ARCMASSZÁZS

 

Fordult a kocka, ma már mindenki testi fittségére figyel, tornázik, testének minden izom csoportját megdolgoztatja: izomerősítés, fogyasztás, nyirokkeringés javítás, és egyéb okokból: Fitness-Centerekben, kozmetikákban ilyen-olyan csoda gépekkel, de arcunk tornájáról, vagyis hogy ott is izmok léteznek , amit karban kell tartanunk teljesen megfeledkezünk. Pedig arcizomzatunkat is tornáztatni kell, még 

ha passzívan is arcmasszázzsal mert ezáltal megelőzzük a mimikai, degerenációs ráncok elmélyülését, ami egy részt a stressznek a grimaszoknak, emocionális állapotunknak, illetve a megfeszült izom állapotnak köszönhető általában.

 

A masszázs- arc masszázs a szervezetben és bőrben lejátszódó élettani folyamatokat serkenti, hat a bőrre, az izomrendszerre, az idegrendszerre is. Az irha és a bőralja vérereiben keletkező vérbőség a bőr valamennyi rétegében jelentős változást eredményez. Fokozódik a hámképzés, ami a hám ellenálló képességét javítja. Elősegíti az elhalt hámsejtek leválását is. A kötőszövet élettani folyamatait felgyorsítja, sejtjeinek és rostjainak képződését fokozza, ezért a masszázs elengedhetetlen az öregedési folyamatok késleltetésében. A bőr hőmérsékletének emelkedése , elősegíti a hatóanyagok felszívódását a bőrbe, de bőrtisztító, puhító hatású is lehet.
A masszázs anyagcsere-fokozó hatása miatt: a bőr öregedési folyamatainak késleltetésére alkalmas és használnunk kell rendszeresen. Akkor kell elkezdenünk a rendszeres masszírozást, amikor az öregedési folyamatok még nem szembeötlők, azonban a bőr turgora még megfelelő, nem ráncosodik bőrünk. Különösen akkor érünk el hatást, ha hatóanyagos krémmel végezzük. A Lifting Arcmasszázs alaposan stimulálja a szövetet, fokozza a vérkeringést és aktivizálja a metabolikus tevékenységet és azonnal feszesítő hatása van. Csökkenti a ráncokat kontúrosabbá teszi az arcot, javítja a megjelenést.

Az emberi arc mindig változik. A mosoly, a stressz, aggódás, szomorúság- bánat- fájdalom, mély alvás ráncokat hoz létre, a megfeszült izomzat hatására. A mély ráncokat az izomzat feszülése hozza létre az arc szöveteiben. A megfelelő masszázsfogásokkal tudunk hatni az izmokra, attól függően tonizálnunk, vagy lazítanunk kell azokat. A LIFTING-ARC-MASSZÁZS tonizálja, ellazítja az arc megfeszült izmait, ezáltal a ráncok kisimulnak, halványulnak. Mélydörzsöléssel csökkentjük az izmok tónusát, izomgörcs oldására alkalmas gyúrással, a mélyen fekvő izmokra fejtünk ki préselő, szivattyúzó hatást. Vibrálás: vérnyomás csökkentő, fájdalomcsillapító- nyugtató hatású , ami elengedhetetlen egy jó masszázs során! Az arc idegeire gyakorolt nyomás csökkenti az idegrendszer feszültségét, ezért nyugtató-lazító hatású. A speciális nyirokdrenánzs fogások segítik eltávolítani a felhalmozódott salakanyagokat az arcszöveteiből, ezért érezzük masszázs után mintha arcunk lebegne, könnyebbé válna, ez mennyei érzés, ha jó kozmetikus végzi. Természetesen a tónustalan arcizomzat is rossz megjelenést, petyhüdt bőrképletet, beesett arcot eredményez, de a lifting arc- masszázs ezen is segít és tónusba hozza az izmokat így szintén kisimítja feszesíti az arcbőrt.

A klasszikus kozmetikai simító arcmasszázzsal szemben, a Lifting – Arcmasszázs néhány mozdulata mélyen az izomzatra hat, így megtörténik a mély izomzat relaxációja és az izomszövet ellazulása , méregtelenítése, ami láthatóan azonnal csökkenti a ráncokat. Az arc üdébbé, vonalai kontúrosabbá, a szemek csillogóan ragyogóvá válnak masszázs után, visszaadva a bőr fiatalságát, szépségét és színét.

A Lifting Arcmasszázst érdemes kérned kozmetikusodtól hetenként-kéthetenként legalább egyszer, a bőröd fiatalsága érdekében, mert ezt sajnos otthon nem tudod ilyen-olyan kencékkel, pakolásokkal helyettesíteni, akármilyen drága termékkel is ápolod.
 
 

 Drágaköves arcmasszázs
A KÖVEK gyógyító erővel rendelkeznek ugyanúgy, mint a növények és fák. A kövek ásványokból állnak. Testünk egészséges működéséhez szükségünk van ásványra. A gyógyhatású rezgéseik által a kristályok harmonizálják környezetüket, és javítják a közérzetet. Bőrrel közvetlenül érintkezve lenyelés nélkül is képesek testünk harmonizálásra. Magas frekvenciájuk révén rendelkeznek azzal az erővel, hogy növeljék emberi rezgéseinket, és megnyissák csatornáinkat spirituális énünk üzenetei számára. Finom rezgéseivel minden kő energiát áraszt és eltérő rezonanciákat okoz a test különböző pontjain. Nem azzal gyógyítanak, hogy a betegséget közvetlenül megtámadják, hanem azzal, hogy felsőbb énünk harmonikus rezgéseivel árasztják el testünket. 

 

Rózsakvarc 
Rózsakvarc színét a mangán tartalom adja. A mangán aktivizálja az enzim működést. A rózsakvarc fokozza a szövetek vérellátását, gyógyítja a bőrbetegségeket, csillapítja a viszketést, fokozza a termékenységet. Eltökélté és segítőkésszé tesz, növeli az ember szeretetét. Ezért tartják a szeretet kövének is. A görög mitológia szerint, Erosz a szerelem istene ajándékozza az embereknek a rózsakavarcot.

 

Hegyikristály 
Ez a kő különösen tiszta intenzív energiával rendelkezik. Energiáira akkor van leginkább szükségünk, ha immunrendszerünk legyengült. Segít a fejfájás és végtagfájdalmak esetén, általános stabilizáló hatással rendelkezik. Megszünteti az energiablokádokat , megnyugtat.. Az áttetsző hegyikristály tisztító hatású, nem csak a szellemet, a testet is megtisztítja. A legerősebb energiakövek egyike.

A drágakövek a gyógyhatású rezgéseik által a kristályok harmonizálják környezetüket, és javítják a közérzetet. A drága kövek szellemi, lelki és testi síkon egyaránt kifejtik hatásukat. Befolyásolják gondolkodásunkat, segítenek túllépni az ártalmas gondolatokon. Lelkünkre megnyugtató hatást gyakorolnak, testünkben megszüntetik a görcsösséget és a gyulladásokat, ezenkívül salaktalanító, és általában erősítő hatást fejtenek ki.

 

 

A drágakövek testünkkel érintkezve fejtik ki hatásukat, ezt a jelenséget használjuk ki ARC- és TALPMASSZÁZS során a kozmetikában.