HYPOXI S120

Az S120 HypoxiTrainer 3 funkcióval rendelkezik előzőekhez képest: + kompresszióval = nyiroktolással , ülése kényelmesebb nem terheli a farcsontot mint ősei. 

A Hypoxi  S120  eredményességét, a 3 funkció együttes hatása eredményezi, a régebbi gépekkel szemben. 
                                                         1. EDZÉS, 2. VÁKUUM, 3. KOMPRESSZIÓ.
A  Vákuum erősség beállítása az első perctől  30-45 percen át azonos intenzitáson működik,  személyre szabottan.
A világon elsőként a Hypoxi  S120 rendelkezik a dinamikus vákuumkezelés mellett a túlnyomásos kompressziós terápia funkciójával is, ami megkönnyíti a nyirokrendszer és az erek munkáját.

A S120 Hypoxi trainerben számítógép vezérlésével az alacsony és a magas nyomás váltakozik a teljes hypoxi edzés, illetve biciklizés során. A kompresszió hatására könnyebben, hatékonyabban távoznak a salakanyagok, zsírsavak a szervezetből, ezáltal biztosítva a jobb közérzetet is.

Különösen a gyenge vénáktól és a leterhelt nyirokkeringéstől szenvedő vendégek profitálnak a Hypoxi kezelés új funkciójából, a kompresszióból.

A kompresszió (túlnyomás) víz alatti nyomásnak felel meg (vízi torna).

A megemelkedett nyomás mind az aktivált zsírt, mind a káros anyagokkal terhelt szövetek közötti folyadékot a vérkeringésbe préseli. Ezáltal hamarabb energiát tudnak szolgáltatni az biciklizéshez szükséges izommunkához, ahol kalóriát szolgáltatva visszafordíthatatlanul elégnek.

Az Hypoxi S120 hatása jóval túlmutat a pusztán esztétikai aspektuson, vagyis a test szépülésén, egészségügyi vonatkozásban is nagy segítséget nyújt. Sportolóknál izomláz esetén is bevethető, műtétek után lelassult nyirokkeringés esetén is, valamint keringési zavarokra orvos utasítására.

1 db S120 Hypoxi van az üzletünkben.  Órakor kezdődnek a kezelések. 00.45 perckor kérjük érkezésed, ha van telefonon  foglat időpontod.  90 kg -ig tudjuk vállalni az edzést, /ez a legnagyobb méretű hypoxiszoknya, amivel rendelkezik a gép/.