Vendégkönyv

Sziasztok!

A kozmetika széleskörű és sokak által kedvelt kezelései közül most az arc és dekoltázs mezoterápiát és a mezopent szeretném kiemelni, ami valóban beváltja a hozzá fűzött ígéreteket. 🙂 Bőröm látványosan javult a kezelésektől, feszesebb, simább, kontúrosabb lett. Számomra a legtartósabb eredményt hozta. A megfelelő előkészítésnek köszönhetően nem is fájdalmas a kezelés, és másnapra nem marad nyoma.

Marcsi

 
 

2016. 08. 11.

Utóbbi években nagyon stresszes életet éltem, keveset mozogtam ehhez képest sokat ettem, így sikerült a súlyommal 60 évesen a 167 cm-es magasságom mellett 100 kg fölé menni. Ekkor szółalt meg a vészcsengő, hogy azonnal el kell kezdenem a változást mielőtt komoly egészségügyi problémáim lennének. Interneten találtam rá a Lady Fitt Plusz szalonra óriási szerencsémre, mert elmondhatom, hogy itt kellemes környezetben igazán jó kezekbe kerültem. Ágival átbeszéltük mit szeretnék elérni, ennek alapján javasolta a számomra leghatékonyabb kezeléseket az évek során lerakódott zsírpárnák, az ödémák és a narancsőr fokozatos felszámolása érdekében. Mezoterápiával kezdtünk, utána a terápia a hullámmasszázs és a flabelos volt együtt. Természetesen szigorúan betartottam a táplálkozással és a folyadékbevitellel kapcsolatban kapott jó tanácsokat is. Az első 10 kg mínusz után következhetett a Hypoxitrainer. A mezoterápiás kezelést még 3 alkalommal megismételtük és nagy boldogságomra 3,5 hónap alatt 18 kg-ot fogytam. Emellett a derékméretem 107,5 cm-ről 100 cm-re, a csí­pőm 131 cm-ről 118 cm-re csökkent! Azóta sokkal szívesebben nézek a tükörbe, ismerőseim is észrevették a változást, de a lényeg, hogy sokkal jobb a közérzetem is. Kitartóan folytatom tovább a kezeléseket, irány a következő 10-15 kg, amíg el nem érem a koromhoz és magasságomhoz mért ideális súlyt. Hiszek Ági hozzáértésében, szakmai tapasztalatában és rám ható pozitív energiáiban. Mindenkinek jó szívvel ajánlom, ha igazán jó eredményeket akar elérni!

Zsuzsa

zsuzsanna.kovacs956@gmail.com
 
 
 
 

 
 
 
 
 

2016. 06. 15.

Tavasszal találtam rá a szalonra internetes keresgélés során, mivel számomra még ismeretlen tavaszi megújulási lehetőséget kerestem. A hypoxitréner S120 egyből felkeltette kíváncsiságomat, s rögtön vettem egy 12 alkalmas bérletet. Az eredményeim önmagukért beszélnek (pedig halkan megjegyzem 55+ korosztály vagyok), súly előtte: 64 kg, derék 74 cm, csípő 97 cm, comb 57 cm, utána 58-59 kg, 68-69 cm, 92 cm, 52 cm. Összefoglalva mínusz 5 kg és általában mínusz 5 cm. Nagyon fontos kihangsúlyozni, hogy a kezelések és a Hypoxi akkor tudja a hatását igazán kifejteni, ha a megfelelő táplálkozással és e honlapon leírt tanácsok betartásával is párosul. Én betartottam a szabályokat, azért sikerült ilyen eredményeket produkálni és visszajáró vendég is lettem, leszek, mert jó a csapat és a légkör. Köszönöm Nektek Ági és csapatod!!!

Ilona

 

2015. 12. 01.

Júliusban találtam rá a szalonra, vákuummasszázst kerestem (ahova addig jártam az a szalon bezárt) Mivel a hasamról a heti 3* edzéssel sem tudok lefogyni így 30 évesen, Ági rábeszélt egy vakuummasszázsnál eredményesebb kezelésre, a MEZOTERAPIÁRA. Nagyon féltem tőle, de az eredmény magáért beszél (és a kezelés kibírható) Eddig 4 kezelésen vagyok túl a has és derék tájon (Júl, Aug, Okt és Nov), következő héten lesz az 5. alkalmam. A MEZOTERÁPIÁRA ezért is jó számomra, mert nem Magyarországon élek és a kezelést elég 3-4-6 hetente ismételni. Amsterdamból lettem visszajáró vendég. Köszönöm Ági ÖrÖk hála 🙂

Megyes Alexa

 
 
 

2015. 09. 16.

Sziasztok!

Én 10 éve rendszeresen sportolok, ebből 4-et versenyszerűen, és jelenleg is fitness edzőként dolgozom, tehát a mozgás, az egészséges táplálkozás, valamint a tudatos életmód gyakorlatilag gyerekkoromtól kezdve végigkísérték az életem. 
Épp ezért éreztem nagyon igazságtalannak, hogy 25 éves koromra narancsbőrproblémákkal kellett szembesülnöm. 
Súlyproblémám egyáltalán nem volt, sőt még a hasam is tónusos maradt, és nem is híztam, csak megjelent az a bizonyos narancsbőr. 
Elkeseredetten kerestem mindenféle alternatív megoldást, amely az edzés, és a diéta kiegészítéseként megszabadíthat a makacs cellulittól, de semmi sem vált be, egyszerűen nem akart eltűnni. 
Először 3 hónapja találkoztam a Hypoxi trainerrel és a mezoterápiás kezelések lehetőségével, azonnal tudtam, hogy ki kell próbálnom. Azóta az első 20 alkalmas Hypoxi bérletemből már csak 2 alkalom maradt, kiegészítésként pedig 2 mezoterápiás kezelést is kértem a fenekem alatti ominózus területeken. 
És igen, örömmel osztom meg, hogy a csoda velem is megtörtént, a narancsbőröm teljesen eltűnt, a fenekem és combom pedig sokkal feszesebbek lettek. 🙂 
Hihetetlenül jó érzés ismét elégedetten nézni a tükörbe, ezért nagyon hálás vagyok a LadyFittPlusznak! 
Ez a hely azóta kicsit olyanná vált számomra, mint a nyugalom szigete, ahol kikapcsolhatok 30 percre a Hypoxin, ahol mindig azt érzem, hogy fontos vagyok, figyelnek rám és megértik a problémám, ráadásul a megoldást is tudják rá!:) Köszönöm szépen Áginak, akihez bármilyen kérdéssel fordulhattam, és aki csodálatos módon leradírozta a narancsbőröm, és Vivinek is, aki szintén mindvégig szuperkedvesen segített az én kis cellulit elleni harcom során.

Köszönök mindent, a LadyFittPlusz nélkül nem sikerült volna, szuperek vagytok! 🙂

Luca

 
 

2015. 06. 30.

Kedves Ági!

A mai napi vákuum plusz Hypoxi kezelésem le akartam mondani, mert a menstruációm miatt görcsölt a hasam, de gondoltam kemény leszek, kibírom! 🙂 
Minden hónapban van egy nap a menzesz alatt, amit csak fájdalomcsillapítóval bírok ki! A mai nap lett volna ez, de mielőtt mentem hozzátok nem vettem be, gondoltam majd utána. De a vákuum és a Hypoxi csodát tett, és nem kellett gyógyszerhez nyúlnom!!! 🙂
Mindemellett szeretek hozzátok betérni, mert mindig kedvesek vagytok és jó a hangulat!! Köszönöm!! 🙂

Andi
 
 
 
 

2015. 05. 29.

Nagyon szép lett a szempillám! Köszönöm 🙂

Szabina

 
 
 
 

2015. 02. 09.

Sziasztok!

A szalont alapvetően nem súlyproblémáim miatt kerestem fel, hanem a nagyon csúnyává vált narancsbőröm miatt, ami a combjaimon és a fenekem volt. Ágival egy 8 alkalmas orosz zsírégető-cellulit masszázsban egyeztünk meg. Hetente kétszer jártam hozzá, nagyon figyeltem a napi 2-2,5 liter folyadékra, picit odafigyeltem az étkezésekre, és mellette mozogtam is. Az eredmény elképesztő! Kevesebb, mint 4 hét alatt így változtak a méreteim: 
Derék: 74 cm 71 cm 
Csípő: 103 cm 99 cm 
A narancsbőröm is gyönyörűen halványul. Ami pedig ezen kívül még boldoggá tesz, hogy a kezeléseket megelőzően napi szinten okozott problémát a puffadás, de kezelések részeként történő has átmasszírozása helyreállította a dolgokat, 1 hónapja egyáltalán nem jelentkezett ez a probléma. 
Nem állok meg, hiszen a bikini szezonig van még pár hónapom, így a mozgás és a helyes táplálkozás mellett, csinálok egy 10 alkalmas Hypoxi-kúrát. Rugalmas időpontok, kellemes hangulat és látványos eredmények. Próbáljátok ki! 
Köszönöm, Ági! 🙂

Luca

 
 
 

2015. 01. 05.

Sziasztok!

Ezúton szeretnék köszönetet nyilvánítani kedves Áginak, a rekord fogyásom hozzájárulásáért! 66,2 kg-mal kerestem fel először a szalont. (és 162 cm magas vagyok) Hypoxikezelésen vettem részt először, utána 2x voltam zsírtörő masszázson majd 1 mezoterápián. A jelenlegi súlyom 52,4 kg! Hozzátenném még hogy borzasztó narancsbőröm volt aminek 95 %-a eltűnt! Mindenki ledöbbenve jegyzi meg, hogy mennyit fogytam! Természetesen senki ne feledje, hogy bizony az étkezésre és az elegendő folyadékbevitelre is nagy gondot kell fordítani! 
Még cm-ben is leírom a változásokat! 
Figyelem! Az első adat a kezelés előtti a második magától értetődően a kezelések utáni. Csípő: 103cm-91cm! 
Derék: 90cm-70cm! 
Combok: 62cm-54cm! 
Remélem tudtam egy kis kedvet csinálni mindenkinek! 
Egy 12 hónapos kisfiú Anyukája, Vivien… 🙂