YELLOW ROSE HYALURONIC KEZELÉS

 

Új intenzív hidratáló és ránctalanító hatású Hyaluronic kezelés
Oligopeptidek, kínai fehér tea, japánmeggy, francia rózsa, magnólia, paradicsom és indiai lótuszvirág kivonat hatóanyagai: kollagén és elasztin természetes szintézisét stimuláló, antioxidáns és ránctalanító hatású, kezelés. Mennyei illatával azonnal segít ellazulni streszes hétköznapjainkban. 

20 éves kortól különösen ajánlott a bőr preventív ápolása. Dehidratált, száraz bőr, vagy szélsőséges időjárási körülményeknek (erős vagy tartós napozás, szél, extrém hőmérséklet) kitett bőrre rendkívül hatásos. Tehát egy szóval Mindenki Kezelése lehet, fiatalnak, idősnek egyaránt segíti a bőr struktúra javulását. 

Felszíni és mélyrétegű vízhiányos, ráncosodásra hajlamos bőrűek revitalizáló kezelésére egyaránt alkalmas. Ránc megelőző, hidratáló, kollagén szintézist elősegítő, pigment foltokat halványító, melanin képzést gátló, nyugtató, feszesítő, ránctalanító hatású összetett kezelés.

Javasolt:
• Vízhiányos, hosszan tartó hidratálás és feszesítés
• Napkárosodott bőr kezelése
• Ránctalanító kezelésként
• Korpás, szeborreás bőr hidratálására
• Gépi kezelésekhez utókezeléseként (mikrodermabrázió, lézeres kezelések, mezoterápia)
• Betegség után a bőr vízháztartásának helyreállítása

Hatás:
• Hatékony, hosszantartó hidratálás és feszesítés,
• Csökkenti a szarkalábakat és a mélyebb mimikai ráncokat,
• Puha, bársonyos friss bőr,
• Védelem a környezet káros hatásaival szemben, sejtszintű regenerálódás
• A természetes kollagén és elasztin szintézis stimulációja

A koncentrált speciális hyaluronsav a kezelés fő hatóanyaga. Mikrokapszulákba zárt, ráncfeltöltő hatású, amely a mélyebb rétegekben fixálja a bőrben a nedvességet, és mint a szivacs képes a nedvességet a súlyánál 1000-szeres mértékben megkötni, ezáltal a ráncokat kisimítani, belülről feltölteni. A hidratáló, ránctalanító hatású multivitamin szérum kiválóan alkalmas akár a mindennapi intenzív bőrápolásra is. Védelmet nyújt a káros hatású szabadgyökök ellen, növeli a bőr rugalmasságát, a bőr feszességéért felelős az organikus szilicium, jojoba olaj, C-vitamin, B-vitamin A és E-vitamin, javítja az arckontúrját és a bőrszínét.

Oligopeptidek
Növényi kivonatokból nyert különleges oligopeptid-komplexum. Az oligopeptidek parányi méretüknél fogva könnyen bejutnak a bőr mélyebb rétegeibe, ráadásul egy zseniális megtévesztő hadművelettel operálnak: a sejteknek károsodást jeleznek, ami valójában nem következett be. Ez a vaklárma felpörgeti a bőrsejtek regeneráló funkcióit, és gyorsítja a kollagén és az elasztin termelését, biológiailag késlelteti a sejtek öregedését (szabadgyök-elleni hatás), gátolják a mimikai ráncok kialakulásáT.

A kezelés során elengedhetetlen a bőr öregedési folyamatainak késleltetésére az anyagcsere-fokozó arcmasszázs. A masszázsról tudnunk kell, akkor kell elkezdeni az arc masszírozását, amikor még nem szembeötlők az öregedési folyamatok, a bőr turgora megfelelő, nem ráncosodik. (a yellow rose hyaluronic kezelés, ezért tartozik Top kezeléseink közé a fiatalok körében is). 
A Yellow Rose hyaluronic face firming krém hatóanyagai fokozzák a masszázs hatását. A masszázs mechanikai ingerei, +bejuttatott hatóanyagai elősegítik a kezelés hatékonyságát, eredményességét, a fiatal illetve idősebb korosztálynál egyaránt.

A rózsa szirmokkal teli, befejező pakolás látványosan, intenzíven hidratáló, ránctalanító, arcszínt javító lehúzható pakolás, természetes nyomó hatással még mélyebben juttatja, a bőrbe a kezelés során a fent említet hatóanyagokat.

A Hyaluronic Face befejező krém, arc, nyak, dekoltázs bőrére felkenve, különleges feszesítő hatással bír, 24 órás védelmet és komfort érzetet biztosít.

A Yellow Rose kezelés során, már egy órán belül tapasztalható ráncfeltöltő hatása, erőteljesen elősegíti a rejuvenációt! Késlelteti a bőr öregedését, a ráncok megjelenését. A bőr visszanyeri egészséges, fiatalos kinézetét, frissességét, sima, bársonyos tapintású lesz.

Ajánlott kezelés:  (heti 1-2x  alkalom/  8 alkalom egy kúra)    kezelés ideje: max. 1 óra.

OTTHONI BŐRÁPOLÁS:

Yellow Rose – HYALURONIC – hidratáló hatású arctisztító tej és tonik

Yellow Rose – HYALURONIC – hadratáló hatású Beauty Elixír szérum és arckrém