MIKRODERMABRÁZIÓ

 

Alkalmazásával gyors látványos és tartós eredmény érhető el a felszínes ráncok, szarkalábak, aknék, tág pórusok, hegek, pigmentzavarok, öregedési foltok, striák, és más bőrproblémák kezelésekor.
Olyan bőrfiatalítás, amelynek lényege, hogy az elhalt szaruréteg eltávolításával új fiatal hámréteg képződésére serkentjük a bőrt. Az elöregedett eltávolított sejtek helyébe újonnan, nagy számban képződött egészséges hámsejtek lépnek.

A hámréteg felső részének eltávolítását steril gyémántkristályok és egy vákuumos szívóhatású készülék segítségével végezzük. Ezek a kristályok mechanikus hámlasztással távolítják el a bőr legfelső rétegét, ezáltal elősegítik a bőr megújulását, a pórusok összehúzódását és gyógyhatású krémek maradéktalan felszívódását. A legtökéletesebb hatás a mikrodermabráziós kezelés és a speciális hatóanyagú kozmetikumok együttes alkalmazásával érhető el. Csiszolás után sokkal könnyebben penetrálnak és hasznosulnak  a hatóanyagok, tehát ezt kihasználva rögtön megtápláljuk a bőrt. 

Nincs kipirosodás, kellemetlenség utána, visszatérhet közösségbe a kezelt vendég.  Szoli, és napozás Tilos! Fényvédő krém használata kötelező, minimum 2 hétig.   Aznapi edzés sem javasolt az izzadás miatt. 

Mikrodermabrázió után Ultrahangos hatóanyag bevitelt alkalmazunk, ultrahang után és masszírozás előtt bőr állapotának megfelelő Ampullát használunk, következik az  Arcmasszázs, + Nyugtató Pakolás,  végén  szintén bőr állapothoz igazítva lehúzható Alginát Maszkot  helyezünk fel, és  fényvédő krém (búcsú krém) felkenésével engedjük  el a vendéget. 

Kezelés ára: 8.500.-         4 alkalmas Bérlet 2 hetente ismételve 30. 000.-

Az ideális kiegészítője a mikrodermabráziós kezeléseknek. Segítségével a hatóanyagok felszívódását többszörösére fokozhatjuk, továbbá csökkenthetjük a bőrpírt.

Kizárólag tavasszal és ősszel végezhető, tekintettel arra, hogy a bőr felső hámréteg lehámlasztásával átmenetileg elveszti a védekező képességét, az erős napsütés hatására esetleg pigmentálódhat.
A kezelés intenzív kúrából és otthoni kiegészítő utóápolásból áll. A kezelés gyors, fájdalom mentes, és már az első alkalom is látványos változást eredményez.

A csiszolás hatására javulnak a bőrfunkciók és a bőr szintbeli különbségei csökkenek.
Fokozódik a bőrfelszívó képessége, a sejtek tápanyag és oxigénellátása, ezáltal fokozódik a bőr nyirokáramlása is, mely kedvezően hat a salakanyagok és bomlástermékek elszállítására. Így a bőrkép javul: bársonyos tapintásúvá, selymesebbé, feszesebbé, rugalmasabbá, fiatalosabbá, ránctalanabbá válik.
(5-6 alkalommal ajánlott heti 1-szer)