S120 HYPOXI 

Az S120 HypoxiTrainer 3 funkcióval rendelkezik előzőekhez képest: + kompresszióval = nyiroktolással , ülése kényelmesebb nem terheli a farcsontot mint ősei.

A Hypoxi  S120  eredményességét, a 3 funkció együttes hatása eredményezi, a régebbi gépekkel szemben. 
1. EDZÉS, 2. VÁKUUM, 3. KOMPRESSZIÓ.
A  Vákuum erősség beállítása az első perctől  30 percen át azonos intenzitáson működik,  személyre szabottan.
A világon elsőként a Hypoxi  S120 rendelkezik a dinamikus vákuumkezelés mellett a túlnyomásos kompressziós terápia funkciójával is, ami megkönnyíti a nyirokrendszer és az erek munkáját.

A S120 Hypoxi trainerben számítógép vezérlésével az alacsony és a magas nyomás váltakozik a teljes hypoxi edzés, illetve biciklizés során. A kompresszió hatására könnyebben, hatékonyabban távoznak a salakanyagok, zsírsavak a szervezetből, ezáltal biztosítva a jobb közérzetet is.

Különösen a gyenge vénáktól és a leterhelt nyirokkeringéstől szenvedő vendégek profitálnak a Hypoxi kezelés új funkciójából, a kompresszióból.

A kompresszió (túlnyomás) víz alatti nyomásnak felel meg (vízi torna).

A megemelkedett nyomás mind az aktivált zsírt, mind a káros anyagokkal terhelt szövetek közötti folyadékot a vérkeringésbe préseli. Ezáltal hamarabb energiát tudnak szolgáltatni az biciklizéshez szükséges izommunkához, ahol kalóriát szolgáltatva visszafordíthatatlanul elégnek.

Az Hypoxi S120 hatása jóval túlmutat a pusztán esztétikai aspektuson, vagyis a test szépülésén, egészségügyi vonatkozásban is nagy segítséget nyújt. Sportolóknál izomláz esetén is bevethető, műtétek után lelassult nyirokkeringés esetén is, valamint keringési zavarokra orvos utasítására.