MEZOPEN

A MezoPen a dermaroller tovább fejlesztett gépesített változata kollagén indukciós terápia hatóanyag bejuttatás és mechanikai kezelés egyben.

Lecseréltük a dermarollert, MezoPenre, mert kevesebb hámsérüléssel, fájdalommal, és nagyobb hatékonysággal dolgozik, ráadásul nem kell a dermarollert megvennie vendégeinknek, így pénztárca kímélőbb kezelést tudunk biztosítani számukra.

MezoPent, jó eredménnyel használjuk: aknék, hegek, mély ráncok eltüntetésére, halványítására, striák, atrófiás hegek kezelésére, megereszkedett, petyhüdt bőr kezelésére, szájkörüli ráncok eltüntetésére, tág pórusok, bőrfeszesítés, lifting kezelésre, öregségi foltok halványítására.

A MezoPen 12- 32 tűvel és kezelés közben állítható hosszúsággal dolgozik merőlegesen a bőrfelszínre, oda-vissza mozgással. A kezelés közbeni mélység állíthatóságának köszönhetően, az arc minden kontúrját tudjuk vele kezelni. Függőleges irányban nyitja meg a csatornákat, ezért sokkal kisebb a hámsérülés a vérzés a fájdalom a dermaroller okozta haránt irányú sérüléseivel szemben. Az érzékenyebb területeken, mint szemkörnyéke is nyugodtan dolgozhatunk vele.

A MezoPen mechanikai tűszúrások, + steril hatóanyag egyidejű bejuttatásának hatására a bőr barrier réteg áttörésével a megnyitott aqvaporin csatornákon keresztül, az egészséges hám maradandó károsodása nélkül, idézi elő a sejt megújulási folyamatokat. 1-3 hónap múlva új kollagén háló alakul ki az irhában, így a bőr megfiatalodik, feszesebbé, üdébbé, rugalmasabbá válik.

MezoPen – A kezelések eredményessége az olyan ablaktív kezelésekével vetekszik, mint frakcionált lézer, IPL, Laser Resurfacing, és kémiai peelingek.

MezoPen kezelés menete: letisztítás-peeling, érzéstelenítés fóliában: 15 p., fertőtlenítés: 1-3 p. MezoPennel kezelés: 15 p. elektroporáció: 7-10 p., steril nyugtató pakolás: 15 p, napközben /fényvédelemmel befejezés/. Ősszel és télen, mikrodermabrázió végezhető előtte + 15 perc.

Mezopennek semmilyen káros mellékhatása nincs, minimális kellemetlenség érzettel jár. Kisebb mélységben akár fájdalom csillapítókrém felvitele nélkül is végezhető a kezelés, természetesen egyéni érzékenység figyelembe vételével. Egész évben végezhető a kezelés, megfelelő napfény védelem mellett. 1-2 nap enyhe bőrpír jelentkezhet, de eközben teljesen aktív- mindennapi élet, munkában való részvét vállalható. Otthoni kiegészítőnek a elkövetkezendő napokban Skin-Healing-gél alkalmazása javasolt használata hatásos nyugtatást-hidratálást biztosít.

Kúraszerűen 5-6 alkalommal 2 hetente érdemes a kezelést elvégezni és néha emlékeztető kezeléseket alkalmazni, félévente újra kúraszerűen használni, ha a Vendég is úgy érzi.

Kontraindikáció: aktív bőrfertőzés, pattanás, ekcéma, herpesz, anyajegy, krónikus bőrbetegség, véralvadási problémák, rosszindulatú bőrelváltozás, rosacea, pikkelysömör, terhesség, szoptatás, kezelést megelőzően gyümölcssavas hámlasztás, lidokain érzékenység, cukorbetegség, roacután, aszpirin és-tartalmú gyógyszerek szedésekor.

MezPen, mint Kollagén Indukciós Terápia
“A bőrünkben lévő kollagén jelenléte adja bőrünk rugalmasságát, az idő múlásával viszont vízmegkötő képessége folyamatosan csökken, ennek következtében alakulnak ki a szarkalábak, majd ráncok, valamint a bőr veszít rugalmasságából és feszességéből. Az eljárás során az apró tűk, mikro sérüléseket ejtenek a bőr felszínén, ami szabad szemmel nem látható és nem érezhető. ekkor a szervezet azonnal reagál erre a sérülésre és elkezdi gyógyítani. A test kollagént és elasztint kezd termelni, ez a két fő kulcsfontosságú építőeleme a bőrnek. Mivel nem történt meg a már meglévő hibás kollagén eltávolítása vagy tényleges károsítása, a létrejövő új kollagén formációk hozzáadódnak a meglévő kollagén szintekhez. a kollagén termelődés indukálása természetes folyamat, ezért a kezelés nem okoz semmilyen károsodást, vagy allergiás reakciót. a folyamat és a hatás még a kezelést követő hónapokban is tart.” 
Medist/ Dr. Kalmár Miklós