VÁKUUMMASSZÁZS
BŐRFESZESÍTÉS, ALAKFORMÁLÁS, CELLULITKEZELÉS

• vérkeringés javulása,
• anyagcsere megélénkülése,
• nyirokáramlás javulása,
• sejtek oxigénfelvételének növekedése,
• zsírdepók mobilizálása,
• érfalak rugalmasabbá tétele,
• izomgörcsök oldása,
• fájdalomcsillapító hatás,
• immunrendszer stimulálása.

A vákuummasszázs a kézi nyirokmasszázs egy speciális formája. Az eljárás egyesíti magában a hagyományos köpölyözést és a nyirokmasszázst. Vérkeringést, nyirokkeringést javító, és immunrendszert aktiváló hatását többféle probléma esetén is felhasználhatjuk. Ez a sajátos technika felfokozza a nyirokáramlást, és a vérkeringést. A nyirokkeringés akár ötvenszeresére is felgyorsulhat, ami biztosítja a salakanyagok elszállítását a szervezetből. A vákuum vérbőségkeltő hatása az anyagcsere élénküléséhez és a salakanyagok jobb lebontásához vezet. A salakanyagok tehát a legtermészetesebb úton távoznak a szervezetből, sok folyadék segítségével. A kezelés hatására felgyorsul a vérkeringés is, ezáltal javul a bőr alatti kötőszövetek oxigénellátása és anyagcseréje. A felgyorsult keringés következtében erősödik a szervezet zsírégetései folyamata. A vákuum feszítő hatása révén a zsírsejtek jelentős részének burka áteresztővé válik, így a zsír kifolyik belőlük és a nyirokkeringésen keresztül vesén át távozik. A vákuum aktiválja a rugalmas rostokat termelő kötőszöveti sejteket, így megerősíti a laza kötőszöveteket, visszaállítja azok rugalmasságát, a bőr feszesebb lesz. A petyhüdt, ráncos bőr kisimítását, az elfáradt bőr regenerálását az egész testen elősegíti. A vákuum segítségével teljes testi felfrissülést érhetünk el.

A vákuum rendkívül hatékony módszere a célzott területek fogyasztásának, valamint a kemény kötőszövet oldásának. A kezelésnek karcsúsító, bőrtisztító, bőrfeszesítő, zsírégető hatása van, amit illóolajok, aromák, algák, fahéjas hatóanyagokkal fokozunk. Remek kiegészítője bármilyen fogyókúrának, salaktalanító, és méregtelenítő kúrának. Infraszaunával vagy tekercseléssel kiegészítve látványos és egészségmegőrzést támogató kezelés. Hypoxitrener előkezeléseként, mezoterápia, kavitációs ultrahang kezelés utókezeléseként is használjuk eredményesen.

Kezelési idő, testalkattól függ 30-40 perc között a problémás területen, (általában térdtől- alsó bordaívig) (heti 2-3x ajánlott) 10-12 alkalommal.

Kezeléshez szükséges: váltótanga, váltópóló köszönjük!