsírsejtek méreteinek csökkentését is. Az alkatilag meghatározott makacs zsírpárnáktól szabadít meg.

A Hypoxi trainer segítségével a zsírégetőedzés és vákuumhatás egy időben fejti ki a hatást, a bőr felső rétegeibe szállítva vért, amit sportolás során sem ér el a szervezet, edzés közben rögtön az izomzatnál koncentrálódik a vér.

Egyénre szabottan,  30 – 45 perc biciklizés elegendő, mert Hypoxi-Edzés során már a  3. percben (a vákuumnak köszönhetően) zsírégetés történik. Nem kell bekenni a test részt különböző vérkeringés fokózó krémekkel, mert ezt a hypoxi magától megteszi, valamint a vakuum aktivizáló hatását esetleg gátoljuk ezekkel a készítményekkel! 

A Vendég 30-45 percet biciklizik közepes intenzitás mellett, pulzus mérővel követjük a zsírégető szakaszt.
A Hypoxi-Edzés során  nem az izom terhelése a fontos.  3x hatékonyabb, 1 órás Aerobik edzésnél, fogyás szempontjából.
A kötőszövet felmelegedése során a kalória felhasználása a bőr alatti zsírszövetekből történik.
A 4,-5. edzés után már láthatóak a változás jelei a bőrképleten, a gödröcskék halványulni kezdenek, feszesebb kontúrosabb lesz a testvonal, popsi megemelkedik. Javul a Vendég szív működése, állóképessége, fizikai teljesítőképessége nő.

Természetesen nem akarjuk Vendégeinket lebeszélni a Sportolásról, sőt hisszük sportolni kell,  azonban 1 évben 2 x kúraszerűen “kötelező” lenne Anti-Cellulit kezelésen részt venni minden igényes Nőnek,  mert  /sajnos sporttal nem minden oldható meg/. A Hypoxi -Edzés nagyon jó kiegészítője a sportoló hölgyeknek is. A sportolást 6-8 óra különbséggel végezzük a hypoxi-edzések után,  vagy másnapokon.
Zuhanyozás 3-4 óra elteltével ajánlott.

Órakor kezdődnek a kezelések. Érkezés legkésőbb előtte Óra 45. perc, átöltözés mosdó használata miatt,  / innen számoljuk a késést is/.    00. 45. perc és 00.55. perc között van a beültetés, felszerelés szoknyával, pulzus mérővel!   90 kg.-ig ajánljuk, addig tudunk szoknyát biztosítani.

Váltó ruha: póló, rövidnadrág, 2 db kis alakú törölköző.  Hozz magaddal! Köszönjük!

Kontraindikáció: szívbetegség, visszérbetegség, kezeletlen magas vérnyomás, lázas állapot, fertőzőbetegségek, epilepszia, pacemacer, terhesség, rosszindulatú daganatos betegségek esetén. Valamint 100 kg felett.