Hypoxi Edzés

 

A Hypoxi egy Zsírégető- Edzéssel egybekötött Vákuum -Terápia a Fogyni vágyó és Cellulittól szabadulni akaró Hölgyeknek!

A Hypoxi -Trainer egy vákuumkamrába rejtett kerékpár, ahol a zsírégető edzést biciklizéssel kell végezni, és közben alacsony nyomású vákuum hat a perifériás területekre, amely lehetővé teszi ezen testrészek, szövetek jobb vérellátását, méregtelenítését, salaktalanítását, és ezáltal a zsírsejtek méreteinek csökkentését is. Az alkatilag meghatározott makacs zsírpárnáktól szabadít meg.

A Hypoxi trainer segítségével a zsírégetőedzés és vákuumhatás egy időben fejti ki a hatást, a bőr felső rétegeibe szállítva vért, amit sportolás során sem ér el a szervezet, edzés közben rögtön az izomzatnál koncentrálódik a vér.

30 perc biciklizés elegendő, mert Hypoxi-Edzés során már a  3. percben (a vákuumnak köszönhetően) zsírégetés történik.

A Vendég 30 percig biciklizik közepes intenzitás mellett, pulzus mérővel követjük a zsírégető szakaszt.
A Hypoxi-Edzés során  nem az izom terhelése a fontos.  3x hatékonyabb, 1 órás Aerobik edzésnél, fogyás szempontjából.
A kötőszövet felmelegedése során a kalória felhasználása a bőr alatti zsírszövetekből történik.
A 4,-5. edzés után már láthatóak a változás jelei a bőrképleten, a gödröcskék halványulni kezdenek, feszesebb kontúrosabb lesz a testvonal, popsi megemelkedik.
Javul a Vendég szív működése, állóképessége, fizikai teljesítőképessége nő.

Természetesen nem akarjuk Vendégeinket lebeszélni a Sportolásról, sőt hisszük sportolni kell,  azonban 1 évben 2 x kúraszerűen “kötelező” lenne Anti-Cellulit kezelésen részt venni minden igényes Nőnek,  mert  /sajnos sporttal nem minden oldható meg/. A Hypoxi -Edzés nagyon jó kiegészítője a sportoló hölgyeknek is. A sportolást 6-8 óra különbséggel végezzük a hypoxi-edzések után,  vagy másnapokon.
Zuhanyozás 3-4 óra elteltével ajánlott.

Nyitva tartás szerint, Egész Órakor kezdődnek a kezelések. Érkezés  minden  Óra 45. percében, átöltözés mosdó használata miatt,  / innen számoljuk a késést/. 

Váltó ruhát: pólót, rövidnadrágot, 2 db kis alakú törölközőt hozz magaddal!

Kontraindikáció: szívbetegség, visszérbetegség, kezeletlen magas vérnyomás, lázas állapot, fertőzőbetegségek, epilepszia, pacemacer, terhesség, rosszindulatú daganatos betegségek esetén. Valamint 100 kg felett.