ULTRATONE, IZOMSTIMULÁLÁS (A mi Speed Fitnessünk)

Az Ultratone fizioszekvenciális hullámmal működő elektrogimnasztikai kezelés. Hatékony és különleges működését titok fedi, mert egy speciálisan levédett jelformával rendelkezik (Ultrawawe hullám forma). Segítségével egyidejűleg fejti ki jótékony hatását a bőrre, a kötőszövetre, az izmokra, a nyirokrendszerre és az egész szervezetet kondicionálja.
Az elektrogimnasztikával nem terheljük meg a szervezetünket, sem a szívet, sem a tüdőt és a keringés sem lesz gyorsabb. Jelentősebb izzadás nélkül fekve érhetjük el a gyönyörű testkontúrokat. Az egész test pihen, relaxálódhat a kezelés ideje alatt. Különösen javallható ez fáradt lábúaknál, a magas vérnyomásúaknál, visszérre hajlamosaknál, ízületi kopásokban szenvedőknél.
A lusták sportjának is szokták nevezni..

Kezelése menete
Az Ultratone öntapadó elektródáit a megfelelő testtípusnak és programnak a test meghatározott pontjaira helyezzük fel. A felhelyezett tappancsok az eletródákon keresztül testazonos jeleket az emberi test rezgéseivel azonos elektromos hullámokat közvetít az izomzatnak. Az izommozgások így akaratuktól függetlenül jönnek létre (természetesen, ha saját akaratotokból eljöttök a kezelésre.). 
Képes a szöveteket az agyból érkező jelekhez hasonlóan befolyásolni. Nem a központi idegrendszeren keresztül történik a visszacsatolás az izomrostok mozgatására, hanem a közvetlenül bőrfelületen keresztül kapják az impulzusokat a szövetek. A stimuláció minden elektróda alatt erőteljes, de komfortos érzettel társul.

Hatása, eredménye
A frekvencia megválasztásával elérhető a vérellátás és a sejt anyagcsere fokozása, a sejtmembrán fellazulása, ami elengedhetetlen feltétele a fogyásnak.
Átmozgatja a kezelt területen lévő izomcsoportokat, összehúzódásra, és elernyedésre készteti őket. Ezáltal felszabadítja a szöveteket a méreganyagoktól, hogy az izomzatnak a legoptimálisabb legyen az anyagcsere folyamata, ami elengedhetetlen feltétele, hogy az izomzat maximálisan kihasználhassa és növelhesse erejét, így elégethesse a körülötte lévő zsírsejteket. Tónusba hozza a petyhüdt izomzatot, így biztosítva újra a testkontúrokat. Az izomszövet a zsírsejtek működéséhez szükséges energiát a zsírszövettől veszi el. Biokémiai folyamatok eredményeképp a zsírsejtek felbomlanak glicerinre és szabad zsírsavakra, így térfogat csökkenés jön létre, ami cm-ben mérhető. Az Ultratone az izomszövet erősítésével segíti a zsírszövetek leépítését, így nagyon eredményesen használhatjuk alakformálásra: cellulit és kerület csökkentésére, bőrfeszesítésre, szálkásításra, izom erősítésre, nyirokkeringés aktiválására.

Javasolt utána a Hullámmasszázs kezelés, mert segítségünkre van az Ultratone kezelés alatt felszabadított zsír és méreganyagok hatékonyabb távozásában.
Természetesen nincs fogyás diéta és sok folyadék (víz) fogyasztása nélkül!
Valamint alkalmas törések, műtétek, sérülések után (gerinc,térd,boka), amikor is a betegség alatt sok fekvés során elsatnyult izomzatot vissza akarjuk állítani eredeti állapotársa, tónusára.

Az Ultratone készüléket is tulajdonképpen rehabilitásra fejlesztette ki az orvostudomány. Az angol királyi udvar egyik kedvenc katonáját egy lovasbalesete után, amikor már az orvosok is lemondtak róla, rövid idő alatt helyre hozta az Ultratone kezelés, csodák csodájára. Ők védették le ultrawave hullámú jelformát, amely most segítségünkre van a helyes izom-zsír arány kialakításában, az eredményes alakformálásban, kerület csökkentésben és feszesítésben.

Kúraszerűen ajánlott heti 12 alkalommal… heti 3x kezelés.

Kontraindikációk:
– fém implantátumok,
– pacemaker,
– daganatos betegségek,
– nőgyógyászati panaszok,
– lázas megbetegedések,
– terhesség.