HypoxiTrainer, hypoxitraining

 

Hypoxi trainer nem divat, hanem nagyszerű találmány (Dr. Norbert Egger osztrák tudós fejlesztette ki), ami a női test felépítésére alapozott, és sportolással egybekötött (cellulit) vákuumterápia. A Hypoxi edzéssokkal több, háromszor hatékonyabb egy cardio, vagy aerobik edzésnél. 

Ezért jól bevethető kúra a fogyni vágyó és cellulittól szabadulni akaró hölgyeknél.

Hypoxi trainer gép Dr. Norbert Egger úr tökéletes alkotása, nála a női problémák meghallgatásra és orvosolásra találtak, komolyan vette a nők életét megkeserítő gondokat.

 

A nők körében kihallgatta az állandó szóbeszéd tárgyát, még a sportoló hölgyeknél is jelentkező apró gödröket a testen, a narancshéjra emlékeztető bőrképlet-problémát, amelyről állandóan beszéltek a nők egymás között, és elgondolkodott rajta, hogyan lehetne megszüntetni. (Sajnos erre a problémára ma is nagyon sok orvos és (gyógy)masszőr csak legyint.)

Hála Dr. Eggernek, a sporttudományok doktorának, kidolgozta nekünk a Hypoxi trainer gépet, amely minden idők leghatásosabb zsírégető- és cellulitterápiája lett, és éppen az alkatilag meghatározott makacs zsírpárnáktól szabadít meg.

A Hypoxi trainer egy vákuumkamrába rejtett kerékpár, ahol a zsírégető edzést biciklizéssel kell végezni, és közben alacsony nyomású vákuum hat a perifériás területekre, amely lehetővé teszi ezen testrészek, szövetek jobb vérellátását, méregtelenítését, salaktalanítását, és ezáltal a zsírsejtek méreteinek csökkentését is.

A Hypoxi trainer segítségével a zsírégetőedzés és vákuumhatás egyidőben fejti ki a hatást, a bőr felső rétegeibe szállítva vért, amit sportolás során sem ér el a szervezet (ott rögtön az izomzatnál koncentrálódik a vér).

A vendég 30 percig biciklizik közepes intenzitás mellett, miközben javul szívműködése, fizikai teljesítőképessége, állóképessége is (pulzusmérővel követjük, hogy zsírégető szakaszban történjen a hypoxiedzés természetesen életkornak megfelelően.

A zsírégetés a Hypoxiedzés 3. percétől bekövetkezik, ezért elég a 30 perc biciklizés. (Cardio edzésnél a zsírégetés csak a 20. perc után következik be.)

 VÁKUUM A HYPOXI TRAINERBEN

Az alacsony nyomáson (vákuumban) történő kezelés hatására a zsírégetés a problémás területekre koncentrálódik. A vákuum szívásának hatására a vérkeringés, nyirokkeringés javul a felső comb és a fenék, csípő, has területén. A vérkeringés, nyirokkeringés élénkülése lehetővé teszi az intenzívebb zsírelszállítást, még kedvezőtlen hajlam esetén is. A megélénkült vérkeringés mellett az alacsony nyomás hatására a sejtanyagcsere is felgyorsul, és ez a sejtben felhalmozott salakanyagok intenzívebb lebontásához vezet. A méreganyagok kiválasztásával a szövet regenerálódik és megfiatalodik, valamint a vákuum aktiválja a rugalmas rostokat (kollagén, elasztin) termelő kötőszöveti sejteket, ennek következtében a bőr feszesebb és rugalmasabb lesz a kezeléseket követően.

A vákuum zsíraktiváló hatása miatt elengedhetetlen előfeltétele a hatékony zsírégetésnek.

 A Hypoxi trainerben az atmoszférikus nyomás csökkentése 40 mbar lehet. Ez egy 2000 m magas hegy atmoszférikus nyomásának felel meg. (férfi program) 10-30 mbar-on (kb. 1500 m magasságnak felel meg) huzamosabb ideig lehet dolgozni. 30-40 mbar nyomást az intervallumkapcsolás ideje alatt alkalmazunk, ami azt jelenti, hogy bizonyos időközökben a vákuumpumpa teljesen kikapcsol és az alacsony nyomás normál nyomásra vált.

A Hypoxi trainerben nem az alacsony nyomás a különleges, amelyet egy hegy tetején is megélhetünk, hanem az alacsony nyomás hatásának korlátozódása az alsó testfélre, deréktól lefelé, lehetővé téve a zsír ezekről a területekről való lebontását.

 

HYPOXI TRAINER S120

+ kompresszióval = nyiroktoló funkcióval rendelkezik

A Hypoxi Trainer S120 forradalmi hatásának alapja három kimagaslóan eredményes módszer együttes alkalmazása: 1. EDZÉS, 2. VÁKUUM, 3. KOMPRESSZIÓ.

A világon elsőként a Hypoxi Trainer S120 rendelkezik a dinamikus vákuumkezelés mellett a túlnyomásos kompressziós terápia funkciójával is, ami megkönnyíti a nyirokrendszer munkáját.

A Hypoxi trainerben számítógép vezérlésével az alacsony és a magas nyomás váltakozik a teljes hypoxi edzés, illetve biciklizés során. A kompresszió hatására könnyebben, hatékonyabban távoznak a salakanyagok, zsírsavak a szervezetből, ezáltal biztosítva a jobb közérzetet is.

Különösen a gyenge vénáktól és a leterhelt nyirokkeringéstől szenvedő vendégek profitálnak a Hypoxi kezelés új funkciójából, a kompresszióból.

A kompresszió (túlnyomás) víz alatti nyomásnak felel meg (vízi torna).

A megemelkedett nyomás mind az aktivált zsírt, mind a káros anyagokkal terhelt szövetek közötti folyadékot a vérkeringésbe préseli. Ezáltal hamarabb energiát tudnak szolgáltatni az biciklizéshez szükséges izommunkához, ahol kalóriát szolgáltatva visszafordíthatatlanul elégnek.

Az Hypoxi S120 hatása jóval túlmutat a pusztán esztétikai aspektuson, vagyis a test szépülésén, egészségügyi vonatkozásban is nagy segítséget nyújt. Sportolóknál izomláz esetén is bevethető, műtétek után lelassult nyirokkeringés esetén is, valamint keringési zavarokra orvos utasítására.

 

 VÁKUUM + ZSÍRÉGETŐ EDZÉS = HYPOXI TRÉNING

A vákuum és zsírégető edzés hatására minden egyes Hypoxi tréning kezelés alkalmával 20-50 gramm zsír égethető el a problémás területekről.

A fogyás 10% történik arcról, karról, mellkasról, a többi 30-60% csípő,has. popsi, combról történik, amit egyénre szabottan befolyásolhatunk.

A HAS, CSÍPŐ, COMB, POPSI zsírszövetének leépítése négy-ötszörösére gyorsul.

A tréninget követő 2-8 órában a felgyorsult anyagcsere miatt további nagy mennyiségű zsírbontás történik még (utózsírégetés). Tehát összesen 40-100 g a valódi zsírégetés.

A Hypoxi trainert egyénre szabottan tudjuk alkalmazni, a vendégek életkorának, fiziológiai adottságának, teljesítőképességének, fogyás mértékének megfelelően.

 

AJÁNLOTT ÉTKEZÉS A HYPOXI TRÉNING SORÁN

 

étkezés HAS, CSÍPŐ fogyasztásánál:

(ha nem tartasz más diétát)

Hypoxi tréning előtti este

– szénhidrát: 1 teljes kiőrlésű üres zsemle

Reggeli

– gyümölcs 2 szem

Ebéd

– fehérje 1 szelet natúr husi zöldséggel

étkezések között alma, kivi, grapefruit, savanyúkáposzta, paradicsom, sárgarépa, karalábé fogyasztása megengedett.

 

étkezés COMB, POPSI fogyasztásánál:

(ha nem tartasz más diétát)

Hypoxi tréning előtti este

– fehérje pl: 1 natur joghurt, vagy 3 szelet vékony pulyka sonka, paradicsommal

Reggeli

– szénhidrát: 1 teljes kiőrlésű üres zsemle, v 1 szelet üres piritos

Ebéd

– fehérje: pl:natur csirke mell, zöldséggel sok folyadék.

étkezések között alma, kivi, grapefruit, savanyúkáposzta, paradicsom, sárgarépa, karalábé fogyasztása megengedett.

Ha napi 500 cal-al csökkentjük a kalóriabevitelt is, azzal az újabb zsírfelvételt blokkoljuk, valamint az izomsejtekben elégetett zsírsavakkal menthetetlenül elérjük a zsírsejtek méretbeli csökkenését, azaz a FOGYÁST!

 

 A HYPOXI TERÁPIA

 

8-10-12 kezelésből áll egy kúra, egyéntől függően, ami függ az életkortól, edzettségtől, leadni kívánt plusz kilók mennyiségétől, cellulit fokozatától sok esetben 3 kúra is ajánlott egymás után!

Heti 3-4 alkalommal ajánlott a Hypoxi edzéseket végezni a változás érdekében.

Hypoxi edzés után a zuhanyzás 2-3 óráig nem ajánlott!

A következetes Hypoxiterápiával és a diéta betartásával 1 bérlet (12 alkalom) alatt 1 ruhaméret-csökkenésnek megfelelő fogyást lehet elérni.

A bőr feszesebb, simább, egyenletesebb lesz, amit már az 5-6. alkalomnál lehet tapasztalni.