MIKRODERMABRÁZIÓ

 

Alkalmazásával gyors látványos és tartós eredmény érhető el a felszínes ráncok, szarkalábak, aknék, tág pórusok, hegek, pigmentzavarok, öregedési foltok, striák, és más bőrproblémák kezelésekor.
Olyan bőrfiatalítás, amelynek lényege, hogy az elhalt szaruréteg eltávolításával új fiatal hámréteg képződésére serkentjük a bőrt. Az elöregedett eltávolított sejtek helyébe újonnan, nagy számban képződött egészséges hámsejtek lépnek.

A hámréteg felső részének eltávolítását steril gyémántkristályok és egy vákuumos szívóhatású készülék segítségével végezzük. Ezek a kristályok mechanikus hámlasztással távolítják el a bőr legfelső rétegét, ezáltal elősegítik a bőr megújulását, a pórusok összehúzódását és gyógyhatású krémek maradéktalan felszívódását. A legtökéletesebb hatás a mikrodermabráziós kezelés és a speciális hatóanyagú kozmetikumok együttes alkalmazásával érhető el.

Az ideális kiegészítője a mikrodermabráziós kezeléseknek. Segítségével a hatóanyagok felszívódását többszörösére fokozhatjuk, továbbá csökkenthetjük a bőrpírt.

Kizárólag tavasszal és ősszel végezhető, tekintettel arra, hogy a bőr felső hámréteg lehámlasztásával átmenetileg elveszti a védekező képességét, az erős napsütés hatására esetleg pigmentálódhat.
A kezelés intenzív kúrából és otthoni kiegészítő utóápolásból áll. A kezelés gyors, fájdalom mentes, és már az első alkalom is látványos változást eredményez.

A csiszolás hatására javulnak a bőrfunkciók és a bőr szintbeli különbségei csökkenek.
Fokozódik a bőrfelszívó képessége, a sejtek tápanyag és oxigénellátása, ezáltal fokozódik a bőr nyirokáramlása is, mely kedvezően hat a salakanyagok és bomlástermékek elszállítására. Így a bőrkép javul: bársonyos tapintásúvá, selymesebbé, feszesebbé, rugalmasabbá, fiatalosabbá, ránctalanabbá válik.
(5-6 alkalommal ajánlott heti 1-szer)