Hullám masszázs

 

A gépi nyirokmasszázs azaz Hullám masszázs alkalmazása egészségügyi szempontból ajánlott a leginkább.
Rendszeres használata megelőzés lenne az érbetegségek kialakulásával szemben, mert megedzi  az ereket, segít a nyirok elszállításban, nem hagyja lerakodni a szervezetben a vizet és salakanyagot.
A nyirokrendszer gondoskodik a testben felhalmozódott salak és méreganyagok eltávolításáról. Ha zavarok lépnek fel a nyirok folyadék elvezetésében, a szövetekben gyakran duzzanatok keletkeznek, melyeket bedagadt kezeken és lábakon tapasztalhatunk.
A nyirokmasszázs a nyirokáramlásának megfelelő sorrendjében történik.
A Hullám masszázs  elősegíti a nyirokszállítást, gyorsítják a nyirok elfolyását, elősegíti a lymphociták képzését. 
Ezzel megszűnik a szövetei nyirokpangás. A nyirokmasszázs, Hullám masszázs aktiválja az immunrendszert és az anyagcsere-folyamatokat, kiüríti a szöveti ödémákat. Segít a fertőzések, gyulladások leküzdésében, és számos betegség gyógyulásában szerepe van. Hatására a bőr tisztábbá, jobb vérellátásúvá és feszesebbé válik. A Hullám masszázs ellazít, frissít és méregtelenít is.Javasolt mindenféle jóindulatú ödéma esetén, műtétek, besugárzások után, de jó az allergia, narancsbőr, arc, szem körüli duzzanat esetén is.

A fogyókúrában és a cellulit kezelésében is nagy szerepe van a jól működő nyiroknak, mivel ő szállítja a salakanyagokat és a zsírdepókat a vénás keringésen keresztül a májhoz, veséhez, ahol megtörténik lebontásuk, kiválasztásuk.
Évek múlásával a nyirokkeringésnek és a vénás keringési rendszernek egyre inkább segítségre van szüksége ahhoz, hogy megőrizhesse könnyed mozgását, szervezetének egészségét, testi fittségét, teljesítőképességét.
Mivel a nyirokkeringésnek nincs önálló pumpája (mint a vérkeringésnek a szív), segítenünk kell neki, hogy ne lustuljon el teljesen.
Izommozgással azaz TORNÁVAL, illetve (passzív tornával) azaz: MASSZÁZZSAL , Hullám masszázzsal tudjuk serkenteni.

Tehát a Hullámmasszázs használata segít az anti cellulit programban.
Rádió Frekvenciás és Kavitációs  Ultrahang testkezelés hatékonyságát jelentősen növeli a kezelés utáni Hullámmasszázs alkalmazása.
Kellemes masszázst biztosít a fáradt testnek, felfrissít, nyugtat.
Izomregeneráció: az edzés utáni nyomásterápiás masszázs Hullámmasszázs  gyorsítja a felszaporodott metabolitok (tejsav, CK) kiürítését. Ez kedvezően hat az izomregenerációra.

Kezelés alkalmanként 40-45 perc.