Elektrokozmetika

              Új kezeléseink:     1/LED-es Ultrahang kezelés       2/Thermage kezelés      3/ Szemkörnyék kezelő    4/PlazmaPen

1/ LED ULTRAHANG KEZELÉS

Igazi 3az 1-ben kezelés.
Mélyrétegű hatóanyag bevitelt biztosít. Növeli a bőr átjárhatóságát, elősegítve ezzel a hatóanyagok felszívódását. Az ultrahang által megnövekedett keringés fokozza a bőr regenerációs folyamatait, csökkentve a ráncok mélységét, energizálva a bőrt. Az ultrahangos rezgés, nem csak a hatóanyagokat juttatja be, de gyorsítja a sejtek megújulását, a sejtek közötti kommunikációt, keringést. Emellett a LED fény behatol a sejtekbe és ott fejti ki jótékony hatását, vagyis a sejtekben elnyelt energiának köszönhetően csökkenek a gyulladásos folyamatok, stimulálódnak a kollagén rostok, nő a mikrokeringés, A megfelelő fény használata más mélységbe hatol, így más problémákra van jótékony hatással. 

 

 

A  LED segítségével a színek amiatt változnak, hogy más a fény hullámhossza, így a szövetekbe hatolás mélysége is más lesz.
Ezért lesz egy adott szín egy adott bőrproblémára orvosság. Nem a szín miatt, hanem mert a fény azon a hullámhosszon adott mélységbe jut és így tudja kezelni az adott problémát.

 

2/ THERMAGE KEZELÉSÜNK

A Termage készülékek hatását az elektródák száma határozza meg. a miénk 140 elektrodával rendelkezik. Ezek  között rádiófrekvenciás energia áramlik, melynek sűrűsége és a bőrre gyakorolt hatása az elektródák számától és az alkalmazott energia mennyiségtől függ. Ezért fontos a látványos változáshoz a Thermage rengeteg elektródája. Így az eredmények hamarabb megjelennek, látványosabbak és tartósabbak is.

A rádiófrekvenciát elektromos áram állítja elő. Az RF energia létrehoz egy hőhatást, amikor a magas frekvenciájú elektromos áram átáramlik a megcélzott bőrön és összetalálkozik a magas ellenállással rendelkező szövetekkel a dermis mélyén. Ez a 3 dimenziós melegítő hatás (45-60 fokra melegíti fel a bőrt) kollagén denaturációhoz vezet (megváltozik a természetes szerkezete, apró sérülések keletkeznek rajta).  A hő általi stimuláció hatására a felmelegített fibroblaszt sejtek elkezdenek több kollagént termelni, azaz a szervezet megjavítja a sérüléseket, de valójában „túltermel”. Így friss, nagyobb vízmegkötő képességű és jobb minőségű kollagénnel töltődik fel bőrünk. Végül ezek a hatások vezetnek a bőr rugalmasságának javulásához mellékhatások és drasztikus beavatkozások nélkül.

Kezelés menete és tartóssága

Alkalmazzuk kúraként, hetente 1-szer, összesen 2 hónapig. A kúrát követően a felgyorsult kollagén termelés körülbelül fél évig tart, így érdemes havonta egy fenntartó kezelés mellett a kúrát évente ismételni. Természetesen a bőrünk nem az eredeti állapotára tér vissza, csak a kollagén termelődése csökken fokozatosan, hiszen az öregedési folyamat nem áll meg.  Bőrünk azonban mindig jobb állapotban lesz, mintha nem csináltuk volna meg a kúrát, hiszen alapvetően egy tömörebb bőrből indul újra a csökkenés. A letisztított bőrre visszük fel az ultrahang gélt, majd egymás mellé helyezve a kezelőfejet adjuk le pulzusokat a bőrre.  Csíkonként haladunk és egy csíkon 3-szor ismételünk , kipirulásig kezelünk.  A készülék csak akkor ad le pulzust, ha tökéletesen érintkezik a bőrrel és jelzi, ha elemelhetjük a fejet.

 

3/ SZEMKÖRNYÉK KEZELŐ

Eye lift kezeléseinknél alkalmazzuk leginkább. Hatásosan kezeli a táskás, megereszkedett szemhéjakat, valamint a szemkörnyéki apró ráncokat . A vibrációs masszázsnak, állítható hőfoknak és a vörös fotonnak köszönhetően, már az első kezelés is látványos.                          

 

4/ PLAZMA PEN

amely

  • stimulálja az új rugalmas kollagén rostok képződését
  • erősíti az érfalakat, javítja a hajszál értágulatok rugalmasságát
  • csökkenti a gyulladást az alkalmazott területen
  • az allergiás reakciókat csökkenti
  • műtéti hegek, és égési sérülések utáni hegek bőrfelületét regenerálja
  • az aknét, kamaszkori bőrelváltozásokat hatékonyan kezeli
  • az immunrendszert erősíti  virosokat, gombákat inaktíválja

Ózonplazma – hatékony penetráció

Az ultrafinom plazma azonnal aktiválja a bőr epidermális sejtjeit, növeli a bőr hidrofilitását, és segít más molekulák kötődésében, segítve a tápanyagoldat aktív összetevőinek teljes felszívódását, javítja a bőrt és  a bőrt ragyogóbbá teszi.

Újdonság a szépségápolásban: egy egyedülálló technológia, a negyedik halmazállapot (ionizált gáz) alkalmazásával. A szilárd-, folyékony- és gázállapotok mellett az anyagok negyedik halmazállapota a plazma, mely tulajdonképpen ionizált gáz. A   plazmakisülés létrehozása magas feszültség (5-7 kV) és kis áramerősség segítségével történik. A keletkező mikro villámok több mint 200 kémiai reakciót indítanak el.     A plazma energia nagy energiájú hőt és nyomást gyakorol a kezelés során, hidrogéngázt képez a bőr felületén és hat a bőrre. Gyorsan generál F-DBD szubmikronikus plazmagyököket a sejtek között a normális sejtmembrán feszültség reprodukciója és a bőr szerkezetének kiegyensúlyozása érdekében.

Funkciókról bővebben.

1) Javítja a bőrápoló termékek aktív összetevőinek felszívódását és segíti a funkcionális kozmetikumok hatását. 

A nem invazív szupravezetők növelik a tápanyagok áramlását a sejtek között és elősegítik a sejtek felvételét a kavitáció stabilizálásával. És nyitja fel a csatornát a sejtmembránban a termék felszívódásának felgyorsítása érdekében.

2) Baktericid és gyulladáscsökkentő, hatékonyan távolítja el a bőr mély pattanásos baktériumait, pattanási jeleit, aranyérét, pattanásait és egyéb hatásait, és megakadályozza a visszatérést. Antibakteriális gyulladáscsökkentő

Az aktív oxigénatomok, az oxigénmolekulák és az ózon plazmájában lévő plazma által generált sugárzás elpusztítja a baktériumsejt membránt, a DNS-t és a fehérjét, ezáltal baktericid hatást fejt ki Az ózonplazma által kifejtett bőrhámlasztó hatás jelentős hatással van az elhalt gliasejtekre, mivel a pattanást okozó baktériumok és az acne vulgaris 75% -át megöli, különösen a gyulladásos pattanások esetén. Gátolja a faggyúszekréciót és megakadályozza a pattanások megismétlődését.

3) Javítja a bőr rugalmasságát és az öregedésgátlást.

Felgyorsítja a bőr anyagcseréjét, elősegíti a kollagén regenerálódását és enyhíti a bőr öregedését. A sejtek membránpotenciállal rendelkeznek, a belső membrán negatív töltésű, a külső membrán pozitív töltésű. A bőr öregedésével a töltés eloszlása a film mentén nem egyenletes, ez megváltoztatja a film feszültségét.

4) Csökkenti az allergia és szárazság okozta bőrviszketést.

5) Gátolja a melanint, világosabbá teszi a bőr tónusát, a bőr finom textúráját és zsugorítja a pórusokat.