AROMATERÁPIÁS MASSZÁZS: MÉREGTELENÍTÉS, GYÓGYÍTÁS

Az aromaterápiában a masszázs arról szól, hogy megkönnyítsék az illóolajok behatolását a testbe, és fokozzák azok gyógyító hatását. A masszázskezelés önmagában is alkalmas az izmok ellazítására, elősegíthetjük a vele a vér és nyirok szabadabb áramlását, ezen kívül megnyugtatja az elménket is. Ám, ha ez a sok jótékony tulajdonság az illóolajok gyógyító erejével párosul, kiemelkedően jó eredményt érhetünk el.

A lazító, stressz oldó aromaterápiás testmasszázst a vendég aktuális állapotához választott növényi eredetű olajok, illóolajok vagy azok kombinációjának felhasználásával végezzük a svédmasszázs fogásaival.
A lassú, finom, de kellően erős mozdulatokkal végzett masszázs célja az izmok ellazítása, a nyirokkeringés fokozása, a közérzet javítása, az életerő fokozása valamint a bőr szépítése: feszesítése, rugalmasságának visszanyerése.

Az illóolajok elsősorban a bőrön keresztül szívódnak fel, a kitágult pórusokon keresztül az érpályákba és így a mélyebben lévő szöveti részekben is kifejtik hatásukat.
A masszázs során elillanó és belélegzett olajok hatnak érzékszerveinkre is, nyugtató, frissítő, a hangulatot javító hatásuk érvényesül. Így intenzívebbé válik a masszázs relaxáló, energetizáló és vitalizáló ereje. A masszázs és az illóolajok hatására a salakanyagok eltávoznak a szervezetből. Ennek köszönhetően a bőrünk feszesebb, rugalmasabb lesz, valamint érhálózatunk is rugalmasabbá válik.

A Vendég masszázs utáni euforikus állapotát a jól összeállított fogások sorrendiségével és ennek a koreográfiának a betartásával, a megfelelő erővel adagolt mozdulatokkal, valamint a bázisolajba kevert illóolajok varázslatával (gyógyító hatásával) éri el a masszőr.

Az aromaterápiás masszázs belülről is szépít, így teljes relaxálást, újjászületést, frenetikus hatást biztosít minden vendég számára. Erősíti az immunrendszert, a szervezetben lévő gyulladásokat csökkenti, nyugtató hatása révén az alvászavarok is megszüntethetők.

Az aroma masszázsnál a hát masszázsára nagy hangsúlyt fektetünk.
60 percben talpaktól egészen fülcimpáig tart a masszázs.
Igény szerint, kérésre arcmasszázst és mellmasszázst is végzünk.

Aromax olajokkal dolgozunk.