Elektrokozmetika

              Új kezeléseink:      1/ LED-es Ultrahang kezelés       2/ Thermage kezelés      3/ Szemkörnyék masszírozó kezelés

1/ LED ULTRAHANG KEZELÉS

Igazi 3az 1-ben kezelés.
Mélyrétegű hatóanyag bevitelt biztosít. Növeli a bőr átjárhatóságát, elősegítve ezzel a hatóanyagok felszívódását. Az ultrahang által megnövekedett keringés fokozza a bőr regenerációs folyamatait, csökkentve a ráncok mélységét, energizálva a bőrt. Az ultrahangos rezgés, nem csak a hatóanyagokat juttatja be, de gyorsítja a sejtek megújulását, a sejtek közötti kommunikációt, keringést. Emellett a LED fény behatol a sejtekbe és ott fejti ki jótékony hatását, vagyis a sejtekben elnyelt energiának köszönhetően csökkenek a gyulladásos folyamatok, stimulálódnak a kollagén rostok, nő a mikrokeringés, A megfelelő fény használata más mélységbe hatol, így más problémákra van jótékony hatással. 

 

 

A  LED segítségével a színek amiatt változnak, hogy más a fény hullámhossza, így a szövetekbe hatolás mélysége is más lesz.
Ezért lesz egy adott szín egy adott bőrproblémára orvosság. Nem a szín miatt, hanem mert a fény azon a hullámhosszon adott mélységbe jut és így tudja kezelni az adott problémát.

 

2/ THERMAGE KEZELÉSÜNK

A Termage készülékek hatását az elektródák száma határozza meg. a miénk 140 elektrodával rendelkezik. Ezek  között rádiófrekvenciás energia áramlik, melynek sűrűsége és a bőrre gyakorolt hatása az elektródák számától és az alkalmazott energia mennyiségtől függ. Ezért fontos a látványos változáshoz a Thermage rengeteg elektródája. Így az eredmények hamarabb megjelennek, látványosabbak és tartósabbak is.

A rádiófrekvenciát elektromos áram állítja elő. Az RF energia létrehoz egy hőhatást, amikor a magas frekvenciájú elektromos áram átáramlik a megcélzott bőrön és összetalálkozik a magas ellenállással rendelkező szövetekkel a dermis mélyén. Ez a 3 dimenziós melegítő hatás (45-60 fokra melegíti fel a bőrt) kollagén denaturációhoz vezet (megváltozik a természetes szerkezete, apró sérülések keletkeznek rajta).  A hő általi stimuláció hatására a felmelegített fibroblaszt sejtek elkezdenek több kollagént termelni, azaz a szervezet megjavítja a sérüléseket, de valójában „túltermel”. Így friss, nagyobb vízmegkötő képességű és jobb minőségű kollagénnel töltődik fel bőrünk. Végül ezek a hatások vezetnek a bőr rugalmasságának javulásához mellékhatások és drasztikus beavatkozások nélkül.

Kezelés menete és tartóssága

Alkalmazzuk kúraként, hetente 1-szer, összesen 2 hónapig. A kúrát követően a felgyorsult kollagén termelés körülbelül fél évig tart, így érdemes havonta egy fenntartó kezelés mellett a kúrát évente ismételni. Természetesen a bőrünk nem az eredeti állapotára tér vissza, csak a kollagén termelődése csökken fokozatosan, hiszen az öregedési folyamat nem áll meg.  Bőrünk azonban mindig jobb állapotban lesz, mintha nem csináltuk volna meg a kúrát, hiszen alapvetően egy tömörebb bőrből indul újra a csökkenés. A letisztított bőrre visszük fel az ultrahang gélt, majd egymás mellé helyezve a kezelőfejet adjuk le pulzusokat a bőrre.  Csíkonként haladunk és egy csíkon 3-szor ismételünk , kipirulásig kezelünk.  A készülék csak akkor ad le pulzust, ha tökéletesen érintkezik a bőrrel és jelzi, ha elemelhetjük a fejet.

 

3/ SZEMKÖRNYÉK MASSZÍROZÓ KEZELÉSÜNK                            feltöltés alatt