MEZOLIFT ARCKEZELÉSEK

A kozmetikai kezelések eredményességét nehezíti a bőr védekező rendszerének,
a savköpenyének (barrier réteg) átjárhatatlansága.
A eljárás: az ELEKTROPORÁCIÓ “tű nélküli mezo”
vagy MESOSYSTEM GÉP, MEZOPEN, és DERMAROLLER.

MEZOLIFT ARCKEZELÉSEK

A kozmetikai kezelések eredményességét nehezíti a bőr védekező rendszerének a savköpenyének (barrier réteg) átjárhatatlansága. A hagyományos krémek, pakolások hatóanyagai nem mindig szívódnak fel a bőr mélyebb rétegeibe. A molekuláik is túl nagyok ahhoz, hogy átjussanak a pórusokon és sajnos nem tudják kifejteni hatásukat. A krémek sokszor csak a bőr két felső hámrétegét ápolják, így tüneti állapotán, szárazságérzetén, vagy zsírosodásán javítanak, de igazi bőrmegújító hatást nem tudunk velük elérni. Ha nem csak szemfényvesztést kívánunk elérni a kozmetikában, szükség van a mezoterápiás kezelésekre, amivel átjutunk a bőr barrier rétegén, és bejuttatjuk a megfelelő (steril) hatóanyagot a megfelelő helyre, ahol ki fejthetik hatásukat sejtszinten. Erre több mezoterápiás módszer áll rendelkezésünkre, a Nobel díjas eljárás: az ELEKTROPORÁCIÓ “tű nélküli mezo” vagy MESOSYSTEM GÉP, MEZOPEN, és DERMAROLLER.

 

Elektro-Kozmetikai kezelések közül egyelőre nincs jobb hatóanyag beviteli technika, mint a mezoterápia. A kozmetikában a mezoterápiás arckezelés során Elektroporációval, MezoPennel, vagy Mezo-System géppel azaz “tűs mezoval” maximális koncentrációban adalék anyagok nélkül speciális hialuronsav+vitamin+peptidek és antioxidánsok kombinációját juttatjuk be a bőr középső rétegébe az irhába, hogy 

ott hassanak, dolgozzanak és építsenek, ahol szükséges.

A mezoterápiával-elektroporációval a vízcsatornákat megnyitva az irha cellurális terébe, illetve sejtmembránon keresztül közvetlen a sejtekbe juttatjuk a sterilhatóanyagokat. A megnyitott aqvaporin csatornák, azonnal záródnak, ahogy elemeljük a kezelőfejet a bőrtől, a hatóanyagokat magukba zárva, és rögtön munkára bírva.

A kozmetikában a mezoterápiás arckezelés, nem egyenlő a plasztikai sebészetben alkalmazott hyaluronos ráncfeltöltéssel, ott a hyaluronsav molekulák más szerkezettel rendelkeznek és térfogat kitöltő szerepük van. Mezoterápiával a hialuronsav a bőr saját öngyógyulási folyamatait a kollagén, elasztin sejtek termelődését indítja be és az új kollagén háló kialakulásával hyaluronsavak vízmegkötésével válik a bőr feszessé, hidratáltá és sugárzóvá.

Mezoterápiával a szemkörnyék ápolását előtérbe helyezhetjük, mert elektroporációval bátran megközelíthetjük a szem körüli szarkalábakat, nem okozunk problémát, károsodást. Az alsó és felső szemhéjakat is körbe kezelhetjük, visszatáplálhatjuk mélyebb rétegekben, amit a legtöbb gépi kezelésnél nem tehetünk meg.

A legjobb eredményre akkor számíthatunk: amikor a Meso- System géppel és utána Elektroporációval is megkezeljük az arcot. Ilyenkor a tűszúrások jótékony hatásai is érvényesülnek cytokinek képződnek, általuk feszesedik a bőr, és újra kontúrossá válik az arc.

Kozmetikánkban a legjobb mezoterápiás ampullákkal dolgozunk a nagydíjas: Revita Care, és az Oxynergy Fusion Mezotherapy termékekkel a MEDIST-től.

Minden ampulla csak tiszta aktív összetevőket tartalmaz, tartósítószerek és egyéb vegyi anyagok nélkül. Az ampulláik rendszeres fent említett alkalmazása során, hatékonyan megelőzhető a bőr idő előtti öregedése. Általuk a bőr egyre szebb, rugalmasabb-feszesebb és hidratáltabb lesz. Ezáltal elérhetővé válik a természetes megfiatalosodás.

F-XFC: Anti-aging fiatalító szérum
Az organikus szilicium formula a fő összetevője, tartalmaz még DMAE-t és kis molekulasúlyú hialuronsavat. Erőteljesen lassítja a bőr öregedést, semlegesít a szabadgyököket, csökkenti az oxidációs folyamatokat, stimulálja a kollagén szintézist, feszesíti a bőrt, puhít, hidratál, térfogat növelő, kiváltja a hialuronsavas mikro-injekciót.

F-ACN: AKNÉ KEZELÉS
A F-ACN ampulla az AKNÉ célzott kezelését biztosítja. Aktív összetevői kanadai füzike antibakteriális hatása révén, szalicilsav,+ retinol segíti megnyílni a pórusokat, a retinol egyben segíti megkötni a szabadgyököket, sejtmegújító hatása van a tripeptid stimulálja az extracellurális mátrix fehérjéket, ezáltal elősegíti a szöveti megújulást, C-vitamin, B5 vitamin, B2 vitamin, B6 vitamin hatására együtt megszünteti a gyulladásos állapotot, és beszabályozza a fokozott faggyútermelést normál szintre.

F-XADN: bőrfeszesítő, bőrregeneráló szérum

Az ampulla DNS kivonata növényi eredetű ami képes helyre állani a sérült sejteket, újjáépítve a kötőszövetet, a rostképződés stimuláció által. szövet tápláló hatása van mely megváltoztatja a bazáslis réteg sejtjeit az epidermiszben. helyre álltó hatása által megelőzi a bőrmegöregedést, csökkenti az oxidatív stresszt, csökkenti a ráncokat és finomráncokat. feszesíti a bőrt és a kollagén szintézis stimulációja, valamint a hialuronidaz aktivitásának csökkentése által helyre állítja a bőr strukturáját. Puhítja a bőrt.

F-HA+ bőrfeszesítő, vízmegkötő, hidratáló szérum
A hialuronsav a tökéletes kezelési mód nagyon szárazbőr esetén. A hialuronsav segít megtartani a hidratált és feszes bőrt. A kis molekulasúlyú hialuronsav javítja a sejtek kohézióját, ez meggátolja a transzepidermális vízvesztést, és stimulálja a kollagén-1 szintézist.

F-EYE CONTUR komplett szemkörnyék feszesítő szérum
Tökéletes szérum a szem alatti táskák sötétkarikák, ráncok, megereszkedettség, szárazság ellen. A Pal-GHK, a Pal-CQPR, + hialuronsav a hidratáltságot, feszességet ráncok csökkenését biztosítja A chrysin és a N-Hidroxiszukcinimid aktiválják a hemoglobinnal kapcsolatos pigmentek felszívódását, melyek a sötét karikákért és a helyi gyulladásért felelnek. Az organikus szilicium az articsóka kivonat és a ginko biloba segít eltüntetni a felgyülemlett folyadékokat és zsírt, melyek a szem alatti táskákért felelnek. Egy páratlan szinergia a gyönyörű, világos szemkontúrért.

F-BTX botox hatású szérum  
Két fajta peptidek kombinációja: oktapeptidek és pentapeptidek, ezeknek együtt botox-szerű hatása van. A peptidek gátolják és csökkentik az arcizmok összehúzódásait, megelőzve az új mimikai ráncok kialakulását, csökkentve a ráncok elmélyülését és megjelenését. Hidratál, feszesít, stimulálja a kollagén szintézist. Részben kiválthatja a botox és hialuronsavas mikro-injekciót.

CytoCare 532 Anti-aging
erőteljesen táplálja a bőrt, teltebbé, egészségesebbé teszi, segít megtartani a bőr biológiai egyensúlyát, visszaállítja az öregedési mechanizmust, védelmet biztosít.

A mezoterápiás arckezelést heti 1x ajánlott elvégezni 4-5 héten keresztül, majd havonta 1 ismétlő kezelés ajánlott a jó eredmény megtartása érdekében. Tűs mezoterápiát 2 hetente végezzük, ugyanúgy 4-5 alkalommal negyedévente 1 ismétlő kezeléssel, érzéstelenítünk előtte.

Kezelés előtt szükséges arc megtisztítása, smink eltávolítása, majd az arc bőrradírozása leginkább hidroabrázióval és fertőtlenítése, illetve érzéstelenítés.