Rádió FrekveciásTeszkezelés feszesítéssel

 

Zsírbontás
Körméretcsökkenés
Cellulit csökkentés
Lifting  hatás
Popsi emelés, feszesítése
Dekoltázs fiatalítás
Tokakezelés
Arcfiatalítás, feszesítés, ránctalanítás

 

A rádiofrekvencia egyfajta pulzáló elektromágneses mezőt használ, hogy hőt állítson elő a bőr felszíne alatt, aminek hatására a bőr különböző rétegeiben a hő fejlődés során átalakulások mennek végbe az irha  és zsírszövetben. 
Ezt a terápiás hőt kihasználva látványos eredményt érhetünk el mind arc, mind testkezelések területén.  

A zsírbontó kezelés hatására a zsírsejtek sejtfalának átersztő képessége megnő, a helyi keringés élénkül, (vakuumhatás), az így elfolyósított zsírok a nyirokkeringéssel távozhatnak a szervezetből.

A feszesítő hatás:  A bőr rugalmasságáért felelős kollagénrostok átalakuláson mennek keresztül és fokozódik újra termelődésük.
Hő hatására  az irharétegben a kollagén rostok zsugorodnak és tömörödnek. A képződő új kollagésnrostok ezekre a zsugorodott rostokra csavarodnak rá, és töltik ki az irharéteget. 

A Rádiófrekvenciás hő fokozza a kollagén elasztin rostok megújulását, a kavitációs ultrahang segíti a zsírsejtek elfolyósítását.
Ezzel egyidőben az állítható vákuumos szívó hatás lehetővé teszi hogy az energia mélyebbre hatoljon és segít mobilizált zsírsejtek, elszállításban. Az eredmény karcsúbb, formásabb, feszesebb testkép, a cellulit szinte teljesen eltűnik a 3-as kombó hatására.

Kellemes kezelés melegség tapasztalható, a hatás már első alkalom  után látható.

2-3 tenyérnyi területet kezelünk 1 alkalommal, és ugyan azt a területet, 3x-4x-5x kezeljük  meg ismét hetente.

Feszesítéshez. sokszor szükséges 6-8-10 kezelés is.

A kezelt terület szabaddá tétele szükséges, tehát váltópolót, illetve váltóbikinit, cica nadrágot, zoknit a hullámmasszázshoz is szükség lesz ezekre, mindenkitől kérünk aki a kezelést igénybe veszi.

Természetesen sok víz fogyasztása és dieta is ajánlott, amit átbeszélünk a kezelések alkalmával.