OXYNERGY PARIS

exkluzív kozmetikumok orvoslás az anti-aging terén

Az anti-aging küzdelemben az Oxynergy Paris kozmetikumai élen járók a professzionális termékek között. 
Kiemelkedő hatékonyságát a különleges hatóanyagának “Oxigenation Factor” és az egyedül álló /”bi-gél”/ technológiai eljárásnak köszönheti, ami egy /emulgátor nélküli emulziót/ jelent.

Minden termék alapja az “Oxigenation Factor” + Hialuronsav. Az Oxygenation Factor egy természetes összetevő, melyet szójaproteinek hidrolizésével állítanak elő. A különleges peptidkeverékek, az alapvető ásványi anyagok és aminosavak szinergikus hatása nagymértékben fokozza a sejtek oxigén ellátottságát, növeli a bőrsejtek energiaszintjét és stimulálja a sejtmegújulást. A bőrbe jutatott oxigén hamar kifejti hatását, általa megnő a bőr térfogata, így látványosan csökkennek a ráncok.

+hialuronsavval együtt, alaposan hidratál, növeli a víz visszatartó képességét, ezáltal csökkenti a dehidratáció okozta ráncképződést. Szabályozza a mikrokeringést és biztosítja a hajszálerek átjárhatóságát, friss oxigénnel látja el a szöveteket.


Az egyedülálló technológiának köszönhetően a krémek rendkívül lágyak, bőrrel érintkezve azonnal elolvadnak, felszívódnak. Zsírfényt nem hagyva maguk után, filmréteget képezve megakadályozzák a hámon keresztüli vízvesztést. A különböző ásványi anyagok és peptidek szinergikus hatására növekszik a bőrsejtek anyagcseréje, ezáltal vitalitást új energiát kölcsönözve a bőrnek. Az Oxynergy Paris bőrápoló készítményei lassítják a bőröregedését, rögtön látványosan “kihúzzák az arcot”, védelmet nyújtanak a szabadgyökök ellen, helyre állítják a bőrkárosodást. Az “Oxigenation Factor” és az aktív hatóanyagrendszerek szinergikus együttmükődésével valóban szenzációs, azonnali és hosszútávú eredményeket biztosít. Használatuk elengedhetetlen azoknak, akik fiatalos, egészséges külsőt szeretnének magukénak látni és érezni!