PARAFANGÓ TESTTEKERCSELÉS: STRIA- ÉS CELLULITKEZELÉS

Rendkívül eredményes testkezelő program. Hatékony kezelés fogyáshoz, bőrfeszesítéshez, cellulitbontáshoz, striakezeléshez, karcsúsításhoz.
A stria – terhességi csík – nagyon gyakori jelenség. A bőr megnyúlik, maga után hagyva a kellemetlen csíkokat bizonyos testrészeken. Ez a kezelés a bőrt újra feszessé teszi, javítja rugalmasságát és csökkenti a további ráncképződést.

A föld és a tenger ereje új formát és új kondíciót ad a bőrnek. A felmelegített parafangó (fango = mélytengeri iszap) és hő hatására felgyorsul az anyagcsere, intenzív nyirokáramlás indul a szervezetben, mellyel egy időben felgyorsul a toxikus anyagok zsírsejtekből és a szervezetből való kiürülése.

Bőrradírozás után egy ampulla zsír-, vagy cellulitbontó hatóanyagot masszírozunk térdtől gyomorig a bőrbe. Majd ecsettel felkenjük a felmelegített parafangót, a hatást ultrahanggal fokozhatjuk (aki igényli). Ezután bokától-mellig tekerjük fel szorosan az ozmotikus fóliát. Hőtakaró alatt vagy szaunában pihen a vendég 30 percet.

A nagyobb hőmérséklet és a fóliás testtekercselési technika következtében (a természetes tengeri iszappal kevert, ásványi anyagokban gazdag paraffin), még erősebben fejti ki hatását, mert összenyomja a bőrt, és tömöríti a lágy zsírszövetet, valamint elősegíti az intenzívebb vérkeringést és a test méregtelenítését.
 

A parafangó eltávolítása után cellulit- vagy zsírbontó krémet masszírozunk a kezelt felületre, amely serkentőleg hat a folyadékcirkulációra, illetve tonizálja és feszessé teszi a bőrt.

Nem kellemetlen szagú, kezelés végén könnyen lehúzható a parafangó, a módszer zuhanyzást nem igényel.
Már az első kezelés is nagyon látványos eredményt hoz. Kitűnő ALAKFORMÁLÓ KARCSÚSÍTÓ, MÉREGTELENÍTŐ, CELLULITBONTÓ, STRIAHALVÁNYÍTÓ, testkezelő program. Kúraszerűen ajánlott, minden másnap 10-12 alkalommal.
Papírtangát, papucsot adunk, váltópóló ajánlott + ásványvíz.