CSOKOLÁDÉ MASSZÁZS

Újszerű, és csodálatos érzést nyújt a csoki masszázs. Hidratálja, rugalmassá teszi a bőrt. Lipid és zsírbontó hatású. A veséket méregtelenítésre készteti. A bőrön és szaglóhámon keresztül felszívódó csoki, boldogságérzetet, relaxáló hatást biztosít.

A csokoládéról köztudott, hogy a kakaó alkotóelemeinek köszönhetően, az egyik legtáplálóbb édesség — boldogság a test számára — és bőrön keresztül történő felszívódásának köszönhetően a bőr számára is. Olyan vízben oldódó vitaminok vannak benne, mint a B1-, B2- és B3-vitamin, valamint vasban is rendkívül gazdag. Létfontosságú tápanyagokat és antioxidánsokat tartalmaz, amelyek megvédik a bőrsejteket a káros szabad gyököktől.

A kezelés alatt a masszőr alaposan átmasszírozza az egész testet, és a krémet 20-30 percig a bőrön hagyja befóliázva, hogy a bőrtápláló hatóanyagok teljesen beszívódhassanak, így fizikailag és szellemileg egyaránt kellemesen ellazulhasson a Vendég. A masszázs koreográfiájának és a kakaó több, mint 800 molekulájának köszönhetően érhető el a frenetikus hatás.

A csokoládé masszázs a leginkább endorfin termelő, lélekre ható kezelés. Tökéletes elmerülés a fizikális és mentális „jólétben”. Kivételes anti-stressz és rossz közérzet űző hatású. A magas kakaótartalmú csokoládékrém hidratálja, puhítja és revitalizálja a bőrt. A csokoládé masszázs öregedésgátló hatása mellett a finom, meleg kakaóillat, a hangulatos fények és a lágy zene hatására az izmaink ellazulnak és a szorongásaink is elmúlnak.
A csokoládé masszázs jótékony hatásai: a boldogsághormon termelésnek köszönhetően antidepresszánsként is alkalmazható a kezelés. Emellett a csokoládé masszázs, öregedés késleltető és stresszoldó hatású, valamint serkenti a test zsírégető folyamatát is. Jót tesz a csoki imádókkal is, mert így bőrön át telítődhetnek a csokival és ezért nem érzik szükségét a mindennapi tábla csoki befalásának, mely a hízásuk fő okozója!!!