AROMATERÁPIÁS TESTTEKERCSELÉS: HATÉKONY BŐRFESZESÍTÉS

Zsírbontás, fogyasztás, cellulitkezelés, feszesítés WIENER KOZMETIKUMokkal (Ausztria, Feltalálói Nagydíjas).
Az aromaterápia és a fáslizó módszer kombinációja a legtermészetesebb testkezelési módszer arra, hogy jó néhány centimétert veszítsünk testünk körvonalából. A körfogat csökkentés mellett méregtelenítés, salaktalanítás történik, a bőr látványosan kisimul, feszessé válik.

Az aromaterápiás módszer HIDEG-MELEG-HIDEG hatáson alapszik. (nincs szaunahatás)
A testfáslizást követő hideg felelős a tápértékek fokozott lebontásáért, a belső testhőmérséklet kötelező fenntartásával!!!! (Így nem is érheti a vérkeringést és a visszereket semmilyen káros hatás)

A Wiener kozmetikum cég kezdettől fogva nagy figyelmet fordított a bőrállapotok, és ezen belül a cellulit képletek javítására.

Új termékükben az Alga-Aloe-Vera, az Anti-Aging Cellulit Wickel-ben és a legújabb Fatburn&Slim zsírégető és karcsúsító termék családjában összegezte a cellulit elleni harc és bőrfiatalítás kérdéseinek legújabb tudományos eredményeit.
Célja, felgyorsítani a zsírbontást, a tartósan telített zsírdepokból minél intenzívebben elszállítani a szabad zsírsavakat. A vérkeringés fokozásával és a bázikus sók még erőteljesebb hatásával a bőr állapotot még látványosabban javítani.

A kezelés elején alapozásként a körfogat csökkentő kúra részeként az Algás salaktalanító Maszkkal gondoskodunk a szervezet és kötőszövet méregtelenítéséről. Kötőszöveti anyagcsere szabályzó, vízhajtó, vérkeringést serkentő, de nem hiperemizáló krém, kiüríti a lerakodott méreganyagokat. Hatóanyagai: Algakivonat, Aloe, Zsurló, Krumplikivonat, Klorofill.

A kezelések második felétől alkalmazzuk az A Wiener Kosmetikum újdonságát a Fatburn&Slim zsírégető és karcsusító termékcsaládját. Mert a kezelés hatékonysága megtöbbszörözhető a Fatburn&Slim használatával. A hatékony zsírégetést a gondosan válogatott összetevők, a koffein, a bázikus sók és a Niacin(B3 vitamin) biztosítják.

A koffein nagyon sok zsírégető krémben megtalálható anyagcsere fokozó összetevő. Amellett, hogy energiával látja el a szervezetet, elősegíti a zsírok energiaként való felhasználását és ezáltal fokozza a zsírégetést.

A bázikus sók a szervezet lúgosítását biztosítják. Az elsavasodott szervezet megköti a vizet és a salakanyagokat, és így alakul ki a narancsbőr, amitől meg sem tudunk szabadulni mindaddig, amíg a szervezet nem lúgosítjuk és salaktalanítjuk. A lúgosítás leghatékonyabb eszközét a bázikus sók adják.

A Niacinnak (B3 vitamin) a zsír-szénhidrát és fehérje anyagcserében egyaránt nagy szerepe van, csökkenti a koleszterinszintet, koenzimje pedig antioxidánsként jó hatással vannak a bőrre és az izmokra.

A kezelés harmadik szakaszában befejezésként igény szerint feszesítünk a Straffungs feszesítő termékcsalád alkalmazásával a meglazult kötőszövetet regeneráljuk, tonizáljuk. A laza kötőszöveteket a felső comb belső oldalán, a térdek körül, valamint a hasi ráncokat és a felső kar meglazult szöveteit is kitűnően fogja javítani. Hatóanyagai Gingko Biloba Ginseng gyökér és Echinacea-Purpurea.

A Wiener Kozmetikumok fő hatóanyagai, mint vadgesztenye, algák, citromfű, aloe-vera, nyír, mályva, echinacea, a borsmenta, mentol, eukaliptusz, rozmaring, erős hypermizáló hatásuknál fogva intenzív vérkeringést és vérbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben, miközben a test mélyebb rétegeiben belső hidegérzet lép fel.
Így a szervezet kalóriát fog felhasználni zsírsejtjeinkből megfelelő diéta mellett, hogy a test termikus hőegyensúlyát fenntartsa a mélyebb rétegekben is.
Az Alga, az Aloe-vera és vadgesztenye hatása elősegíti a cellulit leépítését és a feszes kötőszövet elérését. Az erősen salaktalanító hatású Aloe-verának köszönhetően a fáslizás nyugtató, gyulladásgátló,valamint biztosítja a bőr nedvességtartalmát, hidratáltságát.

A Wiener fáslizási módszerrel a problémás területekről négyszeres hatékonysággal olvadnak le lerakodott makacs zsírpárnák. A nyomófásli, az aromaterápia és sok folyadék bevitel hatására a nyirokrendszeren keresztül távoznak a salakanyagok és a mobilizált zsírsejtek.
Kezelés menete: A kezelendő testrészt bemasszírozzuk a megfelelő fogyasztó, feszesítő aromaolajokkal, majd egy speciális tonikkal átitatott fáslival térdtől alsó bordaívig szorosan betekerjük a vendéget. Ezt követően egy vinyl ruhát húzunk rá, melyben 45-60 percet pihen a kozmetikai ágyon, betakarva. Majd befejező krémet masszírozunk a problémás terültre (térdtől-bordaívig), mellyel lehetősége van a Vendégnek, +30 percet fóliás tekercselésben töltenie, hőtakaró alatt igény szerint.

Mindenki számára alkalmazható, akinek problémája van az alakjával. Kemény-kötött kötőszövet esetén, vákuumos előkezeléssel biztosítjuk az eredményességet.
Kitűnő eredmény érhető el mindenkinek, aki fogyni vagy méregteleníteni szeretne. Megszabadulna narancsbőrétől, bőrét szépíteni, feszesíteni, striáit (terhességi csíkjait) halványítani szeretné.
Hetente: 2x-3x ajánlott, 10-12 alkalmas kúraként minimum (DIÉTÁT, SOK FOLYADÉKOT javaslunk mellé).
A Center Kft.-től