Rádiófrekvenciás Arckezelés

/Rádiófrekvencia elektromágneses hullámmal dolgozik, itt hatóanyag bevitel nem történik./

A rádiófrekvenciás kezelés az arc és az arckonturok liftingje, dekoltazs és nyakbőr vasalója.

A rádiófrekvencia hőhatással az irhában dolgozik, a kollagénrostok a hőhsokkra megváltoznak illetve megújulnak, megsokszorosodnak.  A rádiófrekvencia hatással van az apróbb ráncokra kisimítva azokat, miközben az arckontúrokat is nagy mértékben feszesíti, megemeli.  A hatás azonnal látható és tartós.

 Azonnali hatás :   a  rádiófrekvencás technológiának köszönhetően azonnali látványos eredményre számíthatunk, mert hőhatására a kollagénrostok átmérője vastagabb lesz, hossszuk csökken, a kollagénrostok összehúzódnak, tehát rögtön feszesebb bőrképletet kapunk.

Hosszú távú hatás: az irhát érő hő, stimulálólag hat a fibroblasztokra, melyek a kezelés utáni időszakban megújult erővel szintetizálnak új kollagén és elasztinrostokat. A kollagén és elasztinrostok keletkezésének felgyorsult üteme nagyjából 6-8 hétig tart. A kezelésnek köszönhetően a bőr feszesebbé válik. Különösen hatásos apró ráncok halványítására, az arcbőr, az áll megemelésére, feszesítésére.

 28-30 évtől ajánlott ez a rádiófrekvenciás kezelés, mert a bőr magasabb kollagén tartalma miatt jobban reagál a kezelésre. Ekkor már el kell kezdeni figyelni a bőr és a ráncok állapotára. Az időben elkezdett kezeléssel az elasztin és kollagénrostok minőségének és mennyiségének romlása is késleltethető.

Az első ráncok megjelenését késleltetni tudjuk, az apróbb ráncokat halványítjuk, illetve a kialakult ráncok elmélyülését megakadályozzuk.

Idősebb  korosztálynál  az apróbb ráncokat halványítjuk, és a kialakult látható ráncok elmélyülését megakadályozzuk. 40 éves kortól nagyon ajánlott a rádiófrekvenciás kezelés.

A Rádiófrekvencia általában 20 percig tart, kontakt géllel dolgozunk, ami a elektromágneses hullámokat az irháig közvetíti. Hatóanyagot nem juttat be ez a kezelés. A hámszövet táplálásáról sem feledkezünk meg,  hialuronos szérummal , arcmasszázsal  majd pakolással zárjuk a kezelést.    Ép hámszövet nélkül nincs ép irharéteg sem!   A Rádiófrekvencia  nagyon kellemes meleg érzettel járó igazi relaxálós kezelés, miközben nagyon hatékony és nem jár semmilyen elváltozással, ami akadályozná Vendégeinket a napi tevékenységük folytatásában. 

Érdemes 6-8 alaklomból álló kúrával kezdeni, mert a kollagén termelődés felgyorsulásához, és cserélődéséhez rendszeres stimulációra van szükség. Heti 1x végezzük a kezelést. Havonta- 2 havonta érdemes 1 alkalommal emlékeztető kezelést végezni. Pakolással,arcmasszázzsal:  /45-60 perc/

Arc kezelés: 1 alk. 10.000 Ft.  4 alkalmas Bérlet 38.000Ft.

Dekoltázs és Nyak kezelés  1alk. 10.000  4 alkalmas Bérlet 38.000 Ft.