KAVITÁCIÓS ULTRAHANGOS ZSÍRBONTÁS

Az ultrahangot a behatolás mélysége, a mechanikai hatása (mikromasszázs, nyomás), kollagén regeneráló képessége és az általa okozott hőhatás teszi alkalmassá a testkezelésekre. Az ultrahangos kezelések mindig egyénre szabottak, különféle paraméterei (frekvencia, kezelési mód, kezelési idő, intenzítás) varriálhatók.

A kavitációs Ultrahangos zsírbontás a helyi zsírfelhalmozódást tünteti el, ami leginkább hason, csípőn, combon, alkaron fordul elő.
A kavitáció az ultrahang fizikai jelensége, amely során a nyomásviszonyok megfelelő változása a folyadékokban buborékképződést hoz létre. Az Ultrahangos készülék energiájának hatására a zsírsejtek belsejében tömeges mértékben képződnek mikro-buborékok. A nyomásváltozások a speciális 40 kHz körüli UH hullámok a zsírsejteket oly módon hozzák rezgésbe, hogy a buborékok berobbannak, és egymást erősítő lökéshullámok szétfeszítik a zsírsejtek membránját, így abban lévő zsírmolekula szétfolyik a sejtközötti térbe, ahonnan a nyirokrendszeren és vénás keringésen át távoznak a szervezetből.

A kavitációs ultrahang hullámok fókuszált ultrahang hullámok, melyek csak a zsírsejtekre hatnak méretükből és összetételükből adódóan, mivel a zsírsejtek rugalmatlanok és könnyen szétesnek.
A véredényeknek és a közeli nyirokereknek más az összetételük és a rugalmasságuk, ezért ezekre bizonyítottan semmilyen hatást nem gyakorolnak a kavitációs ultrahanghullámok.

A kezelés másik fontos hatása, amely a zsírsejteknél a kavitáció során fellép, hogy hőmérséklet növekedést hoz létre a bőr felső szerkezetében. Ez a jelenség pozitív élettani hatásain kívül szelektív módon folyósítja a zsírsejteket, és kiváló hatású a cellulit csökkentésére, mivel a narancsbőr részeként kialakult, megkeményedett, tömör kollagén csomók sűrűsége csökken.
A zsírsejt megsemmisülése serkenti a szövetekben a vérkeringést és a kollagén regenerációt, melynek következtében nagy mértékben javul a cellulit külső megjelenése.

Meghatározott számú zsírsejttel születünk és a zsírsejtek nem tudnak szaporodni a kavitációs kezelés után megsemmisülnek a zsírsejtek, így tartós fogyást érhetünk el, megfelelő étrend mellett.
A kezelés  nagyon kellemes, relaxáló hatású, egy langyos kezelőfejjel, körkörös mozdulatokkal masszírozzuk a kezelt testrészt, így lehet közben pihenni!

Egy testrészt 6-10-15 percig kezelünk.

A kavitációs kezelés befejezéseként professzionális nyirokmasszázst végzünk: hullámmasszázst, vagy vákuummasszázst alkalmazunk. Jótékony hatása mellett beindítja a nyirokkeringést, ami segít a szervezetnek a felszabadult zsírsejtek eltávolításában.

Egy héten 2x végezzük el a kezelést (legjobb elosztás hétfő, csütörtök, ha javasolhatjuk)!

Orosz masszázs, Hypoxi edzés, vákuummasszázs is végezhető a kezelések között.

Alacsony kalória bevitel és napi 2 l folyadék ajánlott a jó eredmény elérése érdekében.

Az eredmény rendkívül látványos és tartós. Alkalmazásával fájdalom és megerőltetés nélkül formálhatjuk alakunkat.
Több esetben a zsírleszívást is helyettesítheti.
Bármikor végezhető, évszaktól függetlenül.
Nem befolyásolja a mindennapi életciklust hiszen a kezelés után azonnal folytatható a munka mivel a kezelésnek nincs semmilyen utóhatása.