TAKE TEN – Arcunk személyi edzője

Az öregedés egyik velejárója az izomtömeg csökkenése, testen, arcon egyaránt!

Az évek előre haladtával, az otthoni prémium krémezés ellenére, bőrünk feszessége csökken, arcunkon a vonások megereszkednek, arckontúrunk megváltozik, lógó, petyhüdt arc tekint vissza ránk a tükörből. Bőrünk öregedése nem csak a kollagénrostok és hialuron megfogyatkozása miatt következik be, az arcizmok tömegének csökkenése is okozza a petyhüdt, lógó arc jelenségét. Az arcizmok edzetlensége miatt csökken az izmok ruganyossága, a bőr feszessége, ami szintén okozza a ráncok elmélyülését, majd mély barázdákhoz vezet az útja.
 

 

Az izmok az évek során vagy elernyednek, vagy a mimika és stresszes életmód miatt görcsössé válnak. Ilyenkor az izomrostok megrövidülnek, vagy megnyúlnak, ennek következménye a kontúr elvesztése arcunk szöveteinek megereszkedése.

A Take Ten egyedülálló, az arc gimnasztikáját elősegítő forradalmi újítás, amely az orvostudomány módszereivel kutatott és fejlesztett, licensszel védett kezelési eljárás. Take Ten arcizomtorna során az arcizmait Baxendale- hullámmal stimuláljuk. Eredményesen használható a kozmetikában természetes öregedési folyamatok késleltetésére, a ráncok kifejlődésének megelőzésére. Arcidegbénulás esetén is.

Hatékonyságának elve azon alapul, hogy a speciális izomedzéssel újra elérhető az érintett izmok tonizálása. Előnyösen hat az izmokra: a megrövidült izmok újra megnyúlnak, az elernyedtek feszessé válnak. Ezáltal az arckontúr is visszanyeri eredeti formáját. Összességében lényegesen fiatalosabbá és frissebbé válik a külső. Kezelés közben érezhető az arcizomzat feszülése és elernyedése, de a komfort zóna határain belül.

A Face-Fitness / Take Ten szemmel látható eredményt hoz az izmok (Baxendale- hullám) történő rendszeres stimulálásával. Ugyanis az elktro-tornáztatás eredményeként egyrészt a bőr szöveteinek működése megélénkül, normalizálódik a vérkeringés, intenzívebbé válik a nyirokkeringés ezáltal könnyebben elszállítódnak a méreganyagok. Valamint megindul a kollagén és elasztinrostok szintézise (termelődése) is, így a bőr feszesebb, ragyogóbb lesz, az arckontúrok határozottabbá válnak, az arc barázdái kisimulnak. A duzzadt szemhéj és a toka kezelésénél is látványos a hatása. A szem körüli karikák halványodnak, az orr-ajak barázda mélysége csökken. Az elektrogimnasztika során az izom megfeszülése rövididejű, mégis intenzív, ugyanakkor teljességgel fájdalommentes.

Már az első kezelés is látványos, mert az arc izmai azonnal tömörebbek, azaz tónusosabbak lesznek, vonások megemelkednek, ráncok mélysége csökken. A vérkeringés javulása által a fakó és fáradt arc életteli színt kap, ezáltal rögtön frissé, fiatalossá válik.

Ez az állapot, hogy tartós maradjon, kúraszerűen ajánlott a Take Ten kezelés sorozat, ami így is csupán 10 alkalmat igényel, mindössze 5 hét lefolyása alatt, első 3 alkalom 10-12 perces kezelés, további alkalmak 20 perc kezelési idővel történnek. Nagyon kellemesen ellazítja az izmokat utána egy arcmasszázs és javasolt a kezelést masszázzsal befejezni! A kúra után látható, hogy az arcizomzat ismét felépült, tömegük növekszik, az arcbőr láthatóan simább lesz, csökkenek a ráncok, arcvonások frissek, izomzat feszülő, a bőr rózsásabb, a kötőszövet szilárdabb lesz, a kontúr újból fiatalos formáját veszi fel. Garantált 10 év fiatalódás.

Javasolt a rendszeres időközönként, folyamatosan végzett fenntartó kezelés, hogy az eredmény meg is maradjon. 4-6 hetente ajánlott 1-1 ismétlő alkalom, valamint félévente 5×20 perces kúra elvégzése! Ha a fenntartó kezelések sorát megszakítjuk vagy túl hosszú szünetet hagyunk, az izom az arcon megereszkedik, ugyanúgy mint, minden más nem mozgatott izom. A rendszeres (arc)torna a biztosíték az arc fiatalos állagának megőrzésére. Évente egyszer javasolt egy alapkezelés sorozat végzése.

 

Kontraindikációk: 
• szívritmusszabályzó
• epilepszia
• MS-betegség (szklerózis multiplex)
• Parkison-kór
• folyamatos gyógyszerszedést igénylő szívbetegség
• arcon lévő rosszindulatú kinövés vagy anyajegy
• makacs migrén