HIDRATÁLÓ TESTMASSZÁZS

4 az 1-BEN (20 perces hátmasszázzsal

Az időjárás változásaira a tél, a szoli, a nap, a víz, légköri szennyeződés hatására bőrünk kiszáradással reagál. Hiába a sok vitamin, a folyadék pótlása, bőrünk száraz „porlik” fakó és fénytelen. Ilyen esetben és egyébként is szüksége van kötőszövetünknek a kívülről való táplálásra kezelésére. Ráadásul a száraz bőr nyitott kapuként szolgálhat a mikroorganizmusok behatolására is (gomba, vírus, baktérium).
Ezt pedig Te se várd meg, gyere el és kérd ezt a masszázst!!!

Bőrünknek 3 dologra van feltétlen szüksége, hogy visszanyerje pompáját, ragyogását, egészségét.

 

1. Hámlasztás, bőrradirozás
2. Hidratálás, vitaminok bejuttatása
3. Mechanikai hatások

 

1. Hámlasztás, bőrradírozás

A masszázs simító és dörzsölő fogásai hatására meggyorsul a bőr felületén lévő elhalt hámsejtek leválása és közben fokozódik a mélyebben fekvő fiatalabb sejtek növekedése. Ez hozzájárul a bőr természetes rugalmasságának megőrzéséhez, sorvadása csökkenéséhez, tónusának növekedéséhez. Az elhalt hámsejtek eltávolítása teltebbé és még szebbé teszi az új hámszövetet.
Ha megszabadul a bőr az elszarusodott szövetektől, lehetővé válik az antioxidánsok, öregedés gátlók, hidratálók számára, hogy könnyebben bejussanak a bőrbe és kifejtsék hatásukat.

2. Hidratálás, Vitaminok bejuttatása

Jojóba olaj, avokadó olaj, aloe vera, GLA, A – E vitamin + kakaó + magnezium + foszfor + Kalcium + esszenciális narancsolaj tartalmú vajkrémmel történik a masszázs „bokától-tokáig”.
A masszázs a vitaminokkal, olajokkal együtt alapvetően táplálják a bőrt és együtt fokozzák annak anyagcseréjét, hidratálják, rugalmasabbá és feszesebbé teszik. Intenzív energizáló és bőrfeltöltő hatást fejtenek ki együttesen.

3. Mechanikai hatások (meghatározott kézi fogások sorozata)

Hozzájárulnak a kötőszövet tartásának és rugalmasságának visszaállításában.
A masszázs hatására a bőr alatti kötőszövetben gazdag vér és nyirokérhálózat összehúzódik, és kitágul, ezáltal fokozódik keringés. A masszázs mechanikai hatására a vérkeringés fokozására felgyorsul, a különféle lerakodások felszívódása a kezelések közben megszűnnek a bőr alatti kötőszövetben lévő feszülések, letapadások, hegesedések. Mivel a felszín alatti sejtek stimulálva vannak, azok a bőrt erősítő kollagén és elasztin rostok fokozott termelésével reagálnak, melyek felelősek bőrünk feszességéért, rugalmasságáért, szépségéért.

A fent említett ingerek a hatóanyagokkal együtt szinergista módon javítják a bőr felületi megjelenését, eltűntetik a bőr egyenetlenségeit a fakó-szürkés bőrszínt, és a kellemetlen húzódásokat amit a száraz bőr okoz.
Masszázs után újra egészséges, selymes, feszes, bőrben pompázhatsz.

4. Hátmasszázs

Masszázs után a hátadról is lekerülnek a mázsás kövek, melyeket úgy érezted eddig cipeltél.

 

Jojoba olaj: szerkezete feltűnően hasonlít az emberi faggyúéhoz. Gyorsan felszívódik és értékes tápanyagokat tartalmaz. Lágyítja és nedvesen tartja az öregedő bőrt. Antioxidáns tartalma miatt lassítja a bőr öregedését.

Avokádó olaj: táplálja és megfiatalítja a száraz vízhiányos öregedő bőrt magas A-vitamin és E-vitamin tartalma következtében segíti a bőr fiatalítását, regenerálását.

GLA: (gamma-linolsav) tartalma biztosítja a bőr egészségét, és támogatja az öngyógyító képességét, jó működését. (Ligetszépe olaj is tartalmazza, nem véletlen a neve GLA tartalmának köszönhetően)

Narancsolaj: meggátolja a bőr kötőszövetében a víz pangását, ezáltal biztosítja a víz egyenletes eloszlását és a bőr felfrissülését.

Kakaó: közismerten endorfint termel, így segíti a bőrt, mint a test-lélek harmonikus feltöltődését.