CELLULITMASSZÁZS: A NARANCSBŐR ELLEN

 

A Cellulit masszázs természetes, hatékony és kényelmes módon segít eltüntetni a narancsbőrt. Karcsúsít, átformálja testkontúrját, megemeli a popsit. A bőrt feszesebbé, puhábbá és selymesebbé varázsolja. Természetesen hosszú folyamatot igényel, de megfelelő életvitel mellett meglehetősen jól javítható az állapot.

A cellulit (narancsbőr) a test bizonyos részein kialakult ödémás, betokozódott méreganyaggal teli zsírsejt, amelytől a szervezet nem tud megszabadulni. Más, mint a nehéz zsírréteg. A megnövekedett súly miatt elszakadnak a kollagén rostok és az elasztin szálak. A megrongálódott szálak nem tudják megfeszíteni a szöveteket, így azok egyenetlenül kitüremkednek és okozzák a horpadásos, gödröcskés, logó bőr képet.

A Cellulit masszázs elősegíti, hogy a felhalmozódott nyirok, salakanyaggal együtt a nyirokcsomókon keresztül a véráramba jusson és kiürüljön, így megszabadítva a zsírsejteket a méreganyagtól. Valamint ez a masszázs hihetetlen módon meggyorsítja az anyagcsere folyamatokat a vérkeringést, és a szövetek frissítését a szervezetben. Elősegíti az új kollagén termelést, ami a szövetek feszesítését fokozza. Természetesen speciális krémekkel fokozzuk a hatást.

cellulitmasszázs

Masszázs menete: 45-60 perc

 

Nyirokcsomók, vesepontok, hólyagpontok masszázsa.
Hason perisztaltika beindítása masszázzsal. Hason nincs zsírtörés.
Megfordul a vendég
Szükség esetén: vádlik cellulit masszázsa, köpölyözése, hátulról combok cellulit masszázsa, köpölyözése, popsi cellulit masszázs, köpölyözése, majd ugyan ezen területek mézes masszázsa, következik.

A mézes masszázs segít kihozni a nyirkokon és megnyílt pórusok keresztül a salakanyagot, és a bőrt selymessé, bársonyossá teszi.
Majd megfordul a vendég és a combok cellulit masszázsa, köpölyözése, mézes masszázsa következik.
Befejezésként vérkeringést fokozó krémmel bekenjük, majd fóliával betekerjük a vendéget, amiben 20 percet pihen meleg takaróban.
A masszázshoz életmód-tanácsadás is hozzátartozik. és sok folyadék fogyasztása!!!

A várt eredmény csak hosszas és rendszeres masszázzsal érhető el. Kúraszerűen 12-15 alkalom javasolt. Sok esetben 2-3 kúra egymás utáni lefolytatása is szükséges.

Első 2 hétben: heti 4 alkalommal, utána heti 3- alkalommal kell elvégezni a masszázst.
(köztes napokon torna), infraszauna

Második kúránál már megengedhető a heti 3- 2 alkalom, fontos, hogy a két masszázs kezelés között 3 napnál több ne teljen el.
Majd minimum havi 1 vagy 2, 4 szinten tartó masszázs ajánlott a jó eredmény megtartása érdekében. De szinten tartó kezelésekig úgy megszeretitek a Cellulit masszázst, hogy igénylitek is a folytonosságát.

 

Fokozhatjuk a hatást

  • infraszaunával,
  • ultrahangos kezeléssel,
  • Hypoxitrainerrel,
  • vákuum masszázzsal,
  • rádiófrekvenciás kezeléssel
A kezeléshez játszó pólót, vastag zoknit hozzatok

Kontraindikáció: daganat, trombózis, magas vérnyomás, lipomák (zsírcsomók), cellulitisz